Jump to content

Jos nesto o evoluciji

Оцени ову тему

Млађони

Препоручена порука

Избаци из ТЕ закон јачег и сам ћеш тиме оборити ТЕ. 

Vidis upravo to smara ti mislis da znash sta je TE, mislis da tu ima neki "zakon jaceg" a ustvari nema veze sa TE.

Видех само по првим редовима да спомињеш неке бубе и довољно ми је да схватим да ти не познајеш довољно ни ТЕ коју браниш. 

Nazalost jedini koji ovde ne poznaje TE si ti... ali ti to ne smeta da lupetas gluposti... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ne. Ti si taj koji ne razume sustinu TE. TE nema nikakve veze sa konceptom "zakon jaceg" niti to igde pise niti to iz TE sledi po bilo kom zakonu logike. Mozda bi mogli, ali vrlo uslovno i pod debelim znacima navoda, reci da je u pitanju "zakon prilagodljivijeg u konkretnom kontekstu" ali nema potrebe krnjiti nauku sa tim nasim forsiranjem "zakona" u svaku stvar.

Да, чувар у Јасеновцу и Аушвицу је био прилагодљивији него затвореник у поменутим логорима. А Хитлер је читао православну литературу и држао се Јеванђељских врлина. Ничеа је држао у својој библиотеци зато што су му се допале корице. И сунце иде са запада на исток т.ј. земља се окреће у контра смеру само што ми то још нисмо сазнали.

Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора!

Подели на овим сајтовима

Да, чувар у Јасеновцу и Аушвицу је био прилагодљивији него затвореник у поменутим логорима. А Хитлер је читао православну литературу и држао се Јеванђељских врлина. Ничеа је држао у својој библиотеци зато што су му се допале корице. И сунце иде са запада на исток т.ј. земља се окреће у контра смеру само што ми то још нисмо сазнали.

Lupetas u prazno. Kakve to veze ima sa TE?

Подели на овим сајтовима

Да, чувар у Јасеновцу и Аушвицу је био прилагодљивији него затвореник у поменутим логорима. А Хитлер је читао православну литературу и држао се Јеванђељских врлина. Ничеа је држао у својој библиотеци зато што су му се допале корице. 

Moram da ti cestitam da si debelo utemeljen u svom neznanju. Cvrsto ga se drzish kao pijanac plota.

Hitler je takodje verovao da je HRiscanin i da radi boziji posao, time sto ubija jevreje - jer su oni ubili HRistosa.

A to o cemu ti pricas - nikakve veze sa evolucijom nema. Ali dobro, ti si vec odlucio u svojoj glavi da evolucija nije tacna i o evoluciji nista od nekog ko se time bavi (ocigledno nisi procitao) ali si dosta citao od ljudi koji veze nemaju sa evolucijom. 

Подели на овим сајтовима

Moram da ti cestitam da si debelo utemeljen u svom neznanju. Cvrsto ga se drzish kao pijanac plota.

Hitler je takodje verovao da je HRiscanin i da radi boziji posao, time sto ubija jevreje - jer su oni ubili HRistosa.

A to o cemu ti pricas - nikakve veze sa evolucijom nema. Ali dobro, ti si vec odlucio u svojoj glavi da evolucija nije tacna i o evoluciji nista od nekog ko se time bavi (ocigledno nisi procitao) ali si dosta citao od ljudi koji veze nemaju sa evolucijom. 

Добро си рекао када си написао да сам ја одлучио у шта ћу да верујем. На крају крајева то је једина загарантована слобода. Веруј шта хоћеш, Бог ти дао а ко сам ја да ти ускраћујем.

Поздрав

Подели на овим сајтовима

Добро си рекао када си написао да сам ја одлучио у шта ћу да верујем. На крају крајева то је једина загарантована слобода. Веруј шта хоћеш, Бог ти дао а ко сам ја да ти ускраћујем.

Поздрав

Fala bogu da mozes da verujes u sta hoces. Pitanje je da li te zanima istina o tome sta je TE ili hoces pak da izaberes da verujes u laz. To je naravno tvoja slobodna volja, a moje je pravo da ti kazem da verujes u lazi o TE.

Подели на овим сајтовима

Fala bogu da mozes da verujes u sta hoces. Pitanje je da li te zanima istina o tome sta je TE ili hoces pak da izaberes da verujes u laz. To je naravno tvoja slobodna volja, a moje je pravo da ti kazem da verujes u lazi o TE.

Е, јел знаш да су пирамиде правили ванземаљци (кеве ми, гледо на "Historiju") а Бата Живојиновић рушио немачке авионе једним метком из пушке коју је наслонио на дрвене рашље (било на телевизији кунем се), оловне цеви су најбоље за водовод (читао сам научне радове од пре 60 година), цигарете јако добро утичу на здравље човека (чак их познати лекари пуше, јеси гледо америчке рекламе из педесетих, е да, ако пушиш пуши само "лаки" он чак лечи и постојеће болести). Стварно не разумем људе који не верују стручњацима, све људи лепо доказали црно на бело а ми се ту нешто фолирамо. Неможеш објаснити затуцаном Србину да осиромашени уранијум подспешује наталитет у Србији и он се још нешто буни. Шта ћеш, човек глуп, необразован, непросвећен једном речју заостао, мисли да је добио тумор од уранијума а оно уствари није него глупан једе домаћи пекмез од непрсканих шљива које нису прошле процес стерилизације, конзервисања, лабараторијске анализе, цинцилирања и што је најважније нису паковане уз помоћ блабрцне. Да, да и онда је мрмот завио чоколаду.

Подели на овим сајтовима

Е, јел знаш да су пирамиде правили ванземаљци (кеве ми, гледо на "Historiju") а Бата Живојиновић рушио немачке авионе једним метком из пушке коју је наслонио на дрвене рашље (било на телевизији кунем се), оловне цеви су најбоље за водовод (читао сам научне радове од пре 60 година), цигарете јако добро утичу на здравље човека (чак их познати лекари пуше, јеси гледо америчке рекламе из педесетих, е да, ако пушиш пуши само "лаки" он чак лечи и постојеће болести). Стварно не разумем људе који не верују стручњацима, све људи лепо доказали црно на бело а ми се ту нешто фолирамо. Неможеш објаснити затуцаном Србину да осиромашени уранијум подспешује наталитет у Србији и он се још нешто буни. Шта ћеш, човек глуп, необразован, непросвећен једном речју заостао, мисли да је добио тумор од уранијума а оно уствари није него глупан једе домаћи пекмез од непрсканих шљива које нису прошле процес стерилизације, конзервисања, лабараторијске анализе, цинцилирања и што је најважније нису паковане уз помоћ блабрцне. Да, да и онда је мрмот завио чоколаду.

Brale, svo ovo lupetanje opet ne može da zameni niti zamaskira to da nisi ni najmanje razumeo TE... kada biolog opisuje prirodu i kada shvati (ono što samo kreacionističke budale mogu da ospore) da lav ima veće šanse da ubije sporu nego brzu antilopu, tada biolog opisuje KAKO JESTE a ne kako bi trebalo da bude... biolog ne govori da bi lav trebalo da ubije ovakvu ili onakvu antilopu... ne govori da li je to dobro ili loše... već samo šta se u prirodi dešava a to "kako jeste" je po tvom verovanju smislio Bog... pa ako te nervira što jače i krvoločnije životinja proždiru slabe i pitome, njemu se obrati... biolozi ti za to svakako nisu krivi... niti bilo ko normalan može da razumno primeni opis kako u prirodi jeste na rešavanje toga kako bi u ljudskoj zajednici trebalo da bude...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Brale, svo ovo lupetanje opet ne može da zameni niti zamaskira to da nisi ni najmanje razumeo TE... kada biolog opisuje prirodu i kada shvati (ono što samo kreacionističke budale mogu da ospore) da lav ima veće šanse da ubije sporu nego brzu antilopu, tada biolog opisuje KAKO JESTE a ne kako bi trebalo da bude... biolog ne govori da bi lav trebalo da ubije ovakvu ili onakvu antilopu... ne govori da li je to dobro ili loše... već samo šta se u prirodi dešava a to "kako jeste" je po tvom verovanju smislio Bog... pa ako te nervira što jače i krvoločnije životinja proždiru slabe i pitome, njemu se obrati... biolozi ti za to svakako nisu krivi... niti bilo ko normalan može da razumno primeni opis kako u prirodi jeste na rešavanje toga kako bi u ljudskoj zajednici trebalo da bude...

Човек се учи на примерима, у једном случају како треба у другом како не треба. На жалост ви сте овај други пример.

Подели на овим сајтовима

Неможеш објаснити затуцаном Србину да осиромашени уранијум подспешује наталитет у Србији и он се још нешто буни. Шта ћеш, човек глуп, необразован, непросвећен једном речју заостао, мисли да је добио тумор од уранијума а оно уствари није него глупан једе домаћи пекмез од непрсканих шљива које нису прошле процес стерилизације, конзервисања, лабараторијске анализе, цинцилирања и што је најважније нису паковане уз помоћ блабрцне. Да, да и онда је мрмот завио чоколаду.

Cinizam objen patetikom... mozda tebi deluje teatralno i zanimljivo ( i josh nekom drugom) ali i dalje ne menja cinjenicu da nemas pojma sta je to evolucija..

Ako mislis da si zatucan zbog toga... slobodno.

Sto se mene tiche, samo si bezao sa casova biologije. 

... pa ako te nervira što jače i krvoločnije životinja proždiru slabe i pitome

Krvolochnih predatora koje odlikuje "snaga" su zapravo jako slabi... u smislu evolucije... dosta njih je na ivici istrebljenja i mnogo vise vrsta ima koje nisu takve... 

Cak ove nekrvolochne mogu da se brane vrlo dobro :

http://youtu.be/0-2gAl3OYas

Подели на овим сајтовима

Sto se mene tiche, samo si bezao sa casova biologije.

Можда и јесам али ти си онда сигурно бежао са часова Српског т.ј. књижевности т.ј. ниси читао лектире. Да си на пример пажљиво прочитао само "злочин и казну" од Достојевског схватио би колико је човек више оно што се не види (мислим на дух) него оно што се види (мислим на тело). Када ми ТЕ објасни еволуцију духа т.ј. душе људске од бесловесне животиње до разумног бића можда и поверујем.

Подели на овим сајтовима

. Када ми ТЕ објасни еволуцију духа т.ј. душе људске од бесловесне животиње до разумног бића можда и поверујем.

Ko da si mi rekao "kada mi TE objasni kako radi kompjuter onda cu da verujem

Stvarno ne znam sta da ti odgovorim na to...

A da su zivotinje totalno "beslovesne" ne bih se slozio.. ja posedujem psa i ona je daleko od beslovesnog... nisu bas kao ljudi ali nisu daleko... 

a cak i da evolucija ne moze da objasni coveka ne menja cinjenicu da odlichno objasnjava sve ostalo sto srecemo u prirodi. (: 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...