Ђуро Станивук Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 ? Праштај...дете је...данас није био на првом часу... Kolega2357 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Нигде везе. Пробај да повежеш мисао и да полако откуцаш. Ajde da ti polako otkucam kad ne razumiješ... Pošto ti je stav da ne treba da se zabranjuje,ja predlažem da taj svoj stav primjeniš malo šire na istu temu,predlažem da se skine zabrana na ubijanje svih ljudi,ne samo onih u utrobi,Bog će svakako da sudi svakome za njegova djela,neće se niko provući,slažeš li se sa time ? Ako se ne slažeš meni se čini da imaš dvostruke standarde,jel me sada razumiješ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Ti nisi normalan. Ali dobro svako ima pravo da etiketira druge. Da ne govorimo o tome da ne znaš ni šta je trol. Kolega, ponasajte se kolegijalno Mironosica and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Ajde da ti polako otkucam kad ne razumiješ... Pošto ti je stav da ne treba da se zabranjuje,ja predlažem da taj svoj stav primjeniš malo šire na istu temu,predlažem da se skine zabrana na ubijanje svih ljudi,ne samo onih u utrobi,Bog će svakako da sudi svakome za njegova djela,neće se niko provući,slažeš li se sa time ? Ako se ne slažeš meni se čini da imaš dvostruke standarde,jel me sada razumiješ? Ето, видиш да умеш. Дакле, ти сматраш да би забраном абортуса спречио убијање? Мени се чини да грешиш. Уосталом, слободно одговори на ова питања . То је као кад би рекао да се људи не убијају више јер је то забрањено. А није баш тако. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Kolega, ponasajte se kolegijalno Neka se isto i drugi prema meni isto tako ponašaju koji me etiketiraju. Više se neodgovaram na ovakve gluposti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Više se neodgovaram na ovakve gluposti. moderatoru i ne trebaš da odgovaraš Драшко and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Više se neodgovaram na ovakve gluposti. Nisam znao da je to povratni glagol :.mislise. Kako god, znate o cemu govorim Срђан Ранђеловић and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Не, спречаваш законито прекидање живота. Што не значи да ће клинка од 15 година са радошћу донети на свет нежељено дете већ да ће испробати све могуће бапске фазоне да га се отараси. Од испијања сирћета до скакања по степеницама. Тешко, дрога је забрањена па можеш да је купиш на сваком ћошку. Међу најрањивијом популацијом, клинцима у адолесцентској фази, забрањено је знак да га треба урадити. Не значи да ће сад маса њих похрлити да затрудни да би абортирала али тако се не подиже свест. Могуће, само ће га мајка од 15 година третирати врло вероватно још горе. Е, сад, узми у обзир да за такве "мајке" одједном постаје невероватно тешко да се даље школују, да стекну образовање и да издржавају то дете, ко то треба да финансира? Ево, млада мајка роди и каже: "Изволи државо, одгаји и одшколуј ово дете пошто си ми наредила да га родим, ја немам средства за то". Хоћете да пуните домове нежељеном децом? Није ово питање тако једноставно како га представљате. To sto ce klinka da uradi nesto to radi na svoju odgovornost, isto kao sto ulazi u sksualne odnose na svoju odgovornost. Zabranom dajem pravo zivota ljudskom bicu koji treba da ima pravo na zivot kao i svako drugo ljudsko bice. Zamisli da je droga dozvoljena i da je savim normalizovana u drustvu. Pa bi voleo da vidim kako bi pofigao sves ljudi da se ne drogiraju. Cigare su dobar primer, svi znamo da su stetne, na kutiji cigara pise da su stetne, ali opet mnogi propuse cak i ta najranjivija populacija. Ne vidim kako bi mlada majka mogla da okrivi drzavu za nesto za sta je sama odgovorna. Drzava nikoga ne tetera da ualzi u sksualni odnos. Evo jedne mudrosti. Ako neko nece nikad da zatrudni onda neka nikad nema seks. Prosto i istinito. Ako majka tretira svoje dete kao djubre, to dete ipak nije djubre jer to dete je ljudsko bice koje je zasticeno i treba da bude zasticeno,dok sa druge strane ako abortus jeste dozvoljen, nerodjeno ljudsko bice se dehumanizuje. A ako se ja ne varam, to se zove eugenika. Gerhard and jelsal је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Ето, видиш да умеш. Дакле, ти сматраш да би забраном абортуса спречио убијање? Мени се чини да грешиш. Уосталом, слободно одговори на ова питања . То је као кад би рекао да се људи не убијају више јер је то забрањено. А није баш тако. Pročitao sam ja u cjelosti što si ti pisao i smatram da ti grešiš,ne slažem se sa tvojim argumentima,to što droge ima na svakom ćošku govori da policija i sudstvo ne rade svoj posao kako treba,svi to savršeno znamo,da li bi droge bilo više kada bi bila legalizovana,svakako bilo bi više,bila bi čistija,bezbednija i pristupačnija plus bi država ubirala poreze,ipak ona je zabranjena... Ovo sa tvojim argumentom gdje navodiš 15 godišnju majku se slažem ali djelomično,naša današnja civilizacija nije spremna za to,život se jako promjenio,ljudi idu u nepotrebne škole,uče u školama stvari poput gustina naseljenosti eskima po kvadratu površine u kanadi,diferencijalne jednačine i ostale gluposti koje veze sa životom nemaju,to je za mene sabotaža društva,kada bi se društvo otarasilo tog nepotrebnog tereta,majke bi bile odlične majke sa 15 godina,mnogo bolje nego neke sa fakultetom i 30 godina,ljudi se ne obrazuju da kvalitetno žive nego naprotiv obrazuju se da robuju u ekonomiji,novac je preči od djeteta,to su problemi u društvu koje niko ne pominje,hristos se rodio u pećini,a naše žene hoće sve uslove koje poznaje moderni svjet,sa intenzivnom njegom naravno,jer trudnoća je specijalna stvar... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Мислим да забрана треба да назове абортус правим именом / УБИСТВОМ / и да се тако суди учесницима у абортусу-убиству Još samo kada bi to bilo to pa nema nikakvih problema, ali ipak nije isto. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Василије, црни Василије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Još samo kada bi to bilo to pa nema nikakvih problema, ali ipak nije isto. Ово је још горе...нападаш на некога ко не може да се брани... kordun and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Ово је још горе...нападаш на некога ко не може да се брани... Ne nekog, nešto* Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Smatram da abortus treba da bude zabranjen u istoj meri kao i masturbacija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука