Oglo Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 У последње време слушам ово Stara se oče "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Никада не бих могао да будем са женом која слуша турбо фолк. Зосима and Phoebe је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Никада не бих могао да будем са женом која слуша турбо фолк. O i te kako bi mogao, ljubav čuda čini Anette, Phoebe and Gordana . је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 O i te kako bi mogao, ljubav čuda čini Још нисам био у прилици да ми се свиди нека девојка која то слуша А и не крећем се у таквом кругу људи Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Још нисам био у прилици да ми се свиди нека девојка која то слуша А и не крећем се у таквом кругу људи Pa možda sebi nijesi dao priliku. Poznato nas nikada neće odvesti u nešto novo : ) Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Pa možda sebi nijesi dao priliku. Poznato nas nikada neće odvesti u nešto novo : ) Знам, али... Мене мало шта може да иритира и да ми смета, али турбо фолк ми уноси нервозу Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Никада не бих могао да будем са женом која слуша турбо фолк. Када ти нека турбофолкерашица на увце запева заборавићеш шта си овде написао... Срђан Ранђеловић and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Када ти нека турбофолкерашица на увце запева заборавићеш шта си овде написао... Срећа, па оне не знају да певају, него само завијају ахахаххахахахахахаха Ромејац је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nektarija Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 aaaaa turbo folk, karleusa i tako to .... pa to je valjda posebna vrsta... rekla bih to se podrazumeva da ne dolazi u obzir Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Kako su velicanstvena dela Tvoja Gospode sve si premudroscu stvorio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Срећа, па оне не знају да певају, него само завијају ахахаххахахахахахаха Нисам мислио да ће Цеца или Карлеуша да те спопадају... Али свашта је могуће... Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 aaaaa turbo folk, karleusa i tako to .... pa to je valjda posebna vrsta... rekla bih to se podrazumeva da ne dolazi u obzir Браво! Nektarija је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Нисам мислио да ће Цеца или Карлеуша да те спопадају... Али свашта је могуће... ахахахахаххахахахах а нисам те разумео помислих да мислиш на ове скоро голе по клубовима и сплавовима што запевају sHa_sarcasticlol Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Знам, али... Мене мало шта може да иритира и да ми смета, али турбо фолк ми уноси нервозу Imam jednu drugaricu, koja toliko voli i cijeni Brenu, da sam zbog nje zavolio i ja neke pjesme. Jednostavno u tim pjesmama sam osjetio nju, i bile su mi drage. Срђан Ранђеловић and Mini Mi је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 @@Срђан Ранђеловић Овако нешто, а ? Grdi mene dragi mojsto je ne znam rock'n rollhoce rock a ja jokvolim samo Cacak Cacak, CacakSumadijski rock' rollto je zivot moj i tvojoj Moravo, oj Oglo, Gordana ., Ромејац and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Брена заправо уме да пева, слушала сам једном на радију запевала блуес јер то воли да пева када је код куће, испровоцирао је случајни слушалац. Њој скидам капу, она је заиста певачица. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука