Broken Написано Јун 29, 2018 Пријави Подели Написано Јун 29, 2018 Управо сада, Дидим рече Друже, може једно питање? Мене је једном ухватила гадна прехлада и на самом почетку прехладе ме је ујела пчела и то поштено. Али сутрадан кад сам устао - здрав. Нема температуре, прошла ме зачепљеност и цурење носа, нешто мало сам још дан-два кашљуцао али прошло ме је као магијом. Сад, ја сам читао да постоји прича да пчелињи отров изазове толико јак имунолошки одговор организма да у том налету почисти и све друге болести које нападају тело, али не знам да ли можда знаш нешто више о томе? Iskreno, ne znam mnogo. Ono što znam tj. verujem ljudima, drugarima sa kojima pčelarim je da od kad se bave pčelama, prirodno, dobijaju i ubode, nemaju više problem sa nekim reumatskim bolovima koji su ih mučili. To da je imunološki odgovor organizma jak, verujem, i to kod onih koji nisu dugo bili bocnuti. Možda @Вукашин Ковачевић zna nešto ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Ковачевић Написано Јун 29, 2018 Пријави Подели Написано Јун 29, 2018 пре 42 минута, Broken рече To da je imunološki odgovor organizma jak, verujem, i to kod onih koji nisu dugo bili bocnuti. Не знам да ли почисти све друге болести, али знам да се користи у лечењу неких нервно дегенеративних болести као MS, и да се могу зарадити добре паре скупљањем пчелињег отрова. Такође је истина ово што је Брокен рекао, потпуно решава реуматске болове obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Ковачевић Написано Јун 29, 2018 Пријави Подели Написано Јун 29, 2018 1 hour ago, Broken рече Ко су ова дечица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јун 29, 2018 Пријави Подели Написано Јун 29, 2018 пре 7 минута, Вукашин Ковачевић рече Ко су ова дечица Nemam pojma. Našao sliku na netu. Ja hoću sina da uvodim u pčelarstvo pa mi lepo izgleda kad vidim decu ovako. Драшко, Вукашин Ковачевић and Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 30, 2018 Пријави Подели Написано Јун 30, 2018 Pčele vole da piju alkohol i da se napiju, nakon čega im pčele koje čuvaju košnicu brane da uđu sve dok se ne otrezne. Вукашин Ковачевић је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Ковачевић Написано Јун 30, 2018 Пријави Подели Написано Јун 30, 2018 пре 27 минута, Снежана рече Pčele vole da piju alkohol i da se napiju, nakon čega im pčele koje čuvaju košnicu brane da uđu sve dok se ne otrezne Зато их напијеш све да се лепо споје <------ ( само пчелари ће разумети ово ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јун 30, 2018 Пријави Подели Написано Јун 30, 2018 On 19.4.2018. at 21:51, Broken рече Hteo sam da uslkam kosnice ali sam slučajno uhvatio sebe. narcisu zena ti kanda jos zaljubljena u tebe pa te samo slika ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Јул 4, 2018 Пријави Подели Написано Јул 4, 2018 On 29.6.2018. at 18:13, Вукашин Ковачевић рече У недељу носим на сунцокрет, каснићу два дана ал ионако кишурина стално, од недеље кажу лепо Брате, читај ово! Сетих се да сам овај твој коментар прочитао. http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ekonomija/aktuelno.239.html:736357-MISTERIJA-U-SREMU-Hiljade-mrtvih-pcela-po-njivama-a-od-uzroka-ni-traga-ni-glasa https://www.intermagazin.rs/zastrasujuce-ono-sto-je-po-vojvodini-pobilo-na-hiljade-pcela-pobice-i-nas-vide/ Вукашин Ковачевић, Broken and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Ковачевић Написано Јул 4, 2018 Пријави Подели Написано Јул 4, 2018 пре 46 минута, Плаво Небо рече Брате, читај ово! Сетих се да сам овај твој коментар прочитао. Znam za ovo, uvek je to problem u suncokretu, prskaju nikotinoidima... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 4, 2018 Пријави Подели Написано Јул 4, 2018 пре 2 минута, Вукашин Ковачевић рече Znam za ovo, uvek je to problem u suncokretu, prskaju nikotinoidima... Jel rade pčele ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Ковачевић Написано Јул 4, 2018 Пријави Подели Написано Јул 4, 2018 пре 1 минут, Broken рече Jel rade pčele ? Rade dobro, al izgleda ima vise Pionira nego Syngenta, nije kao kod vas gore, mada ja sam zadovoljan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 4, 2018 Пријави Подели Написано Јул 4, 2018 пре 2 минута, Вукашин Ковачевић рече Rade dobro, al izgleda ima vise Pionira nego Syngenta, nije kao kod vas gore, mada ja sam zadovoljan Ja bio danas do pčela. Imaš li ti predstave koliki je dnevni unos u zenitu paše suncokreta ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Ковачевић Написано Јул 7, 2018 Пријави Подели Написано Јул 7, 2018 On 4.7.2018. at 21:57, Broken рече a. Imaš li ti predstave koliki je dnevni unos u zenitu paše suncokreta ? У мом искуству у идеалним условима, јаке унесу око 1,5 кг дневно на syngent сорти, на pioniru око 800 грама. На семенском скоро ништа и више гину, али институт зато и плаћа. Broken је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јул 7, 2018 Пријави Подели Написано Јул 7, 2018 Ви пчелари бар не морате да купујете свеће у цркви. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Ковачевић Написано Јул 7, 2018 Пријави Подели Написано Јул 7, 2018 пре 26 минута, Рапсоди рече Ви пчелари бар не морате да купујете свеће у цркви. Хех, ја купујем, сав восак ми оде у замену за ово, и никад га достаhttps://sr.wikipedia.org/sr/Сатна_основа Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука