Istochnik Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 A sto se silovanja tice, ja bi' silovateljima malisu na panjce, pa molim lepo... Ajde ti malo obrati paznju na rijeci koje koristis na ovom forumu. Number15648 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Ma priznaj da se slazes samnom i ja sma navela jedan nesrecan slucaj, spram nehata... nezeljena trudnoca vs. pobacaj http://www.youtube.com/watch?v=XY55rmPzd4M Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Руска ПЦ, по документу Светог Синода (Основи социјалне концепције РПЦ), дозвољава абортус услед опаснопсти по живот мајке, поготово ако она већ има децу. Овим стварима стварима се мора прићи пастирски, а не инквизиторски. Некада човек мора да бира између два зла. Pa i SPC isto u Ustavu svom. § 94 Брак се разводи кривицом жене која хотимице побаци свој плод или хотимице и трајно спречава своје оплођење. Побачај није хотимичан кад се изврши на основу одлуке лекарске комисије, у сврху очувања живота матере. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Дабоме, избгавам. Нисам ја дужан да те едукујем на захтев и за џабе. 8086.gif Jer ako bi odgovorio shvatili bi svi kakve gluposti pišeš. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Прича да би се после забране абортуси преселили на неко "црно тржиште" је један велики мит, настао у главама оних који мисле да је и сама забрана неко враћање у мрачни средњи век (наведене земље у којима је забрањен сведоче супротно, а све су гле чуда чланице ЕУ). Nije to mit vec nazalost cinjenica jasna kao dan. Nevezano za ovu pricu kad za necim postoji velika potraznja a to se zabrani tu se uvek i obavezno formira crno trziste sa masom kriminalaca i kirminalnih aktivnosti koji inace ne bi postojali. Млађони and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Nije to mit vec nazalost cinjenica jasna kao dan. Nevezano za ovu pricu kad za necim postoji velika potraznja a to se zabrani tu se uvek i obavezno formira crno trziste sa masom kriminalaca i kirminalnih aktivnosti koji inace ne bi postojali. Ako je država - pravna država, izboriće se sa tim. Дејан-Марковић је реаговао/ла на ово 1 Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 A sto majke u zatvor? kako šta,pa zbog toga što neće da podiže i odgaja djete koje je rodila,čovjek je pitao šta sa djecom koje majka ili oba roditelja neće,eto šata,djecu u dom,na trošak državi a roditelji na robiju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Ako je država - pravna država, izboriće se sa tim. Nece, tu su socijalne zakonitosti kod kojih ne pomaze nikakva drzava. Nikakva gvozdena ruka to ne moze da resi. Sherlock H. and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Liberalna Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 kako šta,pa zbog toga što neće da podiže i odgaja djete koje je rodila,čovjek je pitao šta sa djecom koje majka ili oba roditelja neće,eto šata,djecu u dom,na trošak državi a roditelji na robiju EEEeeee kukala ti majka, kukala ti zena... Veselo bracala sa tobom Muskarci u kuhinje, zene u kancelarije! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Ako je država - pravna država, izboriće se sa tim. Да баба има крила била би авион а не баба... Нажалост, ја мислим да је наша држава неспособна (или невољна не знам) да се избори са било чим, тако да је прича о Србији као правној држави само лепа жеља, бар засад. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Imam jos jedno pitanje. Ako ja umrem, da li je onda moje bezivotno telo koje ce da se raspada i dalje ljudsko? Jel sam ja (moje telo bolje receno) i dalje ljudsko bice i pripada ljudskoj vrsti? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Liberalna Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Ako je država - pravna država, izboriće se sa tim. Pa zar i to da oduzmes... Surov si Muskarci u kuhinje, zene u kancelarije! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Nece, tu su socijalne zakonitosti kod kojih ne pomaze nikakva drzava. Nikakva gvozdena ruka to ne moze da resi. Onda bi trebalo prekinuti svaku borbu protiv kriminala i proglasiti anarhiju. nana, Istochnik and Дејан-Марковић је реаговао/ла на ово 3 Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Новембар 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 kad za necim postoji velika potraznja a to se zabrani tu se uvek i obavezno formira crno trziste sa masom kriminalaca i kirminalnih aktivnosti koji inace ne bi postojali. Јел ти стварно мислиш да у наведеним земљама постоји криминално црно тржиште абортуса? "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Да баба има крила била би авион а не баба... Нажалост, ја мислим да је наша држава неспособна (или невољна не знам) да се избори са било чим, тако да је прича о Србији као правној држави само лепа жеља, бар засад. Pa kada nam državu vode ljudi koji razmišljaju kao Milosavljević, Akvilius i sl. Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука