Jelenna Написано Децембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2013 ovde ko ne poludi, taj nije normalan. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 Šta znači biti “normalan”? Normalan. Šta uopšte znači biti normalan? Bolovati od iste bolesti kao i komšija? Ići na ista mesta, gledati iste emisije kao i drugi? Tapšati kad se zavesa spusti, krstiti se kad ono i pop, tući se na utakmicama? Nositi majcu sa likom odbeglog ”heroja”? Ćutati kad i drugi ćute, pričati u glas sa svima? Ubaciti među komšijsku živinad kokicu zaraženu ”pernatim” virusom? Ako to znači biti normalan onda…Juče sretnem jednog prijatelja, išli smo u isti razred. Kaže, kod mene sve po starom, škole sam završio, vojsku odslužio, još samo da se oženim i nađem posao pa onda. Pa onda, šta? Da upropastiš decu onako kako su tebe upropastili, da eventualno dočekaš peziju pa onda da crkneš kako to već red nalaže? Da redovno posećuješ lekare, da zube pereš samo kad ideš u goste, da glasaš za ”narodnjake”? Da viriš kroz špijunku i čudiš se ko to komšiji dolazi u ovo nedoba- švalerka ili rođaka? Hm… Da matorce posećuješ samo kad gepek treba napuniti zimnicom, da rodbinu srećeš samo po sahranama, da biješ ženu iz čistog zadovoljstva? Više nije mogao da izdrži.- Šta je bre pičko, misliš da si mnogo pametan, a? – Pametan?Ne, to nikako. Da sam pametan ne bih stojao ovde i sa tobom razglabao o ”suštinskim” pitanjima. Bistar? To, možda. Realan? Vrlo.Vaspitan? E, u to već možeš da se kladiš. Otišo je bez pozdrava. Ne zameram mu. A, i što bi?On je i dalje normalan, ja nisam. Očigledno.Nikola Dinić Sanja Т., YOKA and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 Šta znači biti “normalan”? Normalan. Šta uopšte znači biti normalan? Bolovati od iste bolesti kao i komšija? Ići na ista mesta, gledati iste emisije kao i drugi? Tapšati kad se zavesa spusti, krstiti se kad ono i pop, tući se na utakmicama? Nositi majcu sa likom odbeglog ”heroja”? Ćutati kad i drugi ćute, pričati u glas sa svima? Ubaciti među komšijsku živinad kokicu zaraženu ”pernatim” virusom? Ako to znači biti normalan onda… Juče sretnem jednog prijatelja, išli smo u isti razred. Kaže, kod mene sve po starom, škole sam završio, vojsku odslužio, još samo da se oženim i nađem posao pa onda. Pa onda, šta? Da upropastiš decu onako kako su tebe upropastili, da eventualno dočekaš peziju pa onda da crkneš kako to već red nalaže? Da redovno posećuješ lekare, da zube pereš samo kad ideš u goste, da glasaš za ”narodnjake”? Da viriš kroz špijunku i čudiš se ko to komšiji dolazi u ovo nedoba- švalerka ili rođaka? Hm… Da matorce posećuješ samo kad gepek treba napuniti zimnicom, da rodbinu srećeš samo po sahranama, da biješ ženu iz čistog zadovoljstva? Više nije mogao da izdrži.- Šta je bre pičko, misliš da si mnogo pametan, a? – Pametan? Ne, to nikako. Da sam pametan ne bih stojao ovde i sa tobom razglabao o ”suštinskim” pitanjima. Bistar? To, možda. Realan? Vrlo.Vaspitan? E, u to već možeš da se kladiš. Otišo je bez pozdrava. Ne zameram mu. A, i što bi?On je i dalje normalan, ja nisam. Očigledno. Nikola Dinić e svaka cas' na tekstu bas se pronadjoh u njemu bravo :good2: :good2: :good2: JESSY је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 Ja se sa normalnima nit družim niti me interesuju Дијана., YOKA, Crnokosa and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 Normalan sam u nekim granicama normale... "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa1502 Написано Децембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2013 Ja sam mislio da gicati znaci izbegavati nesto sto ti je neprijatno, a mora da se odradi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Децембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2013 juhuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! di ste ludaci? nema ve nesto :bleh: :bleh: :bleh: http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Децембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2013 juhuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! di ste ludaci? nema ve nesto :bleh: :bleh: :bleh: А? :.mislise. Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Децембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2013 А? :.mislise. salim se malo utihnula tema pa da je malo podignem http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agaton Vuzman Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 Гаус је лепо све објаснио http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9D%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0_%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B0 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 ovde sam ja normalan, a vi se opredelite Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 Ја нисам нормалан дигох руке од поправке Плутон and Биљана 1234 је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 Svako je lud na svoj način. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 30, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 Ево, да се упишем још једном.Управо сам замесила тесто за кифлице, а (само) заборавила да убацим квасац ...па ви просудите Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 30, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 Ево, да се упишем још једном.Управо сам замесила тесто за кифлице, а (само) заборавила да убацим квасац ...па ви просудите Nije to nista. Moze to jos i gore. Staviti sve sastojke u posudu,jaja,secer,brasno,ulje, sve kao sto pise u receptu ,ali sve odjednom i uljuciti mikser..... Rastvori kvasac u vodi,pa prelij preko testa,posle to zamesi,dodaj jos malo brasna,i lepo sjedini masu ... ....i ako nesto fali u finisu stavi dosta secera u prahu da se nista ne vidi,obavezno koristi cedilju,da bude ravnomerno.... Prijatno ! P.s. mali eksperimenti velikih kuvara. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука