w.a.mozart Написано Новембар 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 inače, bravo za baner Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 14, 2013 dobro jutro, farmeri... izvolite na kaficu :bendoff: 1324_womens Милан Ракић, Саша од Москве, Anette and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Новембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2013 Е драга Савета, насмијала си ме до суза Оргиналан/на као и увијек! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2013 dobro jutro , tj. dobar dan i tebi draga saveta..... tri put Bog pomaze..... w.a.mozart and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2013 Draga Saveta, mlogo mi je drago sto ste poceli da radite. Ovako,moj brat je ludo nesrecno zaljubljen. Samo je fizicki tu . Vice nervozan do 101i natrag. Glupan mali, oduze nam miir zbog riblje ostrokondje . Kako, Saveta da skrckamo ovu negativnu energiju. A da isao je kod neke ispicuture zvane Baba Vanga Pomagaj! Dok smo jos zivotarimo w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 14, 2013 <br /><br />Draga Saveta, mlogo mi je drago sto ste poceli da radite.<br />Ovako,moj brat je ludo nesrecno zaljubljen. Samo je fizicki tu . Vice nervozan do 101i natrag. Glupan mali, oduze nam miir zbog riblje ostrokondje .<br />Kako, Saveta da skrckamo ovu negativnu energiju. A da isao je kod neke ispicuture zvane Baba Vanga Pomagaj! Dok smo jos zivotarimo <br /><br />Draga Draganice,<br /><br />neobično mi je drago što ste se uhvatili u naše (motorolo, motorolo, ekumensko) kolo. Sa posebnim zadovoljstvom ću vam reći ono što znam i mislim da znam o pomenutoj situaciji. Koliko sam uspeo da ispratim, ne može se reći da je ljubav obostrana tj. bar za sada pa usled toga pomenuti junoša (a vaš brat) pati kao stolpnik kome su javili da ima 48 sati da se iseli jer na mestu gde je stajao 45 godina mora da prodje intergalaktički autoput. Elem, stara je mudrost da - žena voli da pod sobom ima voljenog muža (u smislu muškarca, ne nužno i supruga) i njena vlast nad njime da se pruža. Žene to najvole od svega. Možete misliti šta pomenuta grupacija kojoj i vi pripadate radi muškim primercima koje baš i ne vole ... tu vlast 7x77 puta više radi radnju... ........... ili da nadje neko žensko čeljade koje će umeti da iskoristi njegove potencijale jer ova se očigledno - FEMKA. Obavezno nam javite epilog ove zanimljive priče.<br /><br />Vaša Saveta 1324_womens <br /> Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2013 Draga Saveta, mi smo ti od crnogorske sorte. Elem, ako reknemo > ta zena, ima da si bude ta il nijedna<. A kako ovu neenergiju da svarim, vidisl li ti jadna, sta mi stoji u potpisu pa jos krasno crveno? Place mi se, a smejem se ovde sa tobom :bleh: w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2013 draga Saveta.....sad shvatih da imam problem i sa krompirom.....https://www.pouke.org/forum/topic/30224-%D0%BA%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%B8%D1%80/ da li za mene uopste ima spasa.....? u potpisu - neutesna ja....... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 14, 2013 Draga Saveta, mi smo ti od crnogorske sorte. Elem, ako reknemo > ta zena, ima da si bude ta il nijedna<. A kako ovu neenergiju da svarim, vidisl li ti jadna, sta mi stoji u potpisu pa jos krasno crveno? Place mi se, a smejem se ovde sa tobom :bleh: ako ste Crnogorci onda bi u duhu vaše grupacije bilo najbolje da mladu ukradete. Ne, stvarno... mislim da je taj zaboravljen običaj jedan od prelepih ostataka prošlosti koji bi (ostaci) doprineli makar fiktivnoj neizvesnosti u braku. Što se tiče drugog dela pitanja-ne razumem termin neenergija- da li je to nešto slično nebiću? Molim pojasnite. Vaša Saveta Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 14, 2013 draga Saveta.....sad shvatih da imam problem i sa krompirom.....https://www.pouke.org/forum/topic/30224-%D0%BA%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%B8%D1%80/ da li za mene uopste ima spasa.....? u potpisu - neutesna ja....... Draga moja Džesika (Alba), šta ćeš, čedo moje, na takvim temama? Може ли човек ставити ватру у недра, а да му се одећа не запали? Може ли човек ходати по ужареном угљевљу, а да ноге не опече? YOKA and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2013 Draga Saveta, imam slavu u subotu, a najvljuju posao za taj dan. kako da ne mislim na tako trivijalne stvari, kada je na filipinima onakav pomor? iskreno zbunjen čitalac i pisalac w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 Поштовани Оглићу, хвала што си се одважио на један овако круцијалан потез - да се обратиш Савети. Ако се не варам, ја и ти славимо исту славу - светог великомученика Георгија. Шта да ти речем? Придржавај се савета Теодора (Студита) Рузвелта - Говори тихо (Исусову молитву) а гласно здравице на слави. Нека иде како иде... Знам да си очекивао више али мој аналитички ум по дифолту устукне код хепенинга који Србадија славом називаше : ) твоја Савета Oglo је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 Hvala draga Saveta, sada znam da si ti prava Saveta, a ne neka tamo Arsenija, w.a.mozart, Agaton Vuzman and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 hvala svima za učešće u temi, zatvaramo za večeras JESSY је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 Draga Saveta,budući da si mi zatvorila vrata ispred nosa moraću da ti ovo pismo provučem ispod njih.Kako je to lepo udešeno da ostane dovoljno prostora da Lara može da ostavi pismo koje ćeš ti ,daga moja Saveta,naći tek narednog dana.Ja ti više ne persiram,nadam se da se ne ljutiš. Koliko bih volela da sam mogla da dodjem ranije da te pitam lično,ali avaj...moje pismo će govoriti umesto mene. Draga moja,ja moram da počnem da počnem sa treninzima joge koliko već narednog meseca,jer je zdravlje u pitanju ali vidim da ovde na forumu postoje različita mišljenja u tom pogledu....pa te zato pitam koji je tvoj stav? P.s.Svako dobro i pozdravi kući JESSY and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука