Jump to content

Jos nesto o evoluciji

Оцени ову тему

Млађони

Препоручена порука

Пре ће љубав бити сила него идеал.

Dobro ali nije Bog samo puka sila brate,ja ne znam bolje da se izrazim pa sam tako napisao. Jos nesto zelim da kazem,ne razumijem ljude koji se boje Boga,cisto sumnjam da Bog uziva u tome sto ga se njegova djeca plase,nisu tu cista posla u tom smislu,tako ja gledam na stvar....

Подели на овим сајтовима

Dobro ali nije Bog samo puka sila brate,ja ne znam bolje da se izrazim pa sam tako napisao. Jos nesto zelim da kazem,ne razumijem ljude koji se boje Boga,cisto sumnjam da Bog uziva u tome sto ga se njegova djeca plase,nisu tu cista posla u tom smislu,tako ja gledam na stvar....

Imam isključivo strahopoštovanje prema Bogu u smislu da me neka "zanimacija" neće odvojiti i uzeti mi vreme od Njegovog stvaranja(sve novo tvorim) . Dakle plašim se i molim se za sebe u tom smislu...

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Imam isključivo strahopoštovanje prema Bogu u smislu da me neka "zanimacija" neće odvojiti i uzeti mi vreme od Njegovog stvaranja(sve novo tvorim) . Dakle plašim se i molim se za sebe u tom smislu...

znam brate ali svi smo mi to sto smo,Bog je obecao da nece nikoga da dovede u iskusenje koje ne moze da izdrzi,ne moze tebe nista skrenuti sa puta ako si ti ispravan,ja mislim da je uzaludno moliti boga da sprecava nasa lutanja i nase ludorije,to je do nas samih,to kao kada bi otisao na prijemni ispit i molio se profesoru matematike da ti ne dozvoli da pogresno rijesis zadatke...

mozda ja sada malo pretjerujem,ali morao sam to reci jer se djelomicno slazem sa tobom...

Подели на овим сајтовима

znam brate ali svi smo mi to sto smo,Bog je obecao da nece nikoga da dovede u iskusenje koje ne moze da izdrzi,ne moze tebe nista skrenuti sa puta ako si ti ispravan,ja mislim da je uzaludno moliti boga da sprecava nasa lutanja i nase ludorije,to je do nas samih,to kao kada bi otisao na prijemni ispit i molio se profesoru matematike da ti ne dozvoli da pogresno rijesis zadatke...

mozda ja sada malo pretjerujem,ali morao sam to reci jer se djelomicno slazem sa tobom...

A samoubice? jesu oni izdrzali ili nisu?

Подели на овим сајтовима

Klip koji postavljaš je klip poznatog kreacioniste... i ne daje "objasnjenje / argumente /dokaze"... već trabunjanja...

Već sam odgovorio... slobodno "vrti svoju ploču"... i slobodno smatraj da je Bananamenov klip srušio modernu biologiju... time samo pokazuješ svoju glupost i neznanje...

Naravno da je montaža kada razgovaraš sa ljudima i sečeš njihove odgovore kako ti odgovara i zatim daješ svoju interpretaciju bez mogućnosti da ti oni odgovore...

Inače, čovek jeste Chordata... ali za razumevanje toga je potrebno ipak malo znanja i inteligencije...

Postavio sam klip na engleskom koji ti ili ne znas ( sto je moja pretpostavke ) ili ne zelis da ga vidis.

Nema nikakve montaze, pitanja su ekstremno jednostavna kao i odgovori.

Makroevolucija nije biologija. Biologija je egzaktna nauka koja se bavi postojecim vrstama, tako da nema ko " da rusi teoriju Makroevolucije ", po stoti put ponavljam da nauka objasnjava da je Makroevolucija osudjena da ne izadje iz forme sistema verovanja.

Niko tu ne prica i ne tvrdi da ima istinu o nastanku vrsta, nego da TE nije dokaziva.

Zasto neko zbog toga treba da simulira devojacko ludilo, meni nije jasno ?!?

Niko nece evolucioniste izbaciti iz skola i fakulteta, znaci ko zaradjuje pare tvrdeci da su vrste nastale bas tako - nastavice to da radi.

rodjo,ovo jeste moguce u kvantnoj fizici,cestice imaju osobine i cestice i talasa,eksperimentalno je dokazano i takvu nauku ja priznam,eksperiment je eksperiment,nema nista jace u fizici od golog eksperimenta.... ovo sto si rekao za zivot da dolazi iz mrtve materije to nije niko dokazao niti ce ikada po  mom misljenju,jer zivot i nisu organizovane mrtve organske molekule,zivot je nesto sto nauka jos ne umije ni da definise kako treba.... a za ovo drugo ne zezaj,logika je proces zakljucivanja razumom,ako camuga u kongu gleda svijet sa drveta naravno da ce logikom da zakljuci da je svijet ravna ploca...logika nije uvijek istina,logika nije nista drugo do proces pravilnog misljenja,ali to ne garantuje istin

Da, svakako, jednom nogom su u Masini za putovanje kroz vreme, a drugom na kori od banane.

Ne znam da li si cuo da je neki englez koji se zove Dynamo hodao po vodi, i da golim rukama na Ibizi zaledio vodu u fontani....

Vazno je da ima onih koji ce te i takve eksperimente da placaju, moraju i ti ljudi od neceg da zive.

Подели на овим сајтовима

Pa ako nisu znaci da ih je Bog opteretio necim sto ipak ne mogu da izdrze..

nije istina! Upravo se o tome i radi,ljudi iz malodusnosti,samozivosti  oduzimaju sebi zivot ne vodeci racuna o svojim bliznjima,oni nisu ispravni,da su ispravni nikada to ucinili ne bi,nemojte pogresno tumaciti te rijeci Hristove,nece na vjernika nikada pasti iskusenje koje on ne moze da izdrzi psihicki,to je obecano,onaj ko je zastranio brate to se na njega ne odnosi

Подели на овим сајтовима

@@jupiter,

Изражаваш се као да си у лимбу. :) То је неодређеност.

Реци ти лепо да ли сматраш да космос постоји већ скоро 14 милијарди година? Сматраш ли да је то истина?

Немој само да ми одговараш мистично.

nemam pojma o cemu pricas, dajes izjave o mojim recima a ne citiras nijednu.

Rekao sam ti da postojanja bez svesti ( preciznog definisanja ) nema. Ja zivim samo " sada i ovde " sve sto se desilo pre pojave svesti ( za ovu Planetu - coveka ) moze da bude samo hipoteza / pretpostavka. I rekao bih da sam srecan sto ne zivim u doba inkvizicije kada su bajke bile naturane pretnjom smrcu.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

nije istina! Upravo se o tome i radi,ljudi iz malodusnosti,samozivosti  oduzimaju sebi zivot ne vodeci racuna o svojim bliznjima,oni nisu ispravni,da su ispravni nikada to ucinili ne bi,nemojte pogresno tumaciti te rijeci Hristove,nece na vjernika nikada pasti iskusenje koje on ne moze da izdrzi psihicki,to je obecano,onaj ko je zastranio brate to se na njega ne odnosi

Osecas se pozvanim da dajes razloge zasto bi neko oduzeo sebi zivot?.. sta ako neko nema bliznje ili ima koji su ga odbacili i zlostavljali ga?

uostalom kako neko mozi biti pozvan da sudi o covekom unutrasnjem stanju koje je krajnje subjektivno i nedokucivo za druge.

I izlgeda da je po hriscanskom ucenju to jedini put bez povratka koji je milostivi Bog dopustio da postoji...

Подели на овим сајтовима

@@jupiter,

Да ли допушташ макар трунку могућности да си потомак еволутивних облика као што теорија еволуције објашњава? И молим без мистичних одговора. Одговори са да или не.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...