Ђуро Станивук Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 To oko skupa ćelija su samo nagađanja,kakav skup ćelija,to je neovisan život,,samo nesposoban da se sam hrani,kada bi ga ubacio u odgovarajuće vještačke uslove razvio bi se u najnormalnijeg čovijeka,zato se ne slažem uopšte da to nije život i to nezavistan od majke,teorijski gledano na molekularnom nivou,život je čim je nastaal oplodnja,gotovo je! Одосмо опет...томато - потато kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 i ? šta si im ti kao teolog odgovorio ? p.s. čovek u crnom ( čitaj mantija ) Ја сам посматрач, поштована. А Ваше пецкање - с тим читај једно, пиши друго, разуми треће - ми је једнако смешно, као и њихово сиктање. Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Ја сам посматрач, поштована. А Ваше пецкање - с тим читај једно, пиши друго, разуми треће - ми је једнако смешно, као и њихово сиктање. pošto nas opisuješ ovdje u ovoj temi,jel možeš malo razumljiviji biti,nisam te dobro skapirao? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Мислим да забрана треба да назове абортус правим именом / УБИСТВОМ / и да се тако суди учесницима у абортусу-убиству Занимљива логика, како би онда назвао аборутс у ком је живот мајке угрожен.. убиство у самоодбрани? А када мајка направи спонтани подбачај? Убиство из нехата. Све бих ја то терао на суд, да се по службеној дужности свака жена гони за КД убиства, и да јој се суди по истим правилима ко убицама. Супер ти је та логика слажемо се 100%.... ) ) oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Ја сам посматрач, поштована ja sam sve napisala ( ko ne zna da čita to već nije moj problem ) није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 с тим читај једно, пиши друго, разуми треће - ми је једнако смешно, као и њихово сиктање. slušaj i meni je smešno što kod tebe piše Ćuprija akka Ćuprikovac pa nikom ništa није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 This is really offtopic. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 To sto ce klinka da uradi nesto to radi na svoju odgovornost Дакле, није важан живот него код кога је одговорност? А све док је код неког другог, ти си исправан? Evo jedne mudrosti. Ako neko nece nikad da zatrudni onda neka nikad nema seks. Добро, ако ти мислиш да је ово мудрост, онда не бих ја да ти противречим.Значи, не треба забранити абортус, него треба забранити сексуалне односе? Мислим, да идемо у срж? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 @@R.Žiskar, Ne, nego ja ne mogu da kontrolisem necije zelje i sta neko moze da uradi krisom. Samim tim,sve posle toga nije na meni, Gde sam ja rekao da treba zabraniti seksualne odnose? To sto sam ja rekao je verzija onoga "ako se igras sa vatrom,opeci ces se" Sto bukvalno znaci ako neces da se opeces (zatrudnis) onda nemoj da se igras sa vatrom (seksualni odnos). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Новембар 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 nana, Ђуро Станивук, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Primetio sam da su sve pristalice abortusa ljudi koji su uspeli da se rode Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 slušaj i meni je smešno što kod tebe piše Ćuprija akka Ćuprikovac pa nikom ništa Ала сте ме - ничим изазвани - средили... Дозволите да изразим своју тугу: Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Ала сте ме - ничим изазвани - средили... Дозволите да изразим своју тугу: :aplauz: :aplauz: није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 @, imenuj ko je pristalica abortusa na ovoj temi није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Ала сте ме - ничим изазвани - средили... Дозволите да изразим своју тугу: Tiny violin, што би рекао Mr. Panos Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука