Jump to content

Депресија се лечи редовним литургијама

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 28. 10. 2013. at 12:56, Kraljica Boca рече

Iskustva su razna. 

Ja sam pila AD isto dve godine, a da nisam, sad isto ne bih ovde kuckala. AD su mi spasili život, bukvalno.

Да ли си баш сигурна да је то био АД или и воља Божија да се спасеш кроз АД?

Подели на овим сајтовима

On 28. 10. 2013. at 13:32, мирођија рече

Да ли си баш сигурна да је то био АД или и воља Божија да се спасеш кроз АД?

Božja volja ili ne, da ih nisam pila, sad ne bih bila živa. Poenta je na uzimanju lekova, ne na tome da li je to bila božja volja. 

Подели на овим сајтовима

On 28. 10. 2013. at 13:27, pedja257 рече

Znas onaj slucaj kada je jedna zena bila suicidalno depresivna 40 godina pa se ispostavilo da je to zato sto je pre 40 godina ugradila plombu koja sadrzi zivu? Kad su joj to izvadili vise nije bila depresivna. Zasto njena dusa nije neutralisala katastrofalno dejestvo zive.....na dusu?

Da smo od samoga duha bili bi andjeli nego imamo tijelo koje nas muci i savladjuje. Pogresne dijagnoze se donose veoma lako u psihijatriji jer danasnje drustvo to uzima za nauku tako da od osamdesetih do danas imamo vise od sto raznih dusevnih oboljenja i po meni su sva izmisljena.

Подели на овим сајтовима

On 28. 10. 2013. at 13:27, pedja257 рече

Znas onaj slucaj kada je jedna zena bila suicidalno depresivna 40 godina pa se ispostavilo da je to zato sto je pre 40 godina ugradila plombu koja sadrzi zivu? Kad su joj to izvadili vise nije bila depresivna. Zasto njena dusa nije neutralisala katastrofalno dejestvo zive.....na dusu?

Па можда је њена душа приволела Бога, па је Господ решио да је ослободи лоше пломбе која ју је тровала и тако је спасао.

Хоћу да напоменем да је све воља Божија.

Подели на овим сајтовима

On 28. 10. 2013. at 13:35, vesko3 рече

Da smo od samoga duha bili bi andjeli nego imamo tijelo koje nas muci i savladjuje. Pogresne dijagnoze se donose veoma lako u psihijatriji jer danasnje drustvo to uzima za nauku tako da od osamdesetih do danas imamo vise od sto raznih dusevnih oboljenja i po meni su sva izmisljena.

Super. Pošto su,po tebi, sva duševna oboljenja izmišljenja, bespredmetno je da raspravljaš na temi sa nama koji verujemo da su ta oboljenja realna.

Подели на овим сајтовима

On 28. 10. 2013. at 13:37, vesko3 рече

Izvini nisam namjerno,podsjetime.

Vrati se na početak teme, pa kreni redom. Još nekim ljudima nisi odgovorio na pitanja. Biraš samo ona koja ti odgovaraju,očigledno.

Подели на овим сајтовима

On 28. 10. 2013. at 13:37, pedja257 рече

Pa znaci ti si primer izlecenog od depresije? :)

Ne znam da li sam izlečena. Recimo da smatram da sam zalečena :)

Подели на овим сајтовима

Ne vidim da se ista menja ako izbacimo pojam duse i volje Bozije kada razmatramo o dusevnom zdravlju. Jer i da postoje izgleda da nema pravila kada deluju i da li deluju i kakaf efekat proizvode. Kada se u zivotu desavaju pozitivne stvari onda se kaze "vidis Bog ti pomaze"  a kada negativne onda "Bog ti salje iskusenja a posle iskusenja dolazi ljubav ili tako nesto...."

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 28. 10. 2013. at 13:34, Kraljica Boca рече

Božja volja ili ne, da ih nisam pila, sad ne bih bila živa. Poenta je na uzimanju lekova, ne na tome da li je to bila božja volja. 

Поента ове теме уопште није узимање или неузимање лекова код депресије, већ шта о излечењу депресије каже почивши отац

Тадеј Витовнички као православни монах и духовник. Он у овом тексту нигде не оспорава лекове.

Не знам само да ли лекови могу и душу да зачну и оформе. Односно да удахну живот.

Подели на овим сајтовима

On 28. 10. 2013. at 13:40, мирођија рече

Поента ове теме уопште није узимање или неузимање лекова код депресије, већ шта о излечењу депресије каже почивши отац

Тадеј Витовнички као православни монах и духовник. Он у овом тексту нигде не оспорава лекове.

Не знам само да ли лекови могу и душу да зачну и оформе. Односно да удахну живот.

Tema je da li se depresija leči redovvnim liturgijama.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...