Jump to content

Кафаница. Ја наручујем?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Evo jedna vesela cirkuska i kafanska za novogodišnje raspoloženje. Jedan moj prijatelj muzičar me pita tamo na FB gledam li bečki koncert, Štrausove valcere? An der schonen blauen Donau und andere. Ma ja, jašta slušam, bolje mu nisam ni slao te odtrhovačke cimbalove što ih sad slušam, ja nisam tako nobl ko on. :)

Cirkus Renz

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Sad vam pokažem kako se kod nas "vita Nový Rok", slavi po kućama Nova Godina, otpjevaju se prvo češka i slovačka himna koje u tom redoslijedu otpjevane ustvari čine nekadašnju češkoslovensku tj. čehoslovačku himnu (to je otprilike kao kad bi se kod nas u exJugoslaviji SFRJ uvijek pjevale uvijek srpska i hrvatska himna, Bože pravde i Lijepa naša zajedno, odmah jedna za drugom) pa se onda dalje pjevaju i sve ostale narodne pjesme, veselice, kafanske, plesovi, igre itd. Možda je bilo bolje da se i kod nas tako pjevala kao jugoslovenska himna srpska pa hrvatska ali to bi onda tamo morale biti i slovenačka i makedonska i crnogorska i bosanskohercegovačka a ta himna bi bila najduža na svijetu a trajala bi nekih dobrih 10 minuta dok se ne bi sva otpjevala i od svih ti 6 himni barem jedna strofa (pod uslovom da se ne pjevaju još i himne autonomnih pokrajina što bi taj spisak samo još produžilo bilo). S tim bismo sigurno ušli u Guinissovu knjigu rekorda kao najduža himna na svijetu. Da je to moglo spriječiti rat možda bi i to bilo dobro pa makar da nam himna traje i 10-15 minuta, ovako smo u svjetskoj javnosti postali poznati po sasvim nepotrebnom i besmislenom, bezrazložnom ratu.

Silvestr 2014: spíše rodinné video, radostné vítání roku

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...