w.a.mozart Написано Новембар 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 Larice, draga! Nije sve tako lepo udešeno da nema lufta za još lepše tj. onako kako se ne nadamo : ) ... Zbog tebe su me digli iz kreveta! Taman sam legla kad ono - cim! Hitno pomozi Lari, ima bitno pitanje. Ne budem lenja pa onako istuširana skoknem do kompa i imam šta i da vidim... Pre svega hvala za apostolsku iskrenost jer ovakvo pitanje se prosečan internet-pravoslavac ne bi usudio da postavi. Zvaničan stav Savete o jogi (joZi LOL) je odavno definisan jednim motivacionim posterom na kome piše nešto ovako - Kundalini joga - otvara treće oko onima koji su slepi pored dva koja imaju : ) Ovo sam morala da napišem da bih se ogradila od ovih kerbera pravoslavlja na forumu. Znaš, oni čuvaju našu Crkvu. A sada ću ti ispričati nešto što se davno zbilo a nije pričica... Elem, življaše u rimskoj vojci čovek koji beše na položaju, imao je ženu i decu i bio vrlo iskren i blagočestiv pagan. Jednom je otišao u lov jer je voleo da ide u lov na jelene. Dok je lovio, ugleda jelena izmedju čijih rogova se pojavi raspeće a Raspeti mu se obrati i reče da ide rimskom episkopu da ga krsti (ne katoličkom papi, u to vreme Crkva beše celovita). Vojnik se krsti kao i sav njegov dom. Kasnije ga zbog ispovedanja hrišćanstva mučiše sa porodicom a on postade poznat kao sveti velikomučenik Jevstatije. четвртак 3. октобар (20.сеп) Свети великомученик Јевстатије Zamislimo sad situaciju... od svih mogućih situacija, Gospod se Jevstatiju obratio tokom lova. To nam pokazuje da ako imamo iskreno srce i iskreno Ga tražimo, On će se javiti. Neće čekati da promenimo prebivalište, zanimanje, IP adresu ili nešto četvrto. Videće srce koje traži i javiće se. Sad se ja naglas pitam - ako je Gospod svetom Jevstatiju mogo da se javi u lovu - što se tebi ne bi javio na časovima joge i što ne bi mogla sa Njim da budeš i na tim časovima? Časovi joge mogu biti jedno novo i lepo iskustvo, posebno zato jer si naglasila da je zdravlje u pitanju. Možda čak i upoznaš nekog novog prijatelja ili prijateljicu (logično- ne možeš upoznati starog prijatelja ili prijateljicu : ) ) Eto toliko za večeras a ako želiš da još malo analiziraš svetog Jevstatija ti mi napiši da ti postujem jedan klip sestre Vase : ) tvoja (POSPANA) Saveta... mrZiM kad PomEŠAM cAPS locK 1324_womens YOKA, Arsenija and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 p.s. naravno da se ne ljutim zbog per tu :bendoff: Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 Eto toliko za večeras a ako želiš da još malo analiziraš svetog Jevstatija ti mi napiši da ti postujem jedan klip sestre Vase : ) tvoja (POSPANA) Saveta... mrZiM kad PomEŠAM cAPS locK 1324_womens Hvala draga i pospana Saveta.Cenim tvoje mišljenje i veoma se radujem što delimo isto. Mora da si mislila na Svetog vel.muc. Evstatija Plakidu ...Velikog vojskovodju rimskog u vreme cara Tita i Trajana.....čula sam za njega u Ohridskom Prologu,ali zaista nemam vremena da se time bavim.......i ovo vreme na forumu je pravi luksuz koji sebi sve češće dopuštam u trenucima dokolice. Драгана Милошевић and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 Видим да сам те збунила, Савета. Не енергија је лоше расположење у кућу поводом понашања јуноше ( има чова 28 год). У ваздуху стуји напетост. Млада изгледа бацила неку атомку и побегла.. Свађамо се бре, как ти није јасно! w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 @, како си? w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 @, како си? сигурно је Савета у школи.....учи како да изађе на крај са нашим проблемима..... w.a.mozart, Драгана Милошевић and Andre Williams је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 @, како си? hvala na pitanju, solidno. Spremam se još malo da sebe prinesem na žrtvu božanstvu slavskih kolača Andre Williams and Милан Б је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 Видим да сам те збунила, Савета. Не енергија је лоше расположење у кућу поводом понашања јуноше ( има чова 28 год). У ваздуху стуји напетост. Млада изгледа бацила неку атомку и побегла.. Свађамо се бре, как ти није јасно! Preporučujem vam da junošu zaposlite... fizički da radi, što bi reko otac Justiun Tasić a ne da mu glava bude u berbernici a stomak u aščinici. Da li junoša radi negde? Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 Draga Saveta situacija je napeta kao u mideru ! Ja neću i ono što hoću ! i tako iz dana u dan šta da radim ? p.s. molim te nemoj mi te teološke fazone , kao ovo ono ne valja ..... w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 Samo se opustite pa mi lagano ispričajte sve... počnimo od midera мирођија је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 počnimo od midera draga Saveta ako ne znaš kako je u mideru onda nema potrebe više da pitam :D te odgovore znam i ja ! w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 Драга Савета, Зашто се за неке људе каже да на славама прескачу само праг? w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 draga Saveta imam ja još pitanja zašto ljudi u mantijama misle da su svemoćni ? kao narod je glup , a oni su pametni zašto draga Saveta oni sebi puno dozvoljavaju ? ko im je dao vlast ? mantija ? w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 Preporučujem vam da junošu zaposlite... fizički da radi, što bi reko otac Justiun Tasić a ne da mu glava bude u berbernici a stomak u aščinici. Da li junoša radi negde? Ради бре, штрапацингује као паркинг-контролор. А јел ти, што се ове наше муке деле по фејстету да сви виде. Људи моји, цркавам од смеха ) ) Уп**** ћу се до краја. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 Draga saveta, Interesuje me da li tokom posta možemo koristiti tradicionalni srpski lijek, za prehladu, slaninicu i luk? Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука