Jump to content

Jos nesto o evoluciji

Оцени ову тему

Млађони

Препоручена порука

Isto koliko je bacanje nuklearnih bombi na ljude direktan rezultat fizike... a bojni otrovi direktan rezultat hemije...

A cega su rezultat sociologije i kvatne mehanike?To sto si ubacio rec direktan ne menja sustinu da ako covek usvoji da vodi poreklo od majmuna sa drveta,das mu bananu i on je srecan tako i danas kvazinaucnici,daju bananu javnosti u vidu TE i gomila majmuna se skupi da jede i biva srecna ko kod Luke ovaj pardon Vuka Bojovica. Just_Cuz_19

Подели на овим сајтовима

Isto koliko je bacanje nuklearnih bombi na ljude direktan rezultat fizike... a bojni otrovi direktan rezultat hemije... so what?

Obrati pažnju na srednji deo onoga što si citirao - obogaćeno ateizmom i moralnim relativizmom. Isto je i sa fizičarima i hemičarima koji svoje znanje upregnu u ubijanje. Gde Boga nema, nema ni granica ljudskom samoživlju, a cena čovekova naglo pada.

Verbum Domini Manet in Aeternum!

Подели на овим сајтовима

Obrati pažnju na srednji deo onoga što si citirao - obogaćeno ateizmom i moralnim relativizmom. Isto je i sa fizičarima i hemičarima koji svoje znanje upregnu u ubijanje.

Primetio sam to, nego sam ignorisao kao potpuno nepotkrepljeno i bizarno... nastojanje pojedinih vernika da sa ateizmom povežu pojave koje su se desile u izrazito hrišćanskim zemljama i koje sa ateizmom nemaju baš nikakve veze, jesu zabavne ali nisu zanimljive za raspravu...

Daleko mi je zanimljivije kritikovanje neke naučne teorije iz razloga što je neko zloupotrebio tu teoriju u zle svrhe (TE - eugenika)... kao kad bi neko tvrdio da bacanje atomske bombe pokazuje da je nuklearna fizika tj. atomska teorija pogrešna...

Gde Boga nema, nema ni granica ljudskom samoživlju, a cena čovekova naglo pada.

Naprotiv, jedino čvrsta vera (u Boga ili nešto drugo, poput komunističke utopije) može da nađe opravdanje za gnusne zločine... (što naravno ne znači da su svi koji veruju loši)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Naprotiv, jedino čvrsta vera (u Boga ili nešto drugo, poput komunističke utopije) može da nađe opravdanje za gnusne zločine... (što naravno ne znači da su svi koji veruju loši)

ups praštaj ne razumem.... vera u Boga koji ima zapovest ne ubij, je iskorišćena da bi opravdala neke zločine? Ako su se možda u nekim sumanutim glavama ipak desili Crkva ih nije osudila?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

ups praštaj ne razumem.... vera u Boga koji ima zapovest ne ubij, je iskorišćena da bi opravdala neke zločine? Ako su se možda u nekim sumanutim glavama ipak desili Crkva ih nije osudila?

Da.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

U da,samo kad muskarci nisu od nekog zlocestog stvora :)Ta ti prica ne prolazi nakon Hrista,razgovora sa Samarjankom,Marijom Magdalenom,i drugima ,a pre svega uzdiznajem Presvete Bogorodice iznad Heruvima i Serafima

Sto se plemena tice,ocigledno ljudski rod dozivljava pad,i prica ide paralelno sa Adamom i Evom/a kako su ovi nastali,istrazujemo :)

ma to je bila šala,a ti odma krenula da se braniš sa 6 argumenata :)))

Подели на овим сајтовима

A di joj je palac?Nesto ga ne vidim.

Da li on tek treba da evoluira?Nego ovaj nos me podseca kod kod Pinokija pa ce biti da je laz u pitanju jer cini se da pocinje da raste jako jako najsnaznije. 0703_read

dobro došao brate natrag,pusti Milosavljevića,on je mutacija kapitalistička  :)

Подели на овим сајтовима

A di joj je palac?Nesto ga ne vidim.

Da li on tek treba da evoluira?Nego ovaj nos me podseca kod kod Pinokija pa ce biti da je laz u pitanju jer cini se da pocinje da raste jako jako najsnaznije. 0703_read

Zasto bi  trebala da ima palac? 

Mislim da si (kao po obicaju) pomesao loncice.. ovo je riba koja postoji danas, relativno nova vrsta, ne nas predak. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Pa el si reko da ima ruke?

Dakle, ruka nije ruka ako nema palac? 

Mislim imas RIBU sa udovima.. i ti si toliko ocajan sto se argumentacije tiche da pitas pitanje gde je palac... lol...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...