Jump to content

Разговори о сектама - опасност око нас

Оцени ову тему

marija

Препоручена порука

Да ли су то били православци или само српски хулигани или ви подмећете СПЦ одговорност за тероризам ?   Да ли су вама православци пре него сте постали кришнаисти долазили на кућни праг и нудили књиге фор фри, нису, дакле наша мисија није агерсивна као ваша у том смислу агресивна секта, верски а не физички агресивна далматинац немораш бити такав буквалиста.  

Lol kako je hrišćanstvo došlo na ove prostore, kada se prvi put pojavilo prvi put? 

Подели на овим сајтовима

Али то једноставно није истина. Утврђено је да и биљке осећају бол, само што ми нисмо на том нивоу да их разумемо. Самим тим, и браћа биљке пате кад једемо или када им кидамо плодове, који су уствари њихово средство за репродукцију. Дакле, то апсолутно не стоји.
Jeste ono kada kosiš travu pa onaj miris posle toga, to biljke kada su povređene i "osete" se ugroženo ispuštaju te hemikalije (šta god da je) i na taj način informišu druge o opasnosti, kada ove to detektuju kod njih dolazi do neke reakcije itd.
Подели на овим сајтовима

Чисто да не заборавите,само једна човечија душа,претежнија је од целокупне флоре и фауне на свету,што не значи да се према животињама и биљкама треба понашати крвнички,како Меги рече...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

А клање животиње за јело је крвнички тако да онда сви треба да идемо у вегетeријанце.

А да не би ни биљке мучили онда да пређемо у сангејзере, они ваљда никог не муче...

Подели на овим сајтовима

А клање животиње за јело је крвнички тако да онда сви треба да идемо у вегетријанце.

А да не би ни биљке мучили онда да пређемо у сангејзере, они ваљда никог не муче...

Ја под крвничким делом сматрам иживљавање над животињама и биљкама,њихово неконтролисано уништавања из разно-разних болесних побуда..

Исхрана је сасвим друга ствар,шта год мислили вегетиријанци ,секташи,атеисти и остала екипа самољубаца ,која уствари мисли само на себе и своје "чисто" и здраво тело,тј дупе...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Исхрана је сасвим друга ствар,шта год мислили вегетиријанци ,секташи,атеисти и остала екипа самољубаца ,која уствари мисли само на себе и своје "чисто" и здраво тело,тј дупе...

Lol kakve veže ima religijska pripadnost/nepripadnost sa načinom ishrane? 

Подели на овим сајтовима

Lol kakve veže ima religijska pripadnost/nepripadnost sa načinom ishrane? 

Па како да нема, све те групације за заштиту животиња ,па и њихово неконзумирање,углавном потичу из атеистичких,стрејт њу ејџ покрета,плус ових оријенталних секти, па затим имаш у исламу избегавање сланине и кобаја ,и тако,има тих примера пуно...

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Па како да нема, све те групације за заштиту животиња ,па и њихово неконзумирање,углавном потичу из атеистичких,стрејт њу ејџ покрета,плус ових оријенталних секти, па затим имаш у исламу избегавање сланине и кобаја ,и тако,има тих примера пуно...

Za sekte ne znam nisam se nešto mnogo zanimao njima, sem par puta kada su me spopadali, a što se ateista tiče nešto slabo znam kog vegana ili nešto slično,  uglavnom svakog koga lično znam jede meso, a i ovako na netu što sam naleteo na njih nije ih bilo nešto mnogo.

Подели на овим сајтовима

Za sekte ne znam nisam se nešto mnogo zanimao njima, sem par puta kada su me spopadali, a što se ateista tiče nešto slabo znam kog vegana ili nešto slično,  uglavnom svakog koga lično znam jede meso, a i ovako na netu što sam naleteo na njih nije ih bilo nešto mnogo.

Ма добро,српски атеисти тешко ће да се одрекну меса,тј је већ ствар генетике... :D

Али у свету заиста су вегани припадници тих разних стрејт покрета, а њихово опредељење је искључиво атеистичко...

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ја под крвничким делом сматрам иживљавање над животињама и биљкама,њихово неконтролисано уништавања из разно-разних болесних побуда..

Znači ja, sektaš se brinem o svom dupetu tako što neću da niko strada zbog mog nebitnog obroka, a kul je biti mesožder koji bespotrebno jede nasilno preklane životinje?

Подели на овим сајтовима

Znači ja, sektaš se brinem o svom dupetu tako što neću da niko strada zbog mog nebitnog obroka, a kul je biti mesožder koji bespotrebno jede nasilno preklane životinje?

Tebe ustvari baš briga za životinje nego ti sektaš ne jedeš životinje zato što smatraš da će te to odvesti u raj (ili šta god imate), isto kao što oni ne ubijaju iako ih je ustvari baš briga, to rade samo da bi otišli u raj.

7835-256x256x32.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...