Снежана Написано Април 15, 2018 Пријави Подели Написано Април 15, 2018 а може и овако geronymo је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Април 29, 2018 Пријави Подели Написано Април 29, 2018 Снежана and geronymo је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Мај 3, 2018 Пријави Подели Написано Мај 3, 2018 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
*SHONE* Написано Мај 7, 2018 Пријави Подели Написано Мај 7, 2018 Док сам служио војску у Нишу, увек сам класићу Стојану наручивао Луди Стојане Dominika је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Јун 10, 2018 Пријави Подели Написано Јун 10, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брада Написано Јун 10, 2018 Пријави Подели Написано Јун 10, 2018 Севдалинку обавезно '' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи, чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. '' Петар II Петровић Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 2, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2018 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 12, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2019 Поет and Phoebe је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јануар 12, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2019 Rade Jorovic - Ti si zena mog zivotahttps://www.youtube.com/watch?v=3-pCKCYOVtM U malenoj krcmi, jos sedim za stolom Oko mene srecni su svi Ostao sam sam sa svojim bolom Ja sa bolom a sa kim si ti ... prava kafanica... prava depresiva i razbija case ... Поет and AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 12, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2019 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 12, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2019 AnaLaz and geronymo је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 12, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2019 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 12, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2019 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 12, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2019 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јануар 12, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=bGbri0mX0tg Поет је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука