Гости Guest - . . .- Написано Октобар 28, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 @@@..., Ниси ти луд.... не, не... Јанко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 @@@..., Ниси ти луд.... не, не... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Juče je prestala da izlazi na trg,ostavila je samo broj neki za uplatu nekom bolesnom diječaku,tako mi kaže jedan drugar iz Prijedora Ако је ово у питању онда јој свака част на столпништву ! w.a.mozart, antics, fsa and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Политичари који се сликају поред Јелене... Неодољиво ме подсећа на сликање туриста (не ходочасника) поред зидина манастира... Некако им, из њима непознатих разлога, лепо ту где јесу па би да сачувају тај момент забележен, а немају појма шта се иза зидина суштински дешава... Претужно... DYNABLASTER, Срђан Шијакињић and Gordana . је реаговао/ла на ово 3 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Ако је ово у питању онда јој свака част на столпништву ! Све су само нагађања док Јелена сама не каже шта је по сриједи. А што се тиче тог хуманитарног броја 1413 он је у функцији тек у задњих пар дана, а Јелена на тргу стоји мјесец дана, тако да није тај конкретан случај повод за њено стајање, али свакако јесте позив да се мало осврнемо око себе! Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Ако је ово у питању онда јој свака част на столпништву ! Зашто баш само то једно "ово"? Лепо, једним ударцем убије две муве бре. (или two birds with one stone) Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
миркан Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Данас Јелена није стаја на тргу.Сва ова прича ме мало подсећа на филм Форест Гамп кад он трчи годинама и сви новинари једва чекају да каже зашто је трчао годинама без престанака а он каже нешто у фазону "Трчало ми се и ја сам трчао" не сећам се баш тачно реченице коју је изговорио, ко је гледао филм сконтаће на шта мислим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Ja sam rekao da je i danas stajala na trgu zbog broja koji je ostavila. (dakle ne fiz Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Ne znam ali ako ovo nema neku dublju poentu od tipa polaganja ispita,snimanja filma koji je potreban zbog diplomskog i slicne stvari,onda je stvarno ne znam...pitam se sta je sledece,hoce se pojaviti neka druga budala koja ce svaki dan od 11 do 12 visiti sa brankovog mosta i pretiti skokom? Iskreno ponadao sam se nekoj dubini smisla ovih stvari,ali vidim da po medijima se pise o tome da 100% rec o diplomskom,ako je tako,svaka joj cast na diplomi,ali jedno ogromno "ua" za sve ove dane gde je od naroda pravila budale. Mislim,ljudi isli plakali zbog nje,drugi joj davali pare,treci je tesili a ona svo to vreme se smeskala jer ce biti dobar film. Nadam se da mediji nisu u pravu. Manolis and Anette је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 mediji nikad nisu u pravu. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Ako i dalje želi udaju, neka se javi. U potpisu: domaćin bez domaćice feeble and МилошБГ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Slazem se da uglavnom nisu,ali posto se ista informacija pojavila kod mnogih,mozda sto se ovog slucaja tice i ima istine kod njih. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 TELEGRAF DOZNAO ZAŠTO JE ĆUTALA JELENA TOPIĆ: Cijelo vrijeme je kod sebe imala “bubicu”, snimljeno je sve što su ljudi pričali i radili! Beogradski Telegraf, pozivajući se na vlastite izvore u Prijedoru i Banjaluci, objavio je zbog čega je Jelena Topić (29), mjesec dana stajala u centru Prijedora i šutjela. Navodno je u pitanju dokumentarni film za njen diplomski rad Povezani sadržaj: KAO U FILMU FORREST GUMP Jelena postala simbol, iako niko nije znao zašto stoji i šuti… Oglasi: List podsjeća da je ona, uz diplomu sa Ekonomije, ujedno i student Akademije umetnosti. Topićeva je mesec dana izazivala pažnju medija i javnosti stojeći i šuteći nepomično na Trgu majora Zorana Karlice u Prijedoru od 10 do 13 sati svaki dan. Juče se nije pojavila na svom postolju, o čemu smo pisali. - Jelena je apsolvent na Akademiji umjetnosti u Banjaluci, odsjek filmska i TV režija. Upisala je prvo Ekonomski fakultet i na drugoj godini shvatila da računice nisu za nju, ali ga je ipak završila. Kada je diplomirala, konkurisala je na Akademiji umjetnosti i bila je primljena kao treća na spisku. Bila je i asistent režije na predstavi “Ženidba i udadba” Narodnog pozorišta RS i samostalno je režirala predstavu “Opšta bolnica”. Radila je i kratke igrane i dokumentarne filmove, a svake godine je i jedan od organizatora festivala studentskog filma “Dukafest”. U jednom intervjuu je izjavila da se sve više pronalazi u snimanju dokumentarnih filmova i da je to privlači. Ostao joj je da snimi još diplomski film, a pretpostavlja se da je cijeli njen jednomesečni protest razlog prikupljanja materijala za isti. Priča se da je Jelena sve vrijeme imala bubicu kod sebe, kako bi snimila komentare prolaznika. Da su prijatelji bili stalno oko nje, da su je snimali kamerom i slikali foto-aparatima. Sve to bi trebalo da bude u njenom novom dokumentarcu. Inače, Jelena je svoj nastup prijavila policiji kako je ne bi uznemiravali i sklanjali sa Trga u Prijedoru. Jelena Topić je očigledno sakupila sav potreban materijal za svoj novi film i diplomski rad, a pažnju će sigurno ponovo privući kada on bude ugledao svjetlost dana – piše Telegraf. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Не знам за друге, али ја бих оженио ону Јелену из Приједора што стоји на градском тргу и ћути већ недељама. Замисли, имаш жену која може да ћути месец дана.Хаос. Још ако уме тако ћутке да смота сарму, направи ајвар, стави корнишоне у туршију . . ма иди . . Бог да те види...ако ме разумете. ahhahaha,ovo je komentar... ne znaju žene koliko je ćutanje ženstveno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Šteta što ja ne glumim barem sporednu ulogu u tom filmu :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука