JESSY Написано Октобар 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2014 ...за тебе, љубави моја, највећа на свету.... keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 29, 2014 Zero, Плутон, keka and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 31, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Napuštaju me polako moji snovi o nadikako će sve biti u redu i kako ću se jošdugo radovati za sva dočekana jutrai onom danu što se zove sutraI onda oblak na nebu, tako turobno sivikao da me podseća - ma daj, još jedan dan odživi.I onda polako spušta se veče,neka čudna senka kao da predmnom proleće,i shvatim kako nad životom nemamo neke velike moći,i da će kraj svakom od nas neminovno doći. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Пати без сузе, живи без псовке, и буди мирно несретан. Таште су сузе, а јадиковке ублажити неће горки сан. Подај се пијаном ветру живота, па нек те вије било куд; пусти ко листак нек те мота у луди полет вихор луд. Лети ко лишће што вир га вије за лет си, душо,створена. За земљу није, за покој није цвет што нема корена. Тин Ујевић Данче*, keka, Дијана. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=bhXjZl_Tsms&list=UU-RJWVk9HNxZHqQlM-qBZhA&index=251 keka and Данче* је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2014 Za nekim places dok je ziv, jer ga nema kraj tebe, jer ga trebas...i zelja traje dok ne napusti ovaj zivot i ostavi te sa neispunjenom zeljom, vecitom potrebom za njim...Za nekim places jer je davao sebe, svoju paznju i ljubav, osmeh i podrsku, pomoc i lepu rec, a onda je napustio zivot i ostala tuga zbog vremena koje je isteklo i zivota koji se ugasio...Dve vrste bola i praznina koja ih prati... Дијана. је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 22, 2014 Hvala ti za ovaj cas bola prepun.Pored mene usamljen cvet bele krunei ulazi tiho u nebo mesec nepun,O, ne treba sklopiti oci suza punekad mesec izlazi.Sici treba na livade i put,gde tisina lezi bistra preko biljai spava mesecine siroki skut,pa zalutati u noci, bez cilja,kao u snovima.Jer vazno je samo ono sto je vecno:meseca i srca uzrok polazni:i, ma koliko bilo protivrecno,voleti treba sto su prolaznilepote casovi,sto za radoscu bol dolazi,sto sa zaboravom se ne moze boriti.Voleti treba sve sto prolaziO, nikada nista nemoj zboritikad mesec izlazi.D. Maksimovic Дијана. је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2014 JESSY је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 22, 2014 JOS UVEK SANJAM DA SMO ZAJEDNOOd kad te nema..ne mogu budan biti..Jer sve sto zelim..u tome budes i ti..Pa budan sanjam da snovi duze traju...U svakoj prici ti si mi na kraju...Ti si pocetak i kraj..Ti si tama i sjaj..Svaku mi nadu dijelis po pola..Dajes mi mrvice sa svoga stola..I znam...bez tebe ostat cu sam..Jos uvijek sanjam da smo zajedno..'Ko nekad davno ti i ja...Al' jutro svaki put mi pokvari tu slatku prevaru iz sna..Jos uvjiek sanjam da smo zajedno...I da je sve 'ko prvi put...Al' jutro nosi golu istinu...da sve je bilo uzalud..Od kad te nema..Nema ni pola mene...Jer sve u meni od tog dana vene...Pa budan sanjam da snovi duze traju...U svakoj prici samo ti si mi na kraju...Ti si pocetak i kraj..Ti si tama i sjaj..Svaku mi nadu dijelis po pola..Dajes mi mrvice sa svoga stola..I znam...bez tebe ostat cu sam..Jos uvijek sanjam da smo zajedno..'Ko nekad davno ti i ja...Al' jutro svaki put mi pokvari tu slatku prevaru iz sna..Jos uvjiek sanjam da smo zajedno...I da je sve 'ko prvi put...Al' jutro nosi golu istinu...da sve je bilo uzalud.... Снежана је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гром Написано Новембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2014 JESSY је реаговао/ла на ово 1 Друга Гром Размишљанка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 30, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 5, 2014 знам..... Kaludjerovic Sreten, keka, Иван Ивковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2014 По роману Милана Кундере JESSY је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 5, 2014 По роману Милана Кундере bas bih volela da ga gledam... Снежана је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 9, 2014 Снежана је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука