Jump to content

Римокатолицизам

Оцени ову тему

Препоручена порука

Завиша, на којој страни је волан у Пољској? И ако можеш молим те реци ми која је најпознатија пољска домаћа кухиња? klapklap

Хајде завиша спреми онај скуп у сали где ћемо се мало дружити, па да поставимо слике овде, да разбијемо мало предрасуде да имате вамп. зубе.  :smiley:

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Одговори 237
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Papa je taj koji kod nas govori o pitanjima vere, iza tog govora stoji veliki broj biskupa i teologa koji "razmišljaju" o govoru. Neko mora da kaže, kod nas to kaže papa i naravno, praktični vernici i disciplinovani to prihvataju.

Завиша, на којој страни је волан у Пољској? И ако можеш молим те реци ми која је најпознатија пољска домаћа кухиња? klapklap

Хајде завиша спреми онај скуп у сали где ћемо се мало дружити, па да поставимо слике овде, да разбијемо мало предрасуде да имате вамп. зубе.  :smiley:

To ćemo na jesen, u sali, da smo u Smederevu lako bi.

Inače u Poljskoj se više pije nego jede, nacionalno piće je votka, to je izum poljaka kao šljivovica kod vas.

Подели на овим сајтовима

harp 319.gif :) ?
Подели на овим сајтовима

Хајде завиша спреми онај скуп у сали где ћемо се мало дружити, па да поставимо слике овде, да разбијемо мало предрасуде да имате вамп. зубе.  :smiley:

Само се ви момци дружите само немојте превише. А ја и без тога знам да римокатолици а ни папа немају вампирске зубе. А и да имају нису проблем уопште зуби него лукавство и богоборство њихово којим већ 1000 година наносе немерљиву и непоправљиву штету стаду Господњем.

"Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15)

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm

Подели на овим сајтовима

Pa šta predlažeš Čiča?

Бог ће га знати. А његова помоћ ће вам бити итекако потребна. Одреците се својих заблуда и вратите се вери православној, вери апостолској. То ће бити довољно да се благодат врати у ваше домове и цркву. Даље се спасавјте делима својим, али без одрицања од 1000-годишњих јереси и заблуда и делатни труд ће вам бити узалудан.

Подели на овим сајтовима

Дражо,

до јединства у вери није могло ни доћи због такве праксе коју ти испољаваш. Римокатолици јесу једнострано променили неке сегменте догме, али ми нисмо били у стању да им предочимо зашто то није било на исправан начин. Сада је време када можемо то да им објаснимо, захваљујући савременим теолозима.

Замолио бих те да мало спустиш лопту. Ако ти се толико много игра лопте, молим те да ми се јавиш и да идемо на фудбал. 0405_feel После тога ћу да ти објасним у чему је поента наше Истине и Тријадолошке догматике.  algabacaju

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ma ja se slažem sa tobom, treba samo da vidimo kako i ko je i kad napravio te razlike među nama, pa  to priznamo i ispravimo. Pa da možemo zajedno da se molimo i pričešćujemo. Eeeee kad ja to kažem nekom našem svešteniku on zapeni ko da sam domaći izdajnik.

I tu meni više ništa nije jasno, šta je ekumenizam? dijalog u kojim treba da se ubeđujemo pa ko koga ubedi?

Подели на овим сајтовима

Дражо,

до јединства у вери није могло ни доћи због такве праксе коју ти испољаваш. Римокатолици јесу једнострано променили неке сегменте догме, али ми нисмо били у стању да им предочимо зашто то није било на исправан начин. Сада је време када можемо то да им објаснимо, захваљујући савременим теолозима.

Замолио бих те да мало спустиш лопту. Ако ти се толико много игра лопте, молим те да ми се јавиш и да идемо на фудбал. 0405_feel После тога ћу да ти објасним у чему је поента наше Истине и Тријадолошке догматике.  algabacaju

Nemoj da zaboravite episkopa Grigorija da zovete .

Подели на овим сајтовима

Dražo mogu li ja da se družim sa katolicima,šta ti misliš?

И ја сам често у контакту са римокатолицима. Када су пословне или животне ствари у питању. То је неизбежно. Али овде се расправља о питањима вере а ту нема компромиса. Да ли можеш да се дружиш са њима процени сам.

П.С. Нисам само до сада успео да схватим јеси ли ти православни Хрват или православни Србин. Мислим најважније је да си православан али било би ми интересантно и драго (а верујем и другима) да чујем да има и православних Хрвата а не само покатоличених Срба римокатолика. Ето ја сам православни србин а ти ако желиш кажи нам јавно своје верско и национално определење.

Подели на овим сајтовима

Dražo mogu li ja da se družim sa katolicima,šta ti misliš?

. Ето ја сам православни србин а ти ако желиш кажи нам јавно своје верско и национално определење.

Pa po veri sam Pravoslavan a po nacionalnosti kako mi odgovara,može mi se  algabacaju
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...