Jump to content

Да ли је грех волети лако наоружање?

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Да ли је грех бити љубитељ тог оружја?  

42 члановâ је гласало

1. 1. Да ли је грех бити љубитељ тог оружја?

• Није грех
    • Јесте хрех

Препоручена порука

Имам дилему коју желим поделити са вама. Моја љубав према лаком оружју сеже од првих година. Са пар година сам имао пушкицу која испаљује гумице, са којом сам ловио муве скоро сваки дан. Гађао сам кутије шибица и то ми је била најлепша занимација у детињству.

Касније је та љубав настала према кратким и дугим цевима лаког наоружања. Као основац одрастао сам на Бањици. Био сам дете војног лица као и већина мојих другара. Често смо се окупљали са пиштољима - углавном од родитеља - и у тајности ишли на оближњи полигон који је био напуштен и гађали у било какве мете.

Неко воли да лудује, злоупотребљава оружје, итсл. Међутим, истинска љубав према лаком наоружању је само врста спорта.

Лично бих волео да имам много оружја, разних врста - пиштоље, аутомате и пушке. Каква су ваша искуства са тиме?

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

On 13. 11. 2013. at 21:12, Milan Nikolic рече
Каква су ваша искуства са тиме?

Моја онако :) ... Кад се мора-није тешко... Иначе га приватно (ватрено оружје) не волим 

Подели на овим сајтовима

Ostalo je zapisano, da je sveti Vasilije Ostroški uvek nosio dve kubure ispod mantije :)

Dal ih je voleo ili nije, ne znam ali nužda ga je naterala.

Svakako da nije greh voleti oružije, sve nam je dato od Boga pa i oružije.

Подели на овим сајтовима

On 13. 11. 2013. at 21:27, Kolega2357 рече

Sve zavisi od situacije ako me neko napadne sa pištoljem logično je da ću da pucam bez razmišljanja.

Probaj sa razmišljanjem brže i preciznije se puca.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

On 13. 11. 2013. at 21:30, Milan Nikolic рече

@@Kolega2357,

Какве то везе има са темом?

Moja je greška u pitanju. Ne mislim da je loše voleti lako naoružanje.

Подели на овим сајтовима

On 13. 11. 2013. at 21:12, Milan Nikolic рече

Имам дилему коју желим поделити са вама. Моја љубав према лаком оружју сеже од првих година. Са пар година сам имао пушкицу која испаљује гумице, са којом сам ловио муве скоро сваки дан. Гађао сам кутије шибица и то ми је била најлепша занимација у детињству.

Касније је та љубав настала према кратким и дугим цевима лаког наоружања. Као основац одрастао сам на Бањици. Био сам дете војног лица као и већина мојих другара. Често смо се окупљали са пиштољима - углавном од родитеља - и у тајности ишли на оближњи полигон који је био напуштен и гађали у било какве мете.

Неко воли да лудује, злоупотребљава оружје, итсл. Међутим, истинска љубав према лаком наоружању је само врста спорта.

Лично бих волео да имам много оружја, разних врста - пиштоље, аутомате и пушке. Каква су ваша искуства са тиме?

Мој "грех"

када будем узимао...

1287754765.jpg

Makarov PM pistol

и

1340218662.jpg

9mm "Strizh" pistol

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

1287735720.jpg

мада и Compact Jericho 941 pistol није лош.

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Samo lako naoružanje ? Ma obožavam sve, kao dete u rukama sam imao bombe, pištolje, puške, čak i zolje, odrastao sam u ratno vreme i bilo je normalno da smo na takvom području imali kao znatiželjni klinci pristup svemu tome kako sa našom vojskom tako i sa UN, tj konkretno sećam se američki kontigent često su nam pokazivali naoružanje, dok od Rusa ništa uglavnom su nam delili čokolade i bombone :D dok...su se deca u svetu igrala normalno ...mi puškama i bombama sada mi je to neverovatno i kad ovo pišem, ali ljubav prema naoružanju je ostala, doduše danas samo ratni avioni :D

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

1287727304.jpg

SIG-Sauer SIG Pro SP 2022 pistol

нећу више..обећавам

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

On 13. 11. 2013. at 22:15, Kalinik рече
ali ljubav prema naoružanju je ostala, doduše danas samo ratni avioni

Е ако је тако, ај` у групу... potpis_zpsc66b0e10.jpg

П.С. "Морам" да агитујем :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...