Jump to content

Дејан Анђус - емисија "Спорт +"

Оцени ову тему

Manolis

Препоручена порука

• 3 weeks later...

Рођак ми много воли да га гледа, стално ми га препоручује. Погледао сам дио једне емисије (не сјећам се ко је био гост) и није ми се нешто свидио. Ваљда сам више очекивао од хвалоспјева прије првог гледања. Али добро је да постоје такви новинари и такве емисије. Ови што постављају увлакачка питања су досадни. :)

Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће."

Подели на овим сајтовима

• 5 weeks later...

Анђус о Жики Шареници :)

"Потпуни безвезњак који ту се сукља  већ тридесет година на том РТС-у од ручка до ручка..." 12:smeha:

-"Вучићу, чуј ме!"

-"Пази тебе да чује!"

• Волим 1

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • 2 months later...

Manolise, navukao si me da gledam ovog nesretnika, a on samo vrti goste i non stop menja misljenje. Sad opasno podrzava SNS..

Elem, kaze da ga je Covic istukao sinoc. Valjda nije neka njegova patka, mada me od njega nista ne bi cudilo

Novinar tvrdi da ga je Čović tukao

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...

Andjus je car i mnogo zanimljiv lik,obozavam da gledam njegove emisije,bez obzira sto ce okrenuti pricu za 180 stepeni ako mu neko plati letovanje ili plati rucak,ali je ovako kao lik car. Najjace mi je kad se lozi ono jos samo nije rekao da je Obama dobio izbore u Americi jer je on savetovao tamo nekoga da je on dobar kandidat :)

• Волим 1

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

• Гости

Andjus je car i mnogo zanimljiv lik,obozavam da gledam njegove emisije,bez obzira sto ce okrenuti pricu za 180 stepeni ako mu neko plati letovanje ili plati rucak,ali je ovako kao lik car. Najjace mi je kad se lozi ono jos samo nije rekao da je Obama dobio izbore u Americi jer je on savetovao tamo nekoga da je on dobar kandidat :)

Postavio sam poslednju emisiju gde analizira ovo sto se desilo na utakmici Srbija-Albanija

Подели на овим сајтовима

Joj americki konobar,jedan od sinonima raspada FkCZ,covek koji je optuzivao Delije da su mu polomili dve saksije...zanimljiva je sigurno emisija,rado cu odgledati.

• Волим 1

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • Креирај ново...