javor Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 pozvao nas Nikola da kažemo svoje mišljenje Pa, valjda i sama razmislis sta ces na temi Biti musko. ej, a dobar si sagovornik. clap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Pa, valjda i sama razmislis sta ces na temi Biti musko. veruj mi da nisam ( ja sam ipak plava ) nikola je rekao da mogu i žene da kažu svoje mišljenje , pitaj njega zašto mu je to bitno ako ti smeta što žene ovde pišu reci , mi ćemo da odemo na drugu temu javor је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 a šta je za tebe muškost , muževnost , šta treba da predstavlja muškarac ? Бити мушкарац за мене дефинитивно подразумева много тога. Пре свега свесност, али она свест о тренутку која те држи будним и способним да донесеш и у лаким и у тешким тренуцима праве одлуке. Ако је мушкарац свестан у том погледу, онда је и одлучан. Са друге стране, ако је свестан мора да буде и добар посматрач па тако и да добро процењује шта му је чинити у одређеним тренуцима. Дакле, није само фора бити одлучан и главом кроз зид, ма колико то било привлачно некима у појединим тренуцима, већ бити способан да реагујеш тако да не повредиш оне који то не заслужују. Мушкарац мора да буде заштитник, јер то не може жена. Жена да га штити од њега самог, али никако да се поставља на заштитничко место у породици. Дакле, онај који је свестан, будан и који тако уме и да предвиди опасност и заштити. Мушкарац мора да буде присутан, а то опет вуче ону свесност, он мора да поднесе жртву и на тај начин служи својим ближњима. Ако је свестан, онда ће обаћати пажњу понекад и на мале ствари које могу његову драгану узнемирују, а самим тим, потрудиће се и он зарад љубави да коригује у неким навикама своју личност. Да би био добар отац, мушкарац мора да буде целовит, способан да зађе у себе и себе преиспита с времена на време. Не бих да ово звучи клише, али сигурно је да прави мушкарац мање разговара, из одговорности коју речи носе. Његова одлучност је способност да своју драгану увери да је воли и да јој се обећао. Његова свесност ће му помоћи да примети мале ствари, а његова способност да добро осмотри и друге и себе га чини добрим родитељем... Ако ово поседује, сигуран сам да се све остало лако савлада и да не мањка. Али авај! Ко је овакав!? Додуше, с времена на време, наиђем на оваквог човека који ме својим примером натера да се постидим. Јер ја ово горе нисам, али тежим. Бар нешто kordun, Vecana, Mилена КШ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Kad mi neko na temi biti muško napiše više od četri reči..... mislim stvarno..... budite muško ( i nemoj da se neko usudio da mi broji reči posta) Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Musko mora da zapoveda, mora dudari kad se opiru njegovoj volji, noge moraju da mu smrde, brkovi moraju da budu gusti, muskulatura je vazna, al vazno je i salo, mora da voli fudbal i da sa drugim muskarcima raspravlja o fudbalu i sisama (zenskim). Zapravo, rasprava je samo o fudbalu, sve su sise u redu. Planinska gorila sa pivskom flasom je ideal muskosti, ako bih se ja pitao. Ali na motoru. Kad kazem motoru, tu ne mislim na vespice, tomose i razno, te zujalice su za pedere i beskicmenjake samo. То мушкарчино моја! Иди бјежи дрвце, насмијао си ме до суза....... Mилена КШ, Никола Поповић and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Октобар 30, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Ovde izgleda neki hoće da potvrdu svoje muževnosti dobiju od muškaraca hahhaha Ja ste STVARNO izvinjavam, ali ne mogu da se ne nasmejem Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Пошто сам кроз шалу, на постављено питање гледе Ниџине теме коментарисао лика из "Рањеног орла", ево једног правог мушкарца, драгог колеге, пилота и теолога, оца једанаесторо деце... Дакле, пуковник авијације Зоран Стојиљковић, у свом досадашњем животу, "успео" је да буде пилот на "Јастребу", "Супергалебу" и на "Орлу" са више од 1000 сати налета... Да има неколико прекоманди, од Церкља, преко Маховљана (Бања Лука), Лађеваца до Батајнице... Да се као подстанар сељака 20-ак пута... Да заврши Командно штабну академију, Школу Националне одбране и Ратну школу грчког ваздухопловства. Да обавља низ пилотских дужности у Церкљу, Маховљанима, Лађевцима и на Батајници, као и оперативних дужности у Команди РВ у Земуну... Да буде војни аташе Војске Србије у БиХ, те напослетку да буде предавач тактике на Школи Националне одбране при Војној академији на Бањици, а успут да завршава и последипломске студије на Факултету политичких наука у Центру за Америчке студије... Поред тога, да заврши Богословски Институт СПЦ и стекне звање вероучитеља, да се активно бави спортом (трчање и бициклизам)... Да говори поред матерњег, енглески, грчки, словеначки и македонски језик... На врхунцу читаве приче, са супругом Мануелом да изроди 11-оро деце и на крају, као "шлаг на торти" која "омеђује" читаву причу о њему, да буде литургијски хришћанин... За све колеге, довољно је рећи КИЗА! п.с. Да не заборавим - Киза и Мануела су постали деда и баба малом Луки од кћери Ане и зета Давида, и све то са својих 46 година... И да поменем децу: Ана се родила 1991. године-она са Давидом има синчића Луку... После Ане, Зоран и Мануела су родили редом: Тању (1993), Даницу (1995), Ђорђа (1996), Софију (1998), Милицу (1999), Јелену (2001), Димитрија (2002), Дуњу (2004), Божидара (2006) и напослетку (за сада) Лазара (2012) Након свега побројаног, могу само рећи 8086.gif 8086.gif 8086.gif :good2: :good2: :good2: bnenad92, Милан Б, Биљана and 17 осталих је реаговао/ла на ово 20 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Ovde izgleda neki hoće da potvrdu svoje muževnosti dobiju od muškaraca hahhaha Ja ste STVARNO izvinjavam, ali ne mogu da se ne nasmejem Oooooooo, ko nam je dosao u posetu ! http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Октобар 30, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 @ Nataša - Izgleda da je bolje da nisam, nekima se ne sviđa šta pišem No dobro, sva sreća pa ima i onih koji razumeju šta sam htela reći @ Milan R. Gosin Milane, hvala na tako lepom primeru Milina jedna i od mene isto 8086.gif Милан Ракић and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Rusi su krhki ko curice,bahatošću glume muževnost Ех брате, па како такви крхки стигоше до Берлина, да су мало јачи у Њујорк би умарширали... Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 (измењено) Пошто сам кроз шалу, на постављено питање Ниџине теме коментарисао лика из "Рањеног орла", ево једног правог мушкарца, драгог колеге, пилота и теолога, оца једанаесторо деце... Имао сам прилике да посетим ову породицу са владиком Давидом, и само могу да кажем да је овај пилот, Зоран Стојиљковић прави домаћин! Апсолутни узор! Такав човек и може да има 11оро деце и да их држи на окупу као он. То је једна породица у којој се зна ред и где је мушка фигура и фигура оца јасно дефинисана, као и женска наравно! Хвала за пост Миланче, одличан пример - бити мушко! Измењено Октобар 30, 2013 од Danijela променила сам презиме. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Svi piloti su ok Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Зоран Милосављевић Стојиљковић... Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 @@Милан Ракић, Možete slobodno, da otvorite zasebnu temu o ovmom čoveku Ђуро Станивук and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Стојиљковић... Случајно! Не знам шта ми би, па да напишем Милосављевић. Дејане, јел можеш да промениш? Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука