verum est in beer Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 УУУУ онда 5 пута бан, јер има 20, а ставља слике старијих људи. Жедни је реаговао/ла на ово 1 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Док не почне да пије Зајечарско. Бан! Јанко, verum est in beer and Gordana . је реаговао/ла на ово 3 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Zato što mi se više svidjao stari nik..BAN! zato što ne zna da mi ovo jeste stari nik.... Плутон, Жедни and nana је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Дабижљевић Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Зато што не користи право своје име. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Хехехеее бато, тебе чекам..... Зато што не зна да пензионери ни спадају у "сав нормалан свет". Добијеш један шпешл..... Лида-Бан (г)! Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Дабижљевић Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Зато што си искључива, добијаш бан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 zato što koristi svoje lično ime "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Zato što nema 10 000 poruka ! Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 zato sto nema 10 000 poruka... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Дабижљевић Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Зато што има преко 10000 порука. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Зато што ми се банује, а први је на реду Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Јанко, Марко... Ма, бан!! Јанко је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Дабижљевић Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Зато што ми је тата рекао да не слушам шта кажу ''Јанко и Марко''. nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Зато што преписује од мене! Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Дабижљевић Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Зато што није тачно шта каже. nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука