Jump to content

Разговори о сектама - опасност око нас

Оцени ову тему

marija

Препоручена порука

Jooj, mene danas bivši starešina posle nekoliko godina nazvao telefonom. Ceo dan sam zaprepašćena! Posle toliko godina opet me zovu! Moj muž se javio i sve mu po spisku...rekoh, nemoj tako, i oni su žrtve,a on će meni: mnogo sam ja zbog njih propatio da bih imao živaca da budem ljubazan! I tako je očitao bukvicu tom starešini i ovaj je obećao da se neće više nikad javljati da me zovu...ja sam još u šoku...zar sam još na nihovom "spisku" posle toliko godina???

Уф,уф,уф, саће те исписати из књиге живих и неш упасти у оних 144000 ...

Nisam ja bila od tih 144.ooo što idu na nebo. Ja sam ti bila od "drugijeh ovaca koji nisu iz tog tora" 0102_laugh  Trebalo je da živim večno u raju na zemlji, ali trt Milojka, odapeću ja i spasa mi nema 0102_laugh

A za Memorijal Hristove smrti, samo sam prosleđivala tacnu sa vinom drugima. I pošto niko u skupštini nije bio od tih 144.ooo samo smo jedno drugom prosleđivali tacnu i to je bila ta svečanost smej.gif

Smejem se ja sad, ali stvarno sam bila ovca crvenilo

И јеси била овца  smej.gif :bla: :) bleh

Ал не од њиовог стада, него од православног стада , само мало погубљена овца, ко и већина наске данаске...

Ал нема везе све дође на своје на крају.

Ma pogubljena bila skroz. Navatali me 90-ih kad je bio egzodus iz Krajine kad nisam znala je li mi iko živ ostao. Ja se uveče pomolila Bogu, klekla ispred prozora, pogledala u nebo i rek'o Bože spasavaj, došlo do guše! Kad eto ti njih odmah sledeće jutro na mojim vratima. Rek'o ja- to je Božji odgovor i odoh ja odma' na njiov sastanak. Ja sam sama tražila da idem da ispitam šta je to i eto, zagubila se u njiovom stadu. A bila sam crna ovca među njima odma' od početka. :) Rekla sam im da me ime Jehova odbija a ne znam zašto. Pitaju oni mene "a što??" Rek'o- ne znam, nekako mi se ne sviđa...mLogo sam bila buntovna za njiov ukus. A starešinama sam zamerila što voze besna kola i rekla im da su gori od popova 0110_hahaha I da su foliranti i svašta nešto... womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' />

Jednom bio pokrajinski sastanak u hali Pionir i to je kao veliki događaj. Ja zacrvila da neću da idem i tačka. Dolazili "braća i sestre" da mi kažu kako me sotona odvlači od Boga i te priče, a ja 'ladno pred njima zapalila cigaru i rek'o- idite vi, ja nisam dugo pušila zbog vas pa da napravim sebi merak. I tako se oni zgrozili što nisam išla u Pionir a ja ostala da duvanim na terasi kod jedne "sestre." E ondaK sam upoznala mog mužića i tad je bio kraj sa njima. Kažu oni da me sotona zeznuo, a ja njima rekoh da me Bog pogledao jer sam našla najboljeg čoveka na svetu. I bi tako. t4431

P.S. Je l' znaš da kad sam se krstila, potopiše oni mene u neku kadu, dobro sam živa ostala. smej.gif Odeš na taj veliki sastanak u Pionir i ondaK te odvezu kolima u neku vilu, skineš se u kupaći i krstiš se u kadi. Eto, tako ti je to bilo. Kao da te voze u marici, ne znaš ni gde ideš, dođeš u tu vilu i buć! I čekaš na red, normalno jer se puno njih krsti. Posle se vratiš u halu i mašeš odozdo publici smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif a oni aplaudiraju ko da si Tito 0110_hahaha

0102_laugh 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha smej.gif smej.gif smej.gif

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

Nama su dolazili,njihov staresina iz Beske i neki njegov,svake nedelje da razgovaraju sa mojim muzem,a on ih primio i upustio se u respravu sa njima.To je trajelo skoro dva meseca,na kraju su se naljutili i otisli.Posle su jos par puta dolazili i ostavlčjali knjige i casopise,ali mi smo se vec bili preselili.

ruo8hNT.jpgruo8p1.png

fHeACLZ.jpgfHeAp1.png

Подели на овим сајтовима

Dve pijane ŽRU forumašice.avi

Evo i naših forumašica nakon što su ispratili Svedoke kući...    greengrin

Да вас дакле нико не осуђује за јело или за пиће, или за какав празник, или за младине, или за суботе; (Колошанима 2:16)

Веру, коју имаш, имај за себе пред Богом. Блажен је ко не осуђује самога себе за оно што сматра да је добро - (Римљанима 14:22)

И пруживши руку своју на ученике своје рече: Ето мати моја и браћа моја. Јер ко извршује вољу Оца мог који је на небесима, онај је брат мој и сестра и мати. (Матеј 12: 47-49)

Подели на овим сајтовима

Hristos vaskrse  bas me zanima ko je taj klip postavio na youtube,a ovo nisu forumasice,mislim,stvarno,cime se ljudi bave...nekima je stvarno dosadno u zivotu prstgore-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='1000000001010' />

Ваљда ВСИ,али то је да се нашали мало.Ово нису наше форумашице,а сви знамо колико би драдомир волео да јесу.

Подели на овим сајтовима

Dok se mi cerekamo,

vidim Kulu Strazaru na kineskom cita jedan kinez kod koga sam kupovao papuce;

za 250 dinara.  Hristos vaskrse

184.jpg

在這個風雨飄搖的時代,你會向耶和華尋求庇護嗎?

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Мислим да је право решење за њихов проблем дао отац Јоил Булатовић:

"Ако ви долазе Јеховини сведоци и Суботари, та Милерова фукара, слободно их испрашите, само их немојте убити".

Бљак.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Последњи пут сам имао искуства са њима пре две године када нам је нека Злата на Бановом брду звонила на интерфон и одмах почела да разглаба о Царству небеском и чим сам чуо да је поменула "кулу стражару", било ми је јасно ко су и шта су.

Зоран Луковић је о њима рекао да су прави мајстори маркетинка, али ми није јасно каква је мајсторија у таквом глупавом и очигледном приступу.

"Ако ви долазе Јеховини сведоци и Суботари, та Милерова фукара, слободно их испрашите, само их немојте убити".

A ovo je pretpostavljam receno da bi,ukoliko se neko slozi sa o.Joilom,ti mogao na vasoj fb grupi da pricas kako smo mi netrpeljivi?

Ili sam prebrzo doneo zakljucak? prstgore

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

pre bih rekao da je to navodno univerzalni primer koji opisuje sve vernike jel? prstgore

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Последњи пут сам имао искуства са њима пре две године када нам је нека Злата на Бановом брду звонила на интерфон и одмах почела да разглаба о Царству небеском и чим сам чуо да је поменула "кулу стражару", било ми је јасно ко су и шта су.

Зоран Луковић је о њима рекао да су прави мајстори маркетинка, али ми није јасно каква је мајсторија у таквом глупавом и очигледном приступу.

A ovo je pretpostavljam receno da bi,ukoliko se neko slozi sa o.Joilom,ti mogao na vasoj fb grupi da pricas kako smo mi netrpeljivi?

Ili sam prebrzo doneo zakljucak? 0110_hahaha

Nema potrebe da se slazes... ti si pravoslavac a o.Joil je pravoslavni svestenik... a ako se neko razume  u religiju onda su to svestenici tih religija stadaradim

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...