darkong Написано Децембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 Pomaze Bog svima, Ne znam koje napisao uvodnu reč za forum "upoznavanja radi braka", ali bih pitao koje je po vama najispravnije i hrišćansko okruženje za "poziv na piće"? Navedeno je u opisu "Овим ћемо помоћи људима да се ближе упознају, да оду заједно на пиће, а за остало како БОг да." Interesuje me gde bi jedna hrišćanska duša mogla da ode "na piće" a da se ne sablazni i da ne bude duši na štetu?Hvala Vam unapred na odgovoru ines је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 Негде где није бука, рецимо. Да могу фино да се испричају на миру. И да није гранд музика или неки техно. YOKA and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Децембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 Ето на пример у парохијском дому после литургије. Ако је то превише саблажњавајуће, онда у манастиру . ines, Ленка* and МаркВерП је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 Pomaze Bog svima, Ne znam koje napisao uvodnu reč za forum "upoznavanja radi braka", ali bih pitao koje je po vama najispravnije i hrišćansko okruženje za "poziv na piće"? Navedeno je u opisu "Овим ћемо помоћи људима да се ближе упознају, да оду заједно на пиће, а за остало како БОг да." Interesuje me gde bi jedna hrišćanska duša mogla da ode "na piće" a da se ne sablazni i da ne bude duši na štetu? Hvala Vam unapred na odgovoru А што би се саблажњивали ? Ленка*, Саша од Москве, Ayla and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 А што би се саблажњивали ? Zato sto su "posebni". Ленка* and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Децембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 Ако је први излазак, онда негде на мирном, пристојном месту тј. кафићу. Има таквих, нису свуда са гранд и техно музиком. По мени, није лоша идеја шетња парком или поред реке рецимо, касније може кафић а и не мора. То је само један предлог. paliandjeo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Децембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 И ? Јел' има ефекта тај део форума намењен упознавању ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Децембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 Pomaze Bog svima, Ne znam koje napisao uvodnu reč za forum "upoznavanja radi braka", ali bih pitao koje je po vama najispravnije i hrišćansko okruženje za "poziv na piće"? Navedeno je u opisu "Овим ћемо помоћи људима да се ближе упознају, да оду заједно на пиће, а за остало како БОг да." Interesuje me gde bi jedna hrišćanska duša mogla da ode "na piće" a da se ne sablazni i da ne bude duši na štetu? Hvala Vam unapred na odgovoru Не знам које је најисправније и Хришћанско окружење за пиће али знам многе који су превише бирали место, окружење, особу итд. па на крају остадоше ни на небу ни на земљи. Мислим нит се замонашише нити су у браку а "воз" промак'о. Опет знам многе друге о које се многи саблазнише а такође и о места где су се нашли, па су сада дивне Хришћанске породице са пуно дечице. Тако да све факторе треба узети у обзир. Није све ни у месту, ни у окружењу него у намери срца и покајању. А душа може да се изгуби на разне начине. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 Pomaze Bog svima, Ne znam koje napisao uvodnu reč za forum "upoznavanja radi braka", ali bih pitao koje je po vama najispravnije i hrišćansko okruženje za "poziv na piće"? Navedeno je u opisu "Овим ћемо помоћи људима да се ближе упознају, да оду заједно на пиће, а за остало како БОг да." Interesuje me gde bi jedna hrišćanska duša mogla da ode "na piće" a da se ne sablazni i da ne bude duši na štetu? Hvala Vam unapred na odgovoru Gde god...smernoga stavi u pakao njmu će biti dobro... Čistima je sve čisto... ines је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
darkong Написано Децембар 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 Хвала свима на одговору! У месту у коме ја живим нема пристојних места за излазак и дружење осим кафића за које сматрам да један хришћанин не би смео улазити тамо из много разлога. основни разлог је тај што је једноставно окружење не-хришћанско, не-православно, и најзад НЕКУЛТУРНО. Присутни су знаци испољавања страсти, пушења свега и свачега, јаке и грозне музике, лајт-шоу осветљења, блуда и неморала. Ту се "на пиће" не може изаћи. Пристојан ресторан би могао доћу у обзир, али их у мом крају нема. Хвала свима какогод. ЕДИТ: одговор Владимиру на предлог парохијског дома. Код нас таквих сабрања нема. Или су резервисани само за људе "са врха". Одговор Double breathu: Мислим да ће тешко давати резултате, ал ајд. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука