Jump to content

Романтично је.....

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

On 17. 8. 2016. at 17:35, Rassoban рече

Privio me je uza se svojim glomaznim rukama i taj dodir mi je u sjećanje vratio naš vrt, i ruže, i kadife, i miris đurđevka, i izbeharalu jabuku, i tatino lice; bila sam divno malena i slaba, neko je drugi brinuo o meni. <3

Nura Bazdulj Hubijar

Image may contain: horse, one or more people and outdoor
Expand  

ja lijepog konja, sta ti je romantika

Подели на овим сајтовима

Jesam. Ali hriscanin pazi i na lijevu i na desnu stranu, uvijek je odgovoran za ponasanje i odnosenje....

Подели на овим сајтовима

On 16. 8. 2016. at 18:54, Плаво Небо рече

Сетих се ове слике :) Мој Кули, чак и руча из исте посуде и са новим мачићима :) Па кад кажу ''непријатељи ко пас и мачка''. Љубав све побеђује :)

slikice 367.jpg

Expand  

Па када и пас и мачка се воле и направе романтику, а пуно пута ми то не можемо да урадимо.:D

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

On 17. 8. 2016. at 18:25, Ненад. рече

Па када и пас и мачка се воле и направе романтику, а пуно пута ми то не можемо да урадимо.:D

Expand  

То би брате све звао Љубав, а не романтика :) То ми је некако страно, међутим, поштујем тему :)

Подели на овим сајтовима

vi nemate pojma sta je romanticno, romanticno je kad si balavac od 10 godina, zaljubis se u neku plavusu i posto si divljak prema njoj budes jos gori, zato sto si medjed, na kraju da se pokazes, podmetnes joj nogu u hodniku, ona zvekne celom u plocice i dobije potres mozga, vrati se sutra ili se kaze sa jutra, iz bolnice i sve ti oprosti, zato sto se i ona zaljubila u divljaka, neki ljudi kad vole, leti perje....

Подели на овим сајтовима

On 17. 8. 2016. at 19:40, kordun рече

vi nemate pojma sta je romanticno, romanticno je kad si balavac od 10 godina, zaljubis se u neku plavusu i posto si divljak prema njoj budes jos gori, zato sto si medjed, na kraju da se pokazes, podmetnes joj nogu u hodniku, ona zvekne celom u plocice i dobije potres mozga, vrati se sutra ili se kaze sa jutra, iz bolnice i sve ti oprosti, zato sto se i ona zaljubila u divljaka, neki ljudi kad vole, leti perje....

Expand  

12:smeha::aplauz: kako sam se ulogovala vidim romantika i kordunova slicica reko pusti sve drugo ovo odma mora da vidim i nisam pogresila ko i uvek crkoh od smeha :smeh1:

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

On 17. 8. 2016. at 20:06, *Jелена* рече

12:smeha::aplauz: kako sam se ulogovala vidim romantika i kordunova slicica reko pusti sve drugo ovo odma mora da vidim i nisam pogresila ko i uvek crkoh od smeha :smeh1:

Expand  

ti ismijavas moju ljubav prema drugima, pa kako ces pred boga izaci

Подели на овим сајтовима

On 17. 8. 2016. at 21:51, kordun рече

ti ismijavas moju ljubav prema drugima, pa kako ces pred boga izaci

Expand  

Taman posla! Ziv nam bio ti i tvoja ljubav prema drugima! :D

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

On 18. 8. 2016. at 10:29, Светислав Павловић рече

Да ми купе жице за гитару.

Expand  

Da mi kupi ...

Mmm ? ...  

P.s.  ... Eheheheheehhe ...  :smeh1:

:351780:

Подели на овим сајтовима

Za mladence koji ganjaju ponekud agresivnije ali ipak romantično založene ženske:

Kliknite na to crveno dugme gore desno na slici radi bolje projekcije

pa dalje samo tjerajte naprijed ili nazad, desno ili lijevo.
Z křehké dívky drsným zaklínačem - Fotogalerija

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...