Natasa. Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 On 31. 5. 2018. at 15:05, Paradoksologija рече Moje bake bi povremeno, vrlo retko, napravile poneki kolač. Mama već ne, ni tata (oni su delili kuhinjske poslove). Nikad nisam ni kapirala poentu kolača. Ako već mora nešto slatko, ima desetine ukusnijih varijanti koje ne moraju nešto posebno ni da se spremaju. Expand Matorke i njihovo doooomaaaaćeeeee . Ništa mi ne valjamo...ne znamo da umuljamo jaja šećer i brašno sa sve višnjama...dooomaaaćeee. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 On 31. 5. 2018. at 15:13, Natasa. рече Samo sam čekala sastav kako su danas žene loše, a kako si ti super. Jaaaaoooo kod mene sve dooomaaaaćeee , nije kupovno kao doooomaaaaćeeee, bla bla bla bla...Današnje žene, ccc, nema dooomaaaaćeeee . Expand Твоја банална конструкција нечега што сам прећутала..... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 On 31. 5. 2018. at 15:29, Рапсоди рече Твоја банална конструкција нечега што сам прећутала..... Expand Preglasno si to prećutala Рапсоди, Smaragdni kamičak and Natasa. је реаговао/ла на ово 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 On 31. 5. 2018. at 15:31, Paradoksologija рече Preglasno si to prećutala Expand Молим без лажне скромности...ма знам бре да спремам најслађе и најукусније колаче ко вам крив што не знате или нећете да знате.... Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 On 31. 5. 2018. at 15:15, Natasa. рече Matorke i njihovo doooomaaaaćeeeee . Ništa mi ne valjamo...ne znamo da umuljamo jaja šećer i brašno sa sve višnjama...dooomaaaćeee. Expand Ma kažem, čak i bake ako su ukupno desetak puta u mom životu van rođendana i slava napravile 'domaće kolače', a drobile o tome svakako nikad nisu. I em nešto ne volim slatko, em većina 'domaćih kolača' ima previše testa za moj ukus, ne kapiram svrhu. Ko voli neka se bavi time. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 On 31. 5. 2018. at 14:58, Natasa. рече Ja sam ćerka. I nisam rekla da mi nedostaju, već da se ne sećam kad ih je neko poslednji put pravio. Kupujem slatko ako mi se prijede. Nisam generacija koja pravi slatko, niti razumem zašto se iko zamara tim glupostima. Expand On 31. 5. 2018. at 15:05, Paradoksologija рече Moje bake bi povremeno, vrlo retko, napravile poneki kolač. Mama već ne, ni tata (oni su delili kuhinjske poslove). Nikad nisam ni kapirala poentu kolača. Ako već mora nešto slatko, ima desetine ukusnijih varijanti koje ne moraju nešto posebno ni da se spremaju. Expand E sad sam siguran da će feminizam da uništi čovečanstvo... Na kolače ste udarile?!?! Pa zar vam ništa nije sveto?!?!? Ђорђе Р, Рапсоди, Lady Godiva and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 On 31. 5. 2018. at 15:43, Avocado рече E sad sam siguran da će feminizam da uništi čovečanstvo... Expand Što? Je l' ti praviš kolače? Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 Ja volim domace i pre sam za domace kad neko moze i ume. Al ne manisem sto bi rekli ni industrijsko. Meni je prosto kolac kolac, torta torta, a kupovni su mi slatkisi. No sto ljudi sto cudi, sto zena dvesta ups recepata tako da kome se ne jede domace jos bolje. Ja volim da spremim i ugostim osim kad su tako neandertalci koji misle da je moja duznost jel, e njima kad igrom sudbine dodju u goste iznesem smoki i cips. A za najblize i za prijatelje moze sta im dusa iste. Ako nekom to pricinjava zadovoljstvo i voli nesto sto ja umem da spremim sta mi tesko. Lady Godiva, Paradoksologija, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 On 31. 5. 2018. at 13:46, Phoebe рече hitler s osmehom mona lise i samo mjau feministički Expand Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 Ja od slatkiša volim crnu čokoladu, što crnju i gorču (to ne može domaće), badem ili tahini pomešan sa medom (sama mešam ), i sladoled (to jedino nekad napravim 'domaće', ali deca više vole kupovno, jer ja stavim surovo malo šećera, nimalo ako je od voća, voće je već sasvim dovoljno slatko ) Branka62, Avocado and Јелена011 је реаговао/ла на ово 1 1 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 On 31. 5. 2018. at 16:57, Paradoksologija рече ja stavim surovo malo šećera, nimalo ako je od voća, voće je već sasvim dovoljno slatko ) Expand Jeres... Paradoksologija and Phoebe је реаговао/ла на ово 1 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 On 31. 5. 2018. at 17:25, Avocado рече Jeres... Expand Sad bi ti Piterson rekao da svako ima religiju. Avocado је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 On 31. 5. 2018. at 15:06, Рапсоди рече Говори у своје име, знам доста млађе деце и оних од 30 и 35 који итекако знају и воле да праве слатко. Купуј и даље...али знај да није ко домаће. Да, да глупости које волите да поједете али и не да направите.... Expand Ma ne slušaj ti njih, ti si, što bi Jelena rekla, ubilo se kuvarica (u + smislu, naravno). Ima, al evo vidiš, Nina je mlađa pa ne zna (po r-ji zbunjen, Ninana, ne ljuti se odmah, zezamo se). Neće niko da kuva, šta ti je, posle kažu dobri muževi pa kuvaju , ma ajde, nisu oni toliko dobri nego su gladni, gladni Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 On 31. 5. 2018. at 17:35, Phoebe рече nisu oni toliko dobri nego su gladni, gladni Expand A šta tu fali? Žene kao kuvaju jer su dobre? Ili jer su gladne i one i svi oko njih, a često ako one to ne čine niko drugi neće? Iz ljubavi kuvaju poneki profesionalni kuvari i zagriženi amateri. A iz dobrote ne znam ko kuva Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 On 31. 5. 2018. at 17:35, Phoebe рече po r-ji zbunjen, Expand Ma zbun mi je ovo: On 31. 5. 2018. at 17:35, Phoebe рече Да, да глупости које волите да поједете али и не да направите.... Expand Što su, brate, gluposti? Phoebe је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука