Ћириличар Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 Nije u prirodi muškarca da čeka nego da bude agilan po tom pitanju.Od čekanja nema selameta. Али ко чека тај и дочека? Дођавола више с тим народним умотворинама. Што Кустурица рече, имаш пословицу за сваку ситуацију како би се оправдала, па су многе и контрадикторне. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 Прави мушкарац чека... само ако уме да направи разлику између чекања и губљења времена Ronald, Suncokret54, Никола Поповић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Фебруар 20, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Прави мушкарац је човек који тежи да буде богочовек. Исправност и правда су његова средства, а истина је његов циљ. Suncokret54, Аурор, Дијана. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Фебруар 20, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Хвала ти... Да си ми жив и здрав! Бог те поживео! Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Прави мушкарац је човек који ... ... u sebi spaja samo na izgled nespojivo - vedrinu duha i cvrstinu karaktera , snagu planinskog izvora i mirnocu ravnicarske reke itd. Da ne ulazimo u nepotrebno detaljisanje -> to je sazetak . Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 ја нешто контам, али нисам скроз сигуран: ,,Прво мушко" је само ако га жена не перципира као инфериорнијег од саме себе, остало је опционо kordun and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 ја нешто контам, али нисам скроз сигуран: ,,Прво мушко" је само ако га жена не перципира као инфериорнијег од саме себе, остало је опционо Sta zene zapravo zele ? Psiholozi kazu - oca ... Ima li u tome malo istine ? Аурор, Suncokret54 and kordun је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 ... има, то је трећина истине, цела истина је ; Оца, Сина, и Духа Светога... ma ima istine u samoj prvoj trecini, mnoge koje su imale strogog oca npr, ne trpe mlakonje, bar ne na duze staze, sad ove mladje mozda tog nisu ni svjesne, a ove starije su lukave da bi o tom govorile po forumu Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Sta zene zapravo zele ? Psiholozi kazu - oca ... Ima li u tome malo istine ? Па свака ће прижељкивати окружење у коме је одрасла, тј. ако је било лепо одрастање. То је оно кад те неко подсећа на блиску особу па ти одмах и без много разлога тај неко одмах дражи. Још ако има слично васпитање и сентимент, ето решења проблема! Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 ја нешто контам, али нисам скроз сигуран: ,,Прaво мушко" је само ако га жена не перципира као инфериорнијег од саме себе, остало је опционо I onda ne razumete šta mislim kad kažem da je 'rod' pre svega hijerarhija Svašta može da definiše 'pravo muško', sve je to fleksibilno, 'Pravi Muškarac' može da bude i miran i nervozan, i grub i nežan, i pametan i ne baš, i fizički jak i ne baš, i obrazovan i ne baš, i finansijski samostalan i ne baš, sve - samo ako je superioran u odnosu na 'Ženu'. Никола Поповић and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 E - a ovo? Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Biti musko znaci biti spreman da se stavis u razne cipele, biti spreman na izazov. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Biti musko znaci biti spreman da se stavis u razne cipele, biti spreman na izazov. vi crnogorci ste brate dokazali na svim poljima da vas je onaj rat sa japanom dokusurio... a kakva je to sila od naroda bila, ih.... Војвода7, Лидија Миленковић and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 I onda ne razumete šta mislim kad kažem da je 'rod' pre svega hijerarhija Svašta može da definiše 'pravo muško', sve je to fleksibilno, Pravi Muškarac može da bude i miran i nervozan, i grub i nežan, i pametan i ne baš, i fizički jak i ne baš, i obrazovan i ne baš, i finansijski samostalan i ne baš, sve - samo ako je superioran u odnosu na Ženu. Обрнула си субјекат и објекат. Не кажем да ја сматрам да тако треба да буде. Не. Оно што износим јесте моје запажање онога како се саме жене понашају, при чему сам нагласио да нисам сигуран. Ово си просто по навици написала, по инерцији, јер то је твоја прича. Која није лоша, али није примењива на мене. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 vi crnogorci ste brate dokazali na svim poljima da vas je onaj rat sa japanom dokusurio... a kakva je to sila od naroda bila, ih.... ako ne budes previse serious, obecavam da cu...: Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука