Гордана Николић Написано Октобар 29, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2013 Negde sam procitao da je stajala 3 sata, ili bese 6, ne znam nije to ni bitno... Тако, од 9 или 10 сати пре подне, до 13 сати (то је то, око 3-4 сата). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Октобар 29, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2013 Значи циркус се још није завршио...Штета! ОК, мислим да смо до сада већ сви сконтали какав је твој став о овој ствари. Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 29, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2013 To je upravo gore po tu devojku,jer zna da to nije nesto svakidasnje i da ako se odluci za tako nesto,da ce svakako izazvati sve to sto je i izazvalo mislim na narod koji se okupljao da pomogne i koji je patio zbog nje i poceo je shvatati kao svoju jadnu bespomocnu devojcicu. a sa teme o Tijaniću i ko sto sam naveo na nekoj prethodnoj strani ja znam dosta ljudi koji nisu placali pretplatu,dakle odlucili su se za to. Njegov posao je zahtevao da poziva stalno ljude da placaju. primeni istu logiku... Tijanić je zahtevao a ti ne moraš da plaćaš a kad ova izadje na ulicu automatski provocira nevine ljude LOL Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 29, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2013 Срђане, кажу да је на тргу стајала од 9 или 10 до 13 сати, скоро пола радног времена, око месец дана. Биће јој занимљив дипломски рад. Она на такав начин сигурно протестује због неких ствари које су се њој догодиле . Можда има велики проблема који су настали без њене кривице и она протестује на својствен начин .Мени је заиста било мука када сам гледао прилог о томе , пролазници је само гледају , потсмевају и гестикулацијама показују да је луда . Најлакше је подсмевати се и казати да је луда . Зашто људи не приђу и питају је о мотивима свог поступка ? Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Октобар 29, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2013 Мислим да је овим потезом изазвала реакцију у целом региону, хтела је да се запитамо ко смо ми у ствари? Или боље да се запитамо докле смо стигли као народ и што је важније као људи шта смо постали? Отуђени једни од других,бежањем у излоацију дошли смо до тога да има више бораца за хомосексуална права него на права на здраву и нормалну породицу , гледање превише материјалних користи довело нас је до тога да смо изгубили осећаје за постојање "ближњег свог" и гледамо само себе и постајемо себични за друге. Једно је сигиурно моралне вредности се више не поштују, поштују се безобразлук,лоповлук и дрскост... Остале вредности су закључане у неком сандуку, чувају се за нека тамо времена која долазе процените сами добра или лоша? Ненад Р. and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 29, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2013 Баш тако Марко ми смо изгубили све моралне вредности , изгубили смо достојанство , немамо никаквог осећаја за друге љубомора , мржња и још много тога што је наопако .Скоро ништа није остало од моралних вредности што је некада красило ово наше друштво. Треба да се замислимо на томе и да се запитамо куда то води и да почнемо да радимо како би се стање поправило јер но нико други да уради уместо нас. Veliki Marko је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 29, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2013 a sa teme o Tijaniću primeni istu logiku... Tijanić je zahtevao a ti ne moraš da plaćaš a kad ova izadje na ulicu automatski provocira nevine ljude LOL Ne ide ti pravljanje paralela. Prvo ja ovde ne pricam sta bi bilo kad bi bilo vec pricam o onome sto se desilo. Drugo ne koristim takve termine koje mi poturas. Trece nista ne cinim samo se pitam sto devojka kad je videla da je "isprovocirala" suze,pomoc,pare,humanitarce,to da se svi okupljajaju da joj pomognu da je mogla da kaze bar na neki nacin,nemojte tugovati nije nista strasno a ako zelite pomognite onima kojima je to potrebno,meni nije. I sto je iskoristila svu tu famu oko nje i pomoci njoj samo zarad jednog diplomskog. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 29, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2013 Trece nista ne cinim samo se pitam sto devojka kad je videla da je "isprovocirala" suze,pomoc,pare,humanitarce,to da se svi okupljajaju da joj pomognu da je mogla da kaze bar na neki nacin,nemojte tugovati nije nista strasno a ako zelite pomognite onima kojima je to potrebno,meni nije. I sto je iskoristila svu tu famu oko nje i pomoci njoj samo zarad jednog diplomskog. nije im ništa rekla jer nije ti a famu su napravili mediji od njenog diplomskog a ne obrnuto Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 29, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2013 Pa da nije ja. Meni nijedan glupi film niti diplomski pa makar i ne diplomirao ne bi bila maska da cutim dok narod oko mene place i gura svoju crkavicu jer misli da nemam sta da jedem. Jer ja ne bi sa time mogao da zivim i da spavam i napokon si u pravu u necemu. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Октобар 29, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2013 Телеграф користи реторику потурања претпоставки као истините вести. Написали су: У наслову трвде да су ДОЗНАЛИ ЗАШТО СТОЈИ И ЋУТИ дакле тврде да знају разлоге у даљем тексту: "Navodno je u pitanju dokumentarni film..." "Ostao joj je da snimi još diplomski film, a pretpostavlja se da je cijeli njen jednomesečni protest..." "Priča se da je Jelena sve vrijeme imala bubicu kod..." Укратко, они НЕ ЗНАЈУ, већ претпостављају, преносе чаршијске приче и наводна наклапаља. Типично. Битно да је наслов наводи нас на закључак да мислимо да они имају вест. Е, то је манипулација. Veliki Marko and Јанко је реаговао/ла на ово 2 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Pa da nije ja. Meni nijedan glupi film niti diplomski pa makar i ne diplomirao ne bi bila maska da cutim dok narod oko mene place i gura svoju crkavicu jer misli da nemam sta da jedem. Jer ja ne bi sa time mogao da zivim i da spavam i napokon si u pravu u necemu. i to je sasvim ok dok god se ne iščudjuješ kako svi to ne mislimo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Mene je isprovocirala ciljem koji je jako prizeman za koriscenje ljudi a to je tek sada kada se saznalo koji je cilj ako je uopste taj. Znas kad neko u Srbiji i okruzenju ode tako na sred glavnog trga i cuti,ljudi ne pomisle juhu snima filmic,niti pomisle eto to je umetnost,nego pomisle jadna devojka ili je siromasna ili ne moze naci posao ili je jako bolesna,pa se onda uznemiravaju,trude se da pomognu i kao sto se desavalo ikao sto sam vec opisivao. Dakle ti svi ljudi su izmanipulisani i iskorisceni,zbog cega? filma? super. Nije njen problem što su joj ljudi prilazili, gledali je, ,,saosećali'' sa njom. Nije njen problem ni to što si ti umislio da je izigrala nekoga, pa i tebe. Odakle njoj obaveza da se pravda ljudima koje ne poznaje? Odakle joj obaveza da objašnjava razloge svog neobičnog performansa? Pobogu. Devojka ima pravo da izađe, stoji na sred kutije dan i noć ako želi, i apsulutno se nikome ne pravda. Ti si od nje imao neka očekivanja. Zaboga, devojku ni ne poznaješ. fsa, w.a.mozart, Istochnik and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Pa vi sa takvim razmisljanjem upravo zagovarate dodatnu otudjenost ljudi. Zagovarate kao sto se Lidijinoj majci desilo da joj nije bilo dobro na ulici da niko nije prisao. Jer zaboga odakle nekome pravo da pridje nekome koga ne poznaje na ulici i da se saoseca ili pomogne a bez da joj to ta osoba trazi?! Imao sam ocekivanja da,za sve to nije po sredi neka prizemna stvar kao sto izgleda jeste,da iako je ne znam verovao sam da ce biti tako,zasto? zato sto ja i dalje verujem u ljude. I dalje verujem da kad neko padne na ulici nece ljudi okretati glavu,da kad neko zatrazi pomoc nece ljudi pljuvati zbog toga,nego ce pomoci,da to je moja greska. Da zato sto je cela zemlja u haosu,siromastvo,beda,bolesti,da secam se one price "vuk,vuk,vuk" sutra neko nece pomoci nekome kome pomoc zaista treba jer ima iza sebe iskustvo gde je ispao budala samo zarad diplomskog i svoje zelje da pomogne i da zaboga to je bio samo njihov problem,jer sto su prilazili uopste? Sram ih bilo. I ne znam gde sam ja rekao da devojka nije imala pravo da izadje igde,zaista to sto pokusavate time sto u svojoj glavi sklapate neki mozaik kog nigde nema osim na tom jednom mestu,ne znaci da treba zbog toga optuzivati druge ljude. Ostanite i dalje ocarani ovim gestovima te devojke,verujte da je to vrh,top,ekstra,sjajno,najbolje,nemam problem,samo nemojte zbog toga sto neko nije ocaran napadati za nesto sto osim sto nikad nije rekao,nego nije nikad ni pomislio. feeble је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 i jel Diogen iz prijedora rekla zasto je stojala i cutala? feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 i jel Diogen iz prijedora rekla zasto je stojala i cutala? mjock el ona obećala nekome da će reći? Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука