Лидија Миленковић Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Свако од форумаша може да ми буде партнер у разним стварима. Једино у љубавним - нико, јер је то место одавно заузето, и заиста не могу да замислим никог другог на његовом месту, па чак ни Џорџа Клунија. Драгана П., Gordana ., Ignjatije and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Ја бих била са Робертом Редфордом за милион долара ... sqny је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Лелееее, 'де ви одосте, док ја откуцах одговор, цццццц Mилена КШ and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Лелееее, 'де ви одосте, док ја откуцах одговор, цццццц Вала баш, ја мислио озбиљно,али су ме Григорије и Владан минирали... Mилена КШ and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Ја бих била са Робертом Редфордом за милион долара ... Ja joj ne bi platio, nego bi joj dao za dzabe Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Ja joj ne bi platio, nego bi joj dao za dzabe Ма бре Дино,ни код бабе више нема за Џ... Ускоро,надам се ,тема нестаје, много сте бре неозбиљни... Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Свако од форумаша може да ми буде партнер у разним стварима. Једино у љубавним - нико, јер је то место одавно заузето, и заиста не могу да замислим никог другог на његовом месту, па чак ни Џорџа Клунија. "наша си љубимица ти...........поред тебе срећни смо сви!" Јадранка-Дервента, Gordana ., Срђан Ранђеловић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 "наша си љубимица ти...........поред тебе срећни смо сви!" ) Mилена КШ and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=3kA0MydxWUo#t=16 Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Вала баш, ја мислио озбиљно,али су ме Григорије и Владан минирали... Генерацијо, они теби завиде, што имаш петљу да будеш искрен. За то је потребна ВЕЕЕЛИКА храброст. Имаш моје дивљење и поштовање :bendoff: Mилена КШ, Gordana ., Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 sto se mene tice licno plasim se odbacivanja,zato sam i toliko misterious...a drugo jednostavno mi se ne da...smrc... Лидија Миленковић, Драгана П., -Владимир- and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Па шта знам, мислим да усамљена срца воле да се бар на овај начин раздрмају, чисто тако мало искре,не би ли се буктиња једном заиста распалила... Али истина је да су људи тако мало цинични, нетолерантни без саосећаја и филинга , а о искрености и да не причам, а шатро сви смо као неки богомољци,црквени... Ајде Оче,бриши тему... Драгана П., Gordana ., Гордана Николић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 zasto da se brise tema? Милан М. је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 С обзиром да се омладина данас упознаје и мува у мрачним клубовима, да се љубакају и још штошта, а да нису ни три речи проговорили, упознавање на форуму је право освежење. Када и уживо упознаш ту особу, осећаш да је већ познајеш. Иначе, доста људи се жали како нема где да упозна нормалну особу. Свело се на неку друштвену норму да се мушко-женска упознавања обављају баш у изласцима, а то је најгори тренутак. Нити од музикке можеш шта да причаш, нити су људи опуштени. Сви се само намештају да што боље изгледају. Неки се и питају да ли уопште има нормалних и где се крију и где их наћи. Ето, једно место су и Поуке. Е да, брачне понуде више не примам. Лидија Миленковић, Гордана Николић, Зосима and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 "наша си љубимица ти...........поред тебе срећни смо сви!" Хоћеш дискретно да ми кажеш да сам ШИЗИКА ???? Драгана П. and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука