Jump to content

Кад те ухвати носталгија...

Guest - . . .-

Препоручена порука

• Гости

Понекад тако пожелим да пустим касету, али ето, немам како да је пустим.

Сећате се оно кад вам се касета умрси и кад је онда намотавате на оловку или фломастер?

800px-Compactcassette.jpg

Сећам се кад је један наш друг Гракси добио играчку конзолу, са неким касетицама... јој, висили смо код њега по 5-6 сати само да ми да 10 минута да мало играм

igrice-stare-konzole-slika-19517907.jpg

Хвата ли вас носталгија за нечим или неким?

Да, увек се сетим једног деде Радета, који ми је највише помогао да уђем у Цркву. Звали су га Раде Богомољац. Он је био посебно добар човек и захваљујући њему понајвише, ја сам данас у Цркви.

Подели на овим сајтовима

Хвата ли вас носталгија за нечим или неким?

Да, за родним мјестом моје мајке. За старом кућом баке и дједа, за бакиним "заливеним" уштипцима и за планином на којој су живјели! 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Čokoladice životinjsko carstvo, igranje zanimljive geografije, žumance sa šećerom, tut gut šteta što ga ponovo ne prave. Slanje onih muzičkih čestitki za novu godinu i razglednica poštom...

:0442_feel:

Подели на овим сајтовима

можда је чудно, али мене уопште не хвата носталгија...... :.mislise.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Bozic kod babe , sneg do kolena , a ja i brat ranom zorom do stare kuce i onda po redu svi obicaji koji idu tog dana . Na kraju , posle dobrog dorucka , ja i brat se po obicaju posvadjamo kao i sva normalna deca a baba nas lepo isprati istog momenta uz napomenu da za taj [raznik tucnjave u njenoj kuci nece biti . Cak i kasnije , kao "mator" znalo se gde se prvo ide na bozicno jutro . Babe vise nema i mada mi je bozic najmiliji praznik nikada vise nisam osetio onu toplinu i radost kao u staroj kuci ...

Подели на овим сајтовима

Кад мало боље размислим, сад ми је најлепше. Ионако ми је сестра упропастила све касете наснимавајући "Винд оф чејнџ"

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

За блискошћу међу члановима у првих пар година његовог постојања.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... :)

Подели на овим сајтовима

...za bezbriznim detinjstvom, za bakinim kolacima, dekinim setnjama, savetima...
A katkad me uhvati nostalgija za rodnim krajem. Jednom u par meseci odem da vidim moje, ali sve je to normalno, odrastanje, odlazak iz roditeljskog gnezda, postati neko i nesto, i formirati svoju porodicu. Circulus vitiosus :D

Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...