Jump to content

Романтично је.....

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

28 minutes ago, Rassoban рече

Privio me je uza se svojim glomaznim rukama i taj dodir mi je u sjećanje vratio naš vrt, i ruže, i kadife, i miris đurđevka, i izbeharalu jabuku, i tatino lice; bila sam divno malena i slaba, neko je drugi brinuo o meni. <3

Nura Bazdulj Hubijar

Image may contain: horse, one or more people and outdoor

ja lijepog konja, sta ti je romantika

Подели на овим сајтовима

Jesam. Ali hriscanin pazi i na lijevu i na desnu stranu, uvijek je odgovoran za ponasanje i odnosenje....

Подели на овим сајтовима

23 hours ago, Плаво Небо рече

Сетих се ове слике :) Мој Кули, чак и руча из исте посуде и са новим мачићима :) Па кад кажу ''непријатељи ко пас и мачка''. Љубав све побеђује :)

slikice 367.jpg

Па када и пас и мачка се воле и направе романтику, а пуно пута ми то не можемо да урадимо.:D

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

26 minutes ago, Ненад. рече

Па када и пас и мачка се воле и направе романтику, а пуно пута ми то не можемо да урадимо.:D

То би брате све звао Љубав, а не романтика :) То ми је некако страно, међутим, поштујем тему :)

Подели на овим сајтовима

vi nemate pojma sta je romanticno, romanticno je kad si balavac od 10 godina, zaljubis se u neku plavusu i posto si divljak prema njoj budes jos gori, zato sto si medjed, na kraju da se pokazes, podmetnes joj nogu u hodniku, ona zvekne celom u plocice i dobije potres mozga, vrati se sutra ili se kaze sa jutra, iz bolnice i sve ti oprosti, zato sto se i ona zaljubila u divljaka, neki ljudi kad vole, leti perje....

Подели на овим сајтовима

23 minutes ago, kordun рече

vi nemate pojma sta je romanticno, romanticno je kad si balavac od 10 godina, zaljubis se u neku plavusu i posto si divljak prema njoj budes jos gori, zato sto si medjed, na kraju da se pokazes, podmetnes joj nogu u hodniku, ona zvekne celom u plocice i dobije potres mozga, vrati se sutra ili se kaze sa jutra, iz bolnice i sve ti oprosti, zato sto se i ona zaljubila u divljaka, neki ljudi kad vole, leti perje....

12:smeha::aplauz: kako sam se ulogovala vidim romantika i kordunova slicica reko pusti sve drugo ovo odma mora da vidim i nisam pogresila ko i uvek crkoh od smeha :smeh1:

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, *Jелена* рече

12:smeha::aplauz: kako sam se ulogovala vidim romantika i kordunova slicica reko pusti sve drugo ovo odma mora da vidim i nisam pogresila ko i uvek crkoh od smeha :smeh1:

ti ismijavas moju ljubav prema drugima, pa kako ces pred boga izaci

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, kordun рече

ti ismijavas moju ljubav prema drugima, pa kako ces pred boga izaci

Taman posla! Ziv nam bio ti i tvoja ljubav prema drugima! :D

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Светислав Павловић рече

Да ми купе жице за гитару.

Da mi kupi ...

Mmm ? ...  

P.s.  ... Eheheheheehhe ...  :smeh1:

:351780:

Подели на овим сајтовима

Za mladence koji ganjaju ponekud agresivnije ali ipak romantično založene ženske:

Kliknite na to crveno dugme gore desno na slici radi bolje projekcije

pa dalje samo tjerajte naprijed ili nazad, desno ili lijevo.
Z křehké dívky drsným zaklínačem - Fotogalerija

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...