Margareta Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Једу ли вегетаријанци рибу и морске плодове? Kako koji,mada uglavnom ne. Oni koji su na ,,prelazu'' često sebi ,,dozvole'' oko mesec- dva ribu, ali posle uglavnom svi prestanu i to. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 "Прави" вегетаријанци не једу ништа од животиња и њеног порекла, е после су се развиле разноразне групе међу вегетаријанцима, па тако имају и тоталне фанатике који једу само оно што отпадне са биљака, има оних који једу рибу и морске плодове, неки једу млечне производе, неки сир и јаја... Има ги разни Ono što ti zoveš ,,pravim vegetarijancima'' su vegani. Vegetarijanci ne jedu meso, ali mleko i jaja jedu. To su dve osnovne podele, posle su se pojavili i raw-food vegani, oni su baš extremni, ove harekrišne su laktovegetarijanci itd. Juanito and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Да, знам, али они себе сматрају вегетаријанцима, па су после дал они ил неко други им је дао назив веган. Питај било кога од њих и рећи ће да је вегетаријанац и да је једино право вегетаријанство њихово, тзв вегани. Pa pitam, manje više svaki dan xD Oni sebe nazivaju veganima. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Претпостављам да ти вегани не дижу ништа теже од оловке? Кад сам завршио средњу одлучим да мало радуцкам преко лета, и среди ми другарица преко везе да радим као физикалац на грађевини, вала ја нисам могао да издржим дан без сапуњаре или чварака. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Претпостављам да ти вегани не дижу ништа теже од оловке? Кад сам завршио средњу одлучим да мало радуцкам преко лета, и среди ми другарица преко везе да радим као физикалац на грађевини, вала ја нисам могао да издржим дан без сапуњаре или чварака. Nije problem energija, može se ona dobiti iz hrane koja nije životinjskog porekla. Veći su problem neke druge stvari koje su potrebne organizmu. Znam jednu veganku koju ovi forumski momci sa Bićanićem na čelu ne bi mogli pobediti u fizikalisanju ili nečemu sličnom, a nema više od 55-60 kilograma, kad je vidiš, misliš presaviće se. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 среди ми другарица преко везе да радим као физикалац на грађевини Добро је па имаш јаке везе Натан, verum est in beer, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Претпостављам да ти вегани не дижу ништа теже од оловке? Кад сам завршио средњу одлучим да мало радуцкам преко лета, и среди ми другарица преко везе да радим као физикалац на грађевини, вала ја нисам могао да издржим дан без сапуњаре или чварака. http://www.boredpanda.com/78-year-vegan-bodybuilder-jim-morris/ Фидер and Mislim Govorim је реаговао/ла на ово 2 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Добро је па имаш јаке везе крећем се у правом друштву :0203_cool: Где је тад била мисија наше СПЦ да тражи ту изгубљену омладину, ма нема је ни данас... и тако... Ово је јако озбиљна ствар, имао би нешто да кажем по том питању, али да не спамујем тему. Потражићу да ли има већ отворена тема о томе па ћу тамо написати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 U mojim sektaškim knjigama se uopšte ne veliča vegetarijsnstvo, niti ono odvodi u raj. To je osnovna kultura poštovanje drugih, empatija, samilost. И поједини светитељи православне Цркве говоре исто. На пример један руски светитељ вели ( парафразирам ) : Не треба убијати животиње да би их јели, они су наша браћа... Mislim Govorim је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 http://www.boredpanda.com/78-year-vegan-bodybuilder-jim-morris/ Постао је веган са 65 година. Не сумњам да се пуцао неком хемијом ко и сви билдери, имам колегу који је ко трокрилни орман а једе ко врабац, али зато пије оне шејкове ко на такмичењу. Од кад сам гледао на тв-у о неком секташу који је пропагирао веганство (или оно гледање у сунце нисам сигуран) врло сам скептичан по том питању. Док су се његови следбеници патили и цркавали од глади, њега сниме камером у неком ресторану брзе хране где се ождерава хамбургерима. Тако да нисам баш поверљив према тим који су ''заштитна лица'' или који се експонирају са таквим стварима. Но, ако грешим, маторцу свака част Милан Б је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 А ГМО, Монсанто ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Nego ne znam da li si video poruku od ovolikog spama, ako nisi evo oepet ako ima neka od tih vaših knjiga u elektronskom formatu i neka po mogućnosti ne preterano velika bilo bi lepo da mi pošalješ na PM, možda vam se i pridružim kada pročitam. Mislim Govorim је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 А шта Хари Мата Хари Кришна учи о сексу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 To je tantra mantra tj. tandara mandara :0102_laugh: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Не би ти се свидело. Само у браку и то само када се праве деца. A kome se pa normalnom sviđa? :.mislise. verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука