Jump to content

Атеистички побркани лончићи

Оцени ову тему

Препоручена порука

@@cloudking,

Ма да, биће да је овај графит мајстор пројектовао дубоку мисао коју ми глупи верници нисмо у стању да видимо. :) Ипак, ја бих рекао да је испао будала.  

Подели на овим сајтовима

Prave neprijatelje proglasavate za nevidljive a sami kreirate one koji realno ne postoje.

Какви непријатељи, човече? Смејемо се будали, какви црни непријатељи. 

Подели на овим сајтовима

Kampanje su usmerene obicnom coveku a vi teolozi, kler, svestenici i ostali se ponasate kao da je svaki pravoslavac na ovom sveru procitao sve svete oce sto postoje i upoznao svaki dogmat...

Овде се не ради ни о каквој теологији. :) Ради се о елементарним стварима, знање из основне школе - вера представља напредни производ еволуције, ње није било у време мајмуноликих бића. Управо зато што смо еволуирали - верници смо, јер смо људи, а вера је својствена једино човеку. Капираш? Зато је графит потпуно фијаско и зато је на месту питање: ко то треба да еволуира? Ако пре напретка еволуције немамо веру, већ је имамо на њеном самом врхунцу (=човек), онда је стварно питање ко треба да еволуира???

Подели на овим сајтовима

E sad stvarno ovo što kaže oblak, koliko će ljudi da pomisli to što si ti i da uvidi da je napravio grešku, a koliko će da pomisli "Predstavio je vernike kao majmune".

Iskreno meni je ovo drugo bila prva pomisao, iako je greška više nego očigledna, ali ta evolucija nije u prvom planu koliko perdstavljanje vernika kao majmuna. A da ne govorim o tome da veliki broj ljudi verovatno i da im kažeš da ima greška i da ih navodiš ne bi je našli.

Подели на овим сајтовима

"Неко је настао од мајмуна а неко од Бога и тачно се види ко је од кога." 
Mom pokojnom dedi ,rekao komšija :" Dragane ,svi smo mi nastali od majmuna"

Deda mu odgovorio :" Ti možda jesi,ja nisam sigurno" :) 

Подели на овим сајтовима

@@cloudking,

Ма да, биће да је овај графит мајстор пројектовао дубоку мисао коју ми глупи верници нисмо у стању да видимо. :) Ипак, ја бих рекао да је испао будала.  

Ni meni se ne svidja.

Al moja poenta je da dok se ti smejes ovom grafitu jer "znas" kolko je glup, vecina mu se nece smejati nego ce se zamisliti. A tvoj (vas) problem je upravo taj sto cete vi i dalje da verujete da se grafitu SVI smeju...

Какви непријатељи, човече? Смејемо се будали, какви црни непријатељи. 

Upravo tako.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Jadan je covek koji vreme provodi u iznalazenju nacina da povredi i uvredi druge . Sto bi rekli kod mene u selu "boles' " . Tu opet dolazimo do nedostatka seksa i kompleksa nize vrednosti   jer sta ostvarenom coveku da crta majmune po zidovima .

Подели на овим сајтовима

Grafit je totalna budalaština,očigledno je da se radi o anti-jevrejskoj propagandi.

Međutim,čovek baš mora da se doooobro zagleda u grafit pa da vidi da majmunćič drži u ruci nešto što liči na krst,mada može biti i pištolj,i da ima tri prsta,što ustvari ima za cilj da proziva i Srpsku naciju,jel da?

Missim,ateistička posla 1324_womens

Nego pošto sam pažljivo pogledao grafit i uspeo da ugledam tri prsta i krstić,metodom dedukcije dolazimo do zaključka da ovaj grafit udara na Srpsku naciju i pravoslavnu veru,a to je manir b92,nevladinih  organizacija kojima je zajedničko to da ih finansiraju poreski obveznici SAD,ili njihovi narko-fondovi,,zar ne?Da :)

Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći

Подели на овим сајтовима

Grafit je totalna budalaština,očigledno je da se radi o anti-jevrejskoj propagandi.

Međutim,čovek baš mora da se doooobro zagleda u grafit pa da vidi da majmunćič drži u ruci nešto što liči na krst,mada može biti i pištolj,i da ima tri prsta,što ustvari ima za cilj da proziva i Srpsku naciju,jel da?

Missim,ateistička posla 1324_womens

Nego pošto sam pažljivo pogledao grafit i uspeo da ugledam tri prsta i krstić,metodom dedukcije dolazimo do zaključka da ovaj grafit udara na Srpsku naciju i pravoslavnu veru,a to je manir b92,nevladinih  organizacija kojima je zajedničko to da ih finansiraju poreski obveznici SAD,ili njihovi narko-fondovi,,zar ne?Da :)

Pagani..

Подели на овим сајтовима

grafit je vrlo primitivan i besmislen.

nego, ... povodom Acine (i ne samo Acine) teze kako je čovekova evolucija dovela do homo religiozusa:  jeste, ... da nije bilo čoveka ne bi bilo ni religije.  A ne bi bilo ni Boga, bar ne u ovom ćošku svemira.      Drugim rečima - evolucija čovekove imaginacije ide od pagana (mnogobožaca), preko monoteista ... asimptotski do ateizma.  

Подели на овим сајтовима

nego, ... povodom Acine (i ne samo Acine) teze kako je čovekova evolucija dovela do homo religiozusa:  jeste, ... da nije bilo čoveka ne bi bilo ni religije.  A ne bi bilo ni Boga, bar ne u ovom ćošku svemira.      Drugim rečima - evolucija čovekove imaginacije ide od pagana (mnogobožaca), preko monoteista ... asimptotski do ateizma.  

Znači ladno si Ateizam svrstala u imaginaciju,pozitivan korak sa moje tačke gledišta,svaka čast.

Подели на овим сајтовима

nego, ... povodom Acine (i ne samo Acine) teze kako je čovekova evolucija dovela do homo religiozusa: jeste, ... da nije bilo čoveka ne bi bilo ni religije. A ne bi bilo ni Boga, bar ne u ovom ćošku svemira. Drugim rečima - evolucija čovekove imaginacije ide od pagana (mnogobožaca), preko monoteista ... asimptotski do ateizma.

Упс, пречка... или статива? Ма саме рашље од гола ;)

Све је добро до пред крај. Асимптота иде до - богова по благодати ("Ја рекох богови сте.").

Потпуно Бого-незнање? (-) Неее...

Потпуно Бого-познање. (+)

Видиш, исти нам је координатни почетак, иста асимптота и иста функција, само различит знак ф-је. Код вас минус, код нас плусић... А ја тако не волим негацију, суштински сам позитиван лик... Да се нађемо и ставимо апсолутну вредност?

:)

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Упс, пречка... или статива? Ма саме рашље од гола ;)

Све је добро до пред крај. Асимптота иде до - богова по благодати ("Ја рекох богови сте.").

Потпуно Бого-незнање? (-) Неее...

Потпуно Бого-познање. (+)

Видиш, исти нам је координатни почетак, иста асимптота и иста функција, само различит знак ф-је. Код вас минус, код нас плусић... А ја тако не волим негацију, суштински сам позитиван лик... Да се нађемо и ставимо апсолутну вредност?

:)

Vis ti s kakvim se predznanjem ide  u crkvu! :D

Подели на овим сајтовима

Uvek me je zanimala jedna stvar- jel pavoslavna paranoja nesto sa cim se rodis ili se vremenom stice?

Mislim, jel to prvi uslov da bi uopste bio pravoslavac ili produkt dugogodisnjeg ispovedanja pravoslavlja?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...