Jump to content

Пратите ли серије? Које су Вам најомиљеније?

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Е вала вако... ја глеам ову walking dead серију нову што сад иде по телевизије кабловске... Леле што су је добро направили. И волим те зомби аплоклалипсе генерално ал још ниједна није била у серију а ето сад има па ко воли нек гледа, бре!!!

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

“I am a part of the evil which exists to oppose other evils... On that Great Day of which prophets speak but in which they do not truly believe, on that day when the world is completely cleansed of evil, then I, too, will go down into darkness, swallowing curses. Perhaps even sooner than that..."

Подели на овим сајтовима

• Одговори 367
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Постављена слика

eheeeej greengrin :cheesy:
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Једину серију коју сам помно пратио јесте америчка серија "Миленијум"

Ja nisam pomno pratio ovu seriju, poneku epizodu sam odgledao.

Ali jednom naleteo na ovu epizodu http://www.imdb.com/title/tt0648260/

Vrlo je... "zanimljiva"...

Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23)

Подели на овим сајтовима

Inace, nadam se da se forumski matorci :cmizdrenje: secaju jedne od najboljih serija nasih detinjstava, pravi biser, izuzetno delo u svakom pogledu...

Grizli Adams...

Poslusajte samo reci pesme koja je bila uvodni i izlazni song svake epizode... zapanjujuce...

Maybe - Thom Pace (theme from Grizzly Adams)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...