Дејан-Марковић Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 http://православнајапородица.срб/2013-05-21-08-21-25/241-nedelja-zivota http://www.forumprijateljbozji.com/showthread.php?5109-НЕДЕЉА-ЖИВОТА-ПРОТИВ-АБОРТУСА Позивамо све који воле и поштују децу да се укључе у обележавање недеље живота од 18. до 23. новембра, истовремено са 45 области Русије, ради указивања на смртоносну и нехуману праксу убијања нерођене деце тојест вршења абортуса. Потребно је да се они који су упознати са несрећом коју по Србији и свету шире абортуси активирају и дају свој допринос у борби за нашу децу коју несавесни лекари кукавички убијају, упркос оштрим опоменама од Цркве да је абортус убиство. Ђуро Станивук, Пг, kordun and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Одлична акција. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Naravno da treba zabraniti abortus jer je to čedomorstvo u najgorem i najcrnjem obliku. kordun and Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Sve podrške od mene za ovo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Одлична акција. Glupava akcija. Јефимија Крунић, Natasa. and Sherlock H. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Glupava akcija. Vama ateistima možda da jer gledate na svaki loš način da se dotaknete para a ali vam Bog nije podario takvu sreću. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Лично сам против абортуса осим ако је угрожен живот мајке али мислим да забрана не може дати толико резултата као едукација и стварање услова за одгајање детета у здравој средини. Miss D, JESSY, Natasa. and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Potsetnik za sve o abortusu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Лично сам против абортуса осим ако је угрожен живот мајке али мислим да забрана не може дати толико резултата као едукација и стварање услова за одгајање детета у здравој средини. Pa to, treba na druge načine rešiti problem abortusa, ne zabranom. Mironosica, Deki992, Ћириличар and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Glupava akcija. Као и твој одговор Лидија Миленковић, jelsal and Lilika је реаговао/ла на ово 3 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Лично сам против абортуса осим ако је угрожен живот мајке али мислим да забрана не може дати толико резултата као едукација и стварање услова за одгајање детета у здравој средини. Мислим да забрана треба да назове абортус правим именом / УБИСТВОМ / и да се тако суди учесницима у абортусу-убиству Jelena 76, Istochnik, kordun and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Мислим да забрана треба да назове абортус правим именом / УБИСТВОМ / и да се тако суди учесницима у абортусу-убиству Шта треба да се постигне забраном? Који би био циљ забране? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Новембар 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Мислим да забрана треба да назове абортус правим именом / УБИСТВОМ / и да се тако суди учесницима у абортусу-убиству Тачно, треба све називати правим именом, а не неким опште прихваћеним медицинским појмовима. Значи уместо "абортус", користити реч - утробно чедоморство. "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Тачно, треба све називати правим именом, а не неким опште прихваћеним медицинским појмовима. Тачно, ово је чак и довољно за први корак...са обавезом да и сваки доктор убица истим именом назива процедуру...мање је сада битно који би се назив користио. Слажем се да би едукација више донела дугорочно али кад није забрањено онда је на изволте, па се многи ни не премишљају, већ иду на абортус као да иду код зубара... Почети са едукацијом па лагано привести забрани. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Мислим да забрана треба да назове абортус правим именом / УБИСТВОМ / и да се тако суди учесницима у абортусу-убиству To moze eventualno tek nakon 3. nedelje . Do tada nema sanse da je to ubistvo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука