Nektarija Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 brate kuku tvojoj zeni osim ako i ona nije ili ne bude "metalka" Nekad sam radila sa ljudima koji su slusali metaliku i ramstajn celo radno vreme a nemas gde pobeci, osecala sam se kad izadjem s posla kao da sam prosla kroz masinu za mlevenje mesa...tududutududu... (izvinjavam se sto pisem "po Vuku") Никола Поповић, feeble and Amour је реаговао/ла на ово 3 Kako su velicanstvena dela Tvoja Gospode sve si premudroscu stvorio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 А знате шта сам приметила? Ми што волимо рок, метал, блуз, панк смо музички фашисти и музички снобови. По питању музике смо склони да исказујемо апсолутну нетолеранцију и нефлексибилност која иде дотле да смо у стању да одбацујемо људе који воле неке друге музичке правце. Негде музику стављамо изнад човека па смо и склони томе да другог човека прихватимо потпуно некритички уколико се слаже са нашим музичким укусом. Тачно, ја сам био фашиста по том питању, али док сам био млађи. Сад се учим толеранцији али и дање не могу замислити да живим са неким ко ће ми пуштати ЈК на пример. Amour, Mini Mi and Gordana . је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Ни ја нисам постигла савршенство по том питању, углавном сам само постала свесна појаве. Предпостављам да је у питању аудио-хиперсензибилност. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Ни ја нисам постигла савршенство по том питању, углавном сам само постала свесна појаве. Предпостављам да је у питању аудио-хиперсензибилност. prepoznajem se ja mnogo u toj tvojoj kritici,mislim da si u pravu,međutim ja kako starim dosta sam tolerantniji,volim i klasiku,dosta toga iz filmske muzike,poneku etno pjesmu,duhovna muzika,Slobodan Trkulja,ali rap,elektroniku,karleušu,ne mogu da podnesem imam problem odma mi skače šećer.predpostavljam da i ovo moje kod nekih izaziva sličan efekat,pa ne tororišem nikoga sa time,ako treba da sa nekim djeliš muziku,recimo u automobilu,onda ide kompromis,ne mora metallica,more i rock Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Sve ogu da slušam, više-manje izuzev ovih grandovaca, turbofolka i sličnih gluposti. Jedan drug mi je par puuta poslao neke spotove tog tipa i rakao: "Znam da ne voliš ovu muziku, ali stavi ako hoćeš na mute samo odgledaj spot". Uradio sam kako je rekaoi pravo da vam kažem nisam se pokajao Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 moj covek ne slusa muziku, tako da nemam tih problema....mogu da slusam sta god hocu.... Никола Поповић and Mini Mi је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Брандебуршки концерти на 2x200W. Жена оде мами а комшије прате огласе за куповину станова... GeniusAtWork, Gordana ., kordun and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Мени је музика једна од суштинских ствари. Срећан сам што ми супруга воли забавну музику исту као ја. Ево једна од таквих нумера: JESSY and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 "Možete li da bidete malo tiši?"-moja omiljena rečenica u krugu porodice. Odgovor je uvek isti:"Naravno ",ali se niko ne potrudi da smanji...TV. ...Slagalica,vremenska prognoza...uvek sam u toku,ali ne gledam TV A za skladan brak? Važno je.Ja ne bih mogla ni dan da provedem sa osobom koja sluša novokomponovanu muziku,Cecu i slično....,a isto važi i za metal...ili ko što jedno dete reče metallic sound....Predrasude ,predrasude ,predrasude, ......ali i dalje no chance Amour and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 20, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 У последње време слушам ово Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Amour Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Веома занимљиво питање Иако нисам у браку, рекла бих да је итекако битно да супружници имају колико толико сличан музички укус јер из сопственог искуства могу да кажем да музика коју слушамо говори доста о нама, те би две особе које никаквих додирних тачака немају по овом питању вероватно биле у незгодној ситуацији :.mislise. Мада, љубав чини чуда па можда неко и заволи нешто другачије или открије да нека врста музике и није тако лоша као што је он мислио првобитно... Ја лично знам да бих тешко остварила контакт са неким ко слуша мало "агресивнију" музику, типа метал, јер мени лично одговара музика која ме умирује и буди у мени нека лепа осећања :170fs799081: MilanT је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 А опет, људи се венчавају и имају добре бракове иако не воле исту врсту хране, пушаћи и непушачи живе заједно, не читају исте књиге и слично, али ретко где се показује толико искључивости као кад је музика у питању. Можда нам је то мало и наметнуто кроз медије, а да нисмо ни свесни? Негде у тинејцерско доба, па смо заборавили а били подложни том квази-елитистичком приступу музици? MilanT and Amour је реаговао/ла на ово 2 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Овде можете наћи фине људе: http://www.youtube.com/watch?v=fcWs6NX5Ths Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
MilanT Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Najvaznije je imati postovanje I razumijenje; mozda preko vremena I da zavolis muziku koju nisi podnosio. Moj dan ide u propast bez muziku, tako da slusam cijeli dan. Muzika je da te razveseli, da budi emocije. Kad se moze zajedno slusat nema nista bolje. Amour and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Мени је музика једна од суштинских ствари. YES......!!! ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука