Jump to content

Разговори о сектама - опасност око нас

Оцени ову тему

marija

Препоручена порука

:) Pa neko je i u devetom veku došao u Srbiju da bi nametnuo svoju priču. 

Ми нисмо у 9. веку и одавно имамо своју причу, тако да је ово практично атак на нашу причу ако већ тако причамо зар не?

Подели на овим сајтовима

Не пецају се ајкуле на мушицу...

"Драга будало, нас рибе не можеш упецати без црва на удици. У потпису: рибе"

9k7z44.jpg

http://www.dailymotion.com/video/xf57fs_sofronije-crv-prva-verzija_fun

Подели на овим сајтовима

Какво истовремено шлихтање и лицемерје.

Као да се у Индији или Америци поштују све божје заповести или као да постоји неки историјски период кад је то буквално и дословно чињено и на крају ако проповедате толику љубав што сте толико јуридички настројени?

Ja vam iz "prve ruke" prenosim šta mislimo o Pravoslavnim Hrišćanima. Naravno da ih poštujemo, verovali ili ne. A crkvi zameramo što je dozvolila da se u Hrišćaniskim zemljama masovno ubijaju životinje na veoma okrutan način. Smatramo da je to u suprotnosti sa zapovešću "Ne ubij"

Подели на овим сајтовима

. A crkvi zameramo što je dozvolila da se u Hrišćaniskim zemljama masovno ubijaju životinje na veoma okrutan način.

Није окрутно. Увек гледам да се гуда или јага не муче пре него што их зверски закољем и варварски испечем и растргнем. Или пиле. Или риба, ако је пост, њу купим у рибарници па је други варварин убије за мене, а ја је испржим или испечем, зависи коју перверзију мој варварски мозак у том тренутку захтева.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Није окрутно. Увек гледам да се гуда или јага не муче пре него што их зверски закољем и варварски испечем и растргнем. Или пиле. Или риба, ако је пост, њу купим у рибарници па је други варварин убије за мене, а ја је испржим или испечем, зависи коју перверзију мој варварски мозак у том тренутку захтева.

Onda nije Hare Krišna za tebe. Mi verujemo da se sve vraća. Kad tad :)

Подели на овим сајтовима

Onda nije Hare Krišna za tebe. Mi verujemo da se sve vraća. Kad tad :)

Враћа се, само је мало дегутантно за форум да причам о кружењу материје у природи, али схватићеш шта сам хтео да кажем :)

А иначе сте исти по тим питањима ко и сви што се држе "закона", јер не умете да разликујете правила која служе човеку и правила која служе Богу/ боговима. Наравно да на топлој индијској клими није препоручљиво јести сланину, јер ће да те убије срце или притисак, исто ко што би Ескими поцркали до једног да постану Харекришњевци. Исто ко што у Старом Завету имаш осам од десет заповести које су ууствари друштвено уређење у времену без јаке власти, тако је и са вашом религијом. Само што сте ви изабрали да се не издигнете изнад тога.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Враћа се, само је мало дегутантно за форум да причам о кружењу материје у природи, али схватићеш шта сам хтео да кажем :)

А иначе сте исти по тим питањима ко и сви што се држе "закона", јер не умете да разликујете правила која служе човеку и правила која служе Богу/ боговима. Наравно да на топлој индијској клими није препоручљиво јести сланину, јер ће да те убије срце или притисак, исто ко што би Ескими поцркали до једног да постану Харекришњевци. Исто ко што у Старом Завету имаш осам од десет заповести које су ууствари друштвено уређење у времену без јаке власти, тако је и са вашом религијом. Само што сте ви изабрали да се не издигнете изнад тога.

Naravno da će Eskim jesti ono što ima na raspolaganju, i tu nema greške. Reč je o samilosti i empatiji. Verujemo da i nas i životinje pokreće ista duhovna duša. Životinje nam dođu kao neka "zaostala" braća. Stoga ih nećemo bespotrebno maltretirati. Koncept vegetarijanstva nismo mi izmislili ali je podržan u našim "zakonima"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...