Дејан-Марковић Написано Новембар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Ембрион тог "маторог човека" (тј. непоновљиве људске личности) не можеш да абортираш, а да се касније поново појави тај исти матори човек - прекинуо се процес, и зато је абортус убиство. "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Kao sto rekoh : Bolje je ubiti ga u utrobi i spasiti ga od pakla zemaljskog i nebeskog. Oziman would be proud! Ne osudjujem te niti ti prebacujem ali mi je uvek simpaticno kad se setim tog lika. Moras priznati da stavlja osmeh na lice svakome ko ga je citoa par puta. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Oziman would be proud! Ne osudjujem te niti ti prebacujem ali mi je uvek simpaticno kad se setim tog lika. Moras priznati da stavlja osmeh na lice svakome ko ga je citoa par puta. Svakako xD. Zato sa svakom jutarnjom kafom pogledam sta je vredni ozika piskarao ^^ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Mada u ovom slucaju cini mi se da se biblijsko ucenje slaze sa Ozimanom . Sah mat za mene xD Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 ga u utrobi i spasiti ga od pakla zemaljskog i nebeskog. Oziman Lindemann i tako te face. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Ембрион тог "маторог човека" (тј. непоновљиве људске личности) не можеш да абортираш, а да се касније поново појави тај исти матори човек - прекинуо се процес, и зато је абортус убиство. A, ne! Ubio si nebrojene matorce do kraja vremena (ili boodline-a), ako tako gledas! To je onda masovka! Meni takvo misljenje ne pasuje jer ima previse nepoznatih sa kojima treba da operisem. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 ja pitam direktno a ti tražiš da ti se kaže šta je ko rekao meni je to skroz ok Šta je ko rekao....molim te nemoj da izvlačiš iz konteksta. Sa mnom neće moći tako Milosavljević govori o meni Не обраћам пажњу на претње. Посебно не празне. Посебно не од фејк профила. Tebe interesuje šta on to zna o meni na to pitanje možeš da mi odgovoriš i na pp da ne spamujemo ovu temu ...a na to uz dozu humora, misleći da se šališ, ja tebi kažem Molila bih te kada ti objasni šta je mislio, da javiš i meni...samo da bih shvatila ko sam Hvala unaprijed Izvini, precijenih tvoj humor i zaista, to što je trebalo da se riješi riješilo se bez tebe....ne brini, sve je u redu i moj nalog nije dupli. Zato sam pitala ko si ti? Saobraćajac? Za tvoju informaciju ANB je iznad toga...i tu sam pokušala da se našalim, ali kao što rekoh, precijenih tvoj humor...i u redu je to. Ima li još šta da treba da objasnim? Ako treba samo reci, stojim ti na raspolaganju Mironosica је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Kao sto rekoh : Bolje je ubiti ga u utrobi i spasiti ga od pakla zemaljskog i nebeskog. Ти ниси добар! R.Žiskar је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Oziman Lindemann i tako te face. Ufff Oziman je Kant naspram Lindemana. Lindeman nije normalan a Ozi je samo fanatik po nekim pitanjima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 @@Ayla , važi :D није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Ја сам у шоку колико људи се залаже за убиство невиног детета...и још себе неки сматрају хришћанима... ужас..повраћа ми се... надам се да се никада нећемо срести.. nana and kordun је реаговао/ла на ово 2 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 @@Ayla , važi :D Kao što rekoh precijenila sam te, moja greška ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 A, ne! Ubio si nebrojene matorce do kraja vremena, ako tako gledas! To je onda masovka! to nije istina,spermatoziid nije ljudski život,zametak jeste i to od prve sekunde,a to što vi sad razlažete ljudski život na razne faze i određujete koja faza bi bila ubistvo koja ne bi je druga stvar,pominje se i svijest,pa može se i odrastao čovijek ubiti bez da to osjeti,bar teorijski mu možeš kompletno tjelo dezintegrisati brže nego što je odziv nervnog sistema,ne samo da neće ništa da osjeti nego neće biti vremena ni da se formiraju nervni impulsi kamo li da krenu na odredište,primjer takve smrti bi možda bio da nesvjesno sjediš na nuklearnoj bombi koja će se aktivirati... radi se o ljudskom životu,kad ubiješ embrion ubio si čovjeka u njemu... nana and Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 надам се да се никада нећемо срести Hriscanski, do koske. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука