Tumaralo. Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 Jesam, slushao sam skoro sve od njega. Sve te teoretichare zavera sam slushao. Poenta je da i UFOlozi imaju takvog lika,.. isto je ubijen, isto navodno pokusavan atentat na njega par puta.. bio vladim zaposleni, inzinjer... drzao predavanja o tome da vanzemaljci imaju skrivene baze u planinama i da je on radio za njih. evo ti konkretno ovaj lik ako te zanima.. mada bojim se poverovaces i u ufo zaveru :P http://www.apfn.org/apfn/phil.htm http://www.youtube.com/watch?v=Vf7vLXf5bNo Nije to sto je ubijen krunski argument. Nije u tome poenta vec u tome sto je predvideo. Slusao sam tog lika.. i batalio sam UFO price jer su mi nejasne. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 Tacno moguce je. Ali to je cista spekulacija bez dokaza. Niko ne kaze da to nije moguce....ali je vrlo malo verovatno. To niko ne moze da proveri... a oni koji tvrde to - tvrde u mraku. Drugim recima nemaju pojma da li je tacno ili nije, vec spekulisu. I mozes da ih uhvatis u lazi vise puta.. samo ako malo detaljnije istazujes.. Па пази сви они снимци, филмови, слике, игре које као да предвиђају тај датум представљају некакав доказ. Онда, што би Ал Каида рушила те куле, што су им сметале, ако су радили за Американце? Бесмислено. Рушење кула је био само повод за такозвани рат против тероризма који уопште није рат против тероризма већ рат за нафту. Све је то једна лепо смишљена маска контролисана путем медија. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 Nije to sto je ubijen krunski argument. Nije u tome poenta vec u tome sto je predvideo. Opet kazem "predvideo" pa sta... kakav je to argument? Jel mi pruzio neki dokaz na osnovu cega je on to predvideo? NIje bas. Jel izneo jasne podatke predikcije? NIje bas... U principu svako je mogao da pretpostavi da ce da se desi teroristicki napad na usa... to ne moras da budes neka mustra.. terorizam postoji mnogo pre 9-11,,, i uglavnom se zna na koje mete teroristi gadjaju. Па пази сви они снимци, филмови, слике, игре које као да предвиђају тај датум представљају некакав доказ. Онда, што би Ал Каида рушила те куле, што су им сметале, ако су радили за Американце? Бесмислено. 1, Ako je verovati izvorima bliskim al kaidi.. ona nije radila ZA amerikance.. vec SA amerikancima za vreme SSSR.. drugim recima amerikanci im daju malo puski - evo vam da lakse zajebavate ruse. Vrlo je vazno shvatiti uloge tu i ko sta moze. 2. Al kaida... odavno ne radi sa amerikancima.. ako si slushao malo njihove intervjue i propagande... al kaida je zamerila americi sto su se umesali u sukobe na islamskom tlu i okupirali "sveto islamsku zemlju" nesto slichno sto smo mi zamerili siptariam za nase sveto Kosovo, samo mnogo gore. Slichan religijski impakt.. a znash i sam kakvi su islamski ekstremnisti.... mi samo palimo amabasade.. a oni.. kao sto vidis... ubijaju ljude. Рушење кула је био само повод за такозвани рат против тероризма који уопште није рат против тероризма већ рат за нафту. Rat za naftu uveliko traje i pre rusenja kuli. A taj teroristicki napad je samo dao josh vise legitimiteta americkom kongresu i dozvolu od americkih gradjana da biju josh vise. To je svakako tacno.. ali kao sto rekoh... islamski ekstremisti su i tekako imali motiv da to urade.. bili su debelo isprovocirani. Nisu morali ameri da ih "kontrolisu" naredjenjima.. dosta je bilo sto su im okupirali svete parcice zemlje.. Imas primer kosova... kada su okupirali kosovo.... nasi ekstremisti su krenuli da pale ambasade.. nisu im ameri naredili da pale.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 Da, ne znam sto sad uvodis u igru vanzemaljce kad veze nemaju sa ovime sto pricamo, neces napraviti dodatne poene Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 Da, ne znam sto sad uvodis u igru vanzemaljce kad veze nemaju sa ovime sto pricamo, neces napraviti dodatne poene Pokusavam onima koji su spremni da shvate - da objasnim... da takvi likovi i takvi principi "dokaza" postoje svuda.. pa ko je dosledan i ko hoce da pogleda obe strane.. ostaje mu sledeci izbor 1. Da odbaci kvazi dokaze.. koje je sad prihvatio i da vidi da ih u svakoj zaverenickoj corbi ima.. 2. DA jednostavno bude dosledan.. i ispostuje sve dokaze po istim kriterijumima pa poveruje i u vanzemaljce. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 To je iskljucivost. Tvoj nacin razmisljanja je jednak onom sto veruje u sve zavere, samo je suprotna krajnost. Solomon Kane and Tumaralo. је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 To je iskljucivost. Kako kaze jedna izreka.. treba biti otvorenog uma ... ali ne toliko da ti ispadne sva pamet kroz taj otvor. (: oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 Opet kazem "predvideo" pa sta... kakav je to argument? Jel mi pruzio neki dokaz na osnovu cega je on to predvideo? NIje bas. Jel izneo jasne podatke predikcije? NIje bas... U principu svako je mogao da pretpostavi da ce da se desi teroristicki napad na usa... to ne moras da budes neka mustra.. terorizam postoji mnogo pre 9-11,,, i uglavnom se zna na koje mete teroristi gadjaju. 1, Ako je verovati izvorima bliskim al kaidi.. ona nije radila ZA amerikance.. vec SA amerikancima za vreme SSSR.. drugim recima amerikanci im daju malo puski - evo vam da lakse zajebavate ruse. Vrlo je vazno shvatiti uloge tu i ko sta moze. 2. Al kaida... odavno ne radi sa amerikancima.. ako si slushao malo njihove intervjue i propagande... al kaida je zamerila americi sto su se umesali u sukobe na islamskom tlu i okupirali "sveto islamsku zemlju" nesto slichno sto smo mi zamerili siptariam za nase sveto Kosovo, samo mnogo gore. Slichan religijski impakt.. a znash i sam kakvi su islamski ekstremnisti.... mi samo palimo amabasade.. a oni.. kao sto vidis... ubijaju ljude. Једно објашњење које не мора да има подлогу у стварности, као и свака теорија. Ако је тако, што Американци нису објавили слику убијеног Бин Ладена? Свако ко победи свој непријатеља хвалио би се свуда како га је убио и показивао обично његову главу као доказ. Ови ништа не приказаше. Рекоше као нису хтели да прикажу тело да не изазову бес код муслимана, а овако уринирају по њима (по њиховим лешевима). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 Свако ко победи свој непријатеља хвалио би се свуда како га је убио и показивао обично његову главу као доказ. Ko ti to kaze? Odakle ti uopste ta tvrdnja? Jel objavljivali hitlera ubijenog? Nisu mu ni les nasli... Imas milion situacija gde su "pobedili" pa nisu nabijali glave na koplje da vidi ceo svet... cisto radi izlozbe... Mislim da to sto osma nije ovbjavljen ... nikako nije dokaz da nije postojao i da nije ubijen... Рекоше као нису хтели да прикажу тело да не изазову бес код муслимана, а овако уринирају по њима (по њиховим лешевима). Danas imas problem sto su u Americi i Britaniji muslimani previse zasticeni... imas youtube blogere koji kritikuju to... daleko od toga da americka vlada pisa po muslimanima.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 Ko ti to kaze? Odakle ti uopste ta tvrdnja? Jel objavljivali hitlera ubijenog? Nisu mu ni les nasli... Imas milion situacija gde su "pobedili" pa nisu nabijali glave na koplje da vidi ceo svet... cisto radi izlozbe... Mislim da to sto osma nije ovbjavljen ... nikako nije dokaz da nije postojao i da nije ubijen... Danas imas problem sto su u Americi i Britaniji muslimani previse zasticeni... imas youtube blogere koji kritikuju to... daleko od toga da americka vlada pisa po muslimanima.. Хитлер се наводно сам убио па су га његови војници спалили. А Бин Ладена су убили специјалци и чуди ме за Американце тако поносну нацију да се не хвали трофејом. Вероватно ниси чуо, али то раде њени војници. Нема ту никаквог поштовања муслимана, њихових обичаја, све је то лицемерје. Ако поштују њихове обичаје, што су синове Садама Хусеина држали десетак дана на отвореном, па закопали? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 Хитлер се наводно сам убио па су га његови војници спалили. А Бин Ладена су убили специјалци и чуди ме за Американце тако поносну нацију да се не хвали трофејом. Daj mi neki primer kada su se amerikanci hvalili nekim trofejom, u smislu nekog smo pobedili.. evo ga .. izlozba njegovih delova..? Mislim to je cist aspekulacija - sta ti ocekujes od amerikanaca.. Ako mislis da je to neki argument ok.. Вероватно ниси чуо, али то раде њени војници. Нема ту никаквог поштовања муслимана, њихових обичаја, све је то лицемерје. Ако поштују њихове обичаје, што су синове Садама Хусеина држали десетак дана на отвореном, па закопали? Kao sto rekoh, ti (kao i mnogi drugi) iz raaznoraznih razloga mesate stvari.. to sta rade vojnici to je jedno, to sta radi vlada to je drugo to sta rade gradjani to je trece. Upravo sam iz tih razloga pored takvih generalizacija. Tako bojis komplet ameriku u neku muslimansko-mrzachku naciju.. jer eto ima vojnika koji pisaju po lesevima. Isto kao da neko kaze... Srbi mrze muslimane jer su ih njihovi vojnici klali u srebrenici... pa ti reci.. jel ta izjava ima smisla? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 Ponovio sam milion puta, al opet da kazem, Bin Laden je americki glumac, shvatite to vise. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 Daj mi neki primer kada su se amerikanci hvalili nekim trofejom, u smislu nekog smo pobedili.. evo ga .. izlozba njegovih delova..? Mislim to je cist aspekulacija - sta ti ocekujes od amerikanaca.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 Srbi mrze muslimane jer su ih njihovi vojnici klali u srebrenici... pa ti reci.. jel ta izjava ima smisla? После вишевековног понављања истог са њихове стране, и словима увек истог, није баш неочекивано да неко не воли муслимане...до те мере да чак и такав контекст има смисао за неке људе. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 Људи који свуда и у свему виде теорију завере имају опасан проблем...као и они који је нигде, никада, и ни у чему не виде. Срђан Шијакињић, RYLAH, Avocado and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука