Jump to content

Biće dobro...

Zero

Препоручена порука

Predivan gest Oliver Kahna koji se ne zaboravlja (VIDEO)

Članak

Ovakve stvari vraćaju veru u čoveka :)

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Вечерас сам слаба .........и помало тужна.....и помала уплакана..........али одавно срце не би пуније.........кад знам да тамо Нетко .......далеко можда........а срцу близу..........даде ми мало од своје пуноте.......

• Волим 1

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Slab kao - emotivan, ili slab kao - bolestan? Možda pitam previše, ali me interesuje. :)

Drago mi je da ti je srce puno, @@Zero. :)

Sorry, sad videh poruku. Znaš, onako, kad čovek (možda) da sve od sebe i na kraju dana vidi da ni to nije dovoljno, ali da opet ovi oko njega, njegovi bližnji, ne traže više, prosto ga prihvataju takvog kakav jeste, a on bi baš zbog toga da se trudi da bude bolji i da više od sebe. Takva nekakva slabost.

Hvala, @@Ayla i @@Рапсоди :)

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

"Ti mi daješ štit spasenja svojega; desnica Tvoja drži me, i milost Tvoja čini me velika."
(Ps. 17, 35)

(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Рекох да завирим мало да видим шта се дешава .............. :sunce::mahmah:

Добро сам...............пуно сам добро......али стварно............а  ВИ..............???

Биће добро.........даће Бог...

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

mySn2xx.png

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
Trenutak kada čovjek postane čovjekom...
Matador Torero Alvaro Munera pamtit će svoj posljednji okršaj s bikom do kraja života. Nakon duge borbe, ranjeni je bik došao u situaciju da probode rogovima poznatog matadora. Iako je lako mogao da ga usmrti, bik mu je samo prišao i nježno ga pogledao...
Našavši se licem u lice s opasnom i ranjenom životinjom, koja odjednom nije bila opasna koliko je očekivao, matador je sjeo pored nje i zaplakao.
"Pogledao sam u njegove oči. Bile su nevine kako samo oči životinje mogu biti. U dubini svog bića osjetio sam da taj pogled žudi za pravdom, za prestankom borbe. Osjetio sam se toliko posramljeno...U tom sam trenutku shvatio da je moja matadorska karijera okončana."

12974288_1684522141801945_24880410017033

(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Trenutak kada čovjek postane čovjekom...
Matador Torero Alvaro Munera pamtit će svoj posljednji okršaj s bikom do kraja života. Nakon duge borbe, ranjeni je bik došao u situaciju da probode rogovima poznatog matadora. Iako je lako mogao da ga usmrti, bik mu je samo prišao i nježno ga pogledao...
Našavši se licem u lice s opasnom i ranjenom životinjom, koja odjednom nije bila opasna koliko je očekivao, matador je sjeo pored nje i zaplakao.
"Pogledao sam u njegove oči. Bile su nevine kako samo oči životinje mogu biti. U dubini svog bića osjetio sam da taj pogled žudi za pravdom, za prestankom borbe. Osjetio sam se toliko posramljeno...U tom sam trenutku shvatio da je moja matadorska karijera okončana."

12974288_1684522141801945_24880410017033

:cmizdrenje: Hvala Zero...što podeli... :cmizdrenje:  

Подели на овим сајтовима

:cmizdrenje: Hvala Zero...što podeli... :cmizdrenje:  

Nema na šta, Rapso, drš se  :mazenje:  :cmizdrenje:

(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...