Arsenija Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Ako baš hoćeš da budeš mudra kao zmija i bezazlena kao golub, ne preostaje ti ništa drugo nego da kopiraš mog parohijskog sveštenika koga je jedan brat koji inače stalno traži pare od drugih startovao ispred hrama i tražio mu 12000 din. a otac mu rekao - Evo, sad ću da ti donesem al da me čekaš ovde, ispred hrama.... i otišo u vodice gde je proveo 4-5 sati a onda lepo kući. Ne preostaje mi ništa drugo,no da ovom sirotom čedu kažem da ne brine mnogo .Već da se trudi da napreduje u veri i nauci. Hvala Saveta,ne znam šta bih bez tebe . w.a.mozart and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Драга Савета, да ли сматраш да постоји оно "најважније" и "централно" у православном двигу ка Небеском Оцу, а да у овом моменту изузмемо евхаристију? Да ли је то вера као таква, молитва, добра дела, богомислије или нешто треће? Шта мислиш? w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Dragi Panarete, zaista divno ali i zahtevno pitanje. Ne bih mogla sa sigurnošću da kažem da je nešto najvažnije. Verujem da će se spasiti svako ko voli. Sam Bog zna šta sve spada u ovu kategoriju i kako sve može da se manifestuje : ) Панарет је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Салвето, Салветице, шта радиш са онима који не погоде циљ теме? Јел им црташ ил кажеш да одмагле на другу? Anette and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 draga saveta, veoma vazno pitanje.... ...kako jesti a ne ugojiti se....? w.a.mozart and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Салвето, Салветице, шта радиш са онима који не погоде циљ теме? Јел им црташ ил кажеш да одмагле на другу? samo laganica... draga moja Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 draga saveta, veoma vazno pitanje.... ...kako jesti a ne ugojiti se....? pa jedino onako kako nas Spasitelj uči - ja imam jelo da jedem za koje vi ne znate. LOL sve ostalo je lutrija : ) JESSY and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Jelo je moje da ispunim volju onoga koji me je poslao. w.a.mozart and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Драга Савета , како да се понашам према људима који ме мрзе и који ми се подсмевају и праве ми неприлике? w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Драга Савета , како да се понашам према људима који ме мрзе и који ми се подсмевају и праве ми неприлике? Dragi Nele, zašto pomenuti ljudi rade to što rade? Ne znam šta bih ti rekla... ako ne možeš da okreneš drugi obraz valjda je dovoljno da ti ne -udaraš- druge... obično ovo primenjujem na sebi Драгана Милошевић and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Драга Савета, да ли сматраш да постоји оно "најважније" и "централно" у православном двигу ка Небеском Оцу, а да у овом моменту изузмемо евхаристију? Да ли је то вера као таква, молитва, добра дела, богомислије или нешто треће? Шта мислиш? http://www.youtube.com/watch?v=bFnW_CrPUlA vidi dirigenta od 6,33 i dalje... to je najvažnije : ) Плутон and Панарет је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2013 draga Saveta , sta ti mislis o temama poput - neredi u Vukovaru zbog cirilicnih natpisa biometrijski pasosi zig zveri i sl ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 19, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 19, 2013 draga Saveta , sta ti mislis o temama poput - neredi u Vukovaru zbog cirilicnih natpisa biometrijski pasosi zig zveri i sl 40-44. sekunda : 9 JESSY је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2013 40-44. sekunda : 9 hvala draga, potpuno sam ukapirala..... w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Децембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=bFnW_CrPUlA vidi dirigenta od 6,33 i dalje... to je najvažnije : ) Сада ми није јасно зашто су сви против италијанских хорова на литурђијама Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука