Jump to content

Кога би од чланова форума видели као свог партнера ?

Оцени ову тему

Зосима

Препоручена порука

@ Zeleni

Moram da nabavim ove štikle sa točkićima,i onako ne umem pravolinijski da hodam u štiklama,pomoćni točkovi bi mi dobro došli. ;)

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

tu ima deverika kakvih nisam video nikad uzivo tolke, jednu najmanju sam izvukao samo, dve mnogo vece su mi pobegle, jednu smo videli u vodi, kaze drugar svinja da je imala glavu ko pesnaja, a meni je izgledala ko braon zlatna velika riba hahahahaha

evo manja srebrna :)

th_832478200_DSC02026d_122_490lo.JPG

Бластеру,ево како изгледа права деверика ccvige

sj1-1.jpg

Него да се вратимо на тему,видим вама је до шале,а јесен прође... ;)

Од ових 7-8 година форумашења,упознао сам доста људи,па и форумашица,било је неких акција,али све било безуспешно и траљаво,али сам их више ја остављао уцвиљене,него оне мене,јел, што и приличи мом реномеу... 0203_cool мада кад ја добијем ногу у ...., боли месец дана... :lol:

Али генерално гледано,са "небеским" девојкама нешто не иде,бар мени,те сам се опет вратио световним цурама,а на крају крајева,има их много више...

Мада остаје жал , готивно је ићи недељом на литургији,са вољеном особом...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ja bi izabrao onu sto sam pitao jel to njena slika u avataru

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

мени се лично допада што је Зоске поставио ову тему...није она интересантна само због шала, већ мислим да постоје реалне шансе да се деси оно што пише у наслову...ја бих то јако волела...доста времена се проводи на форуму и има доста истомишљеника...један од начина да доста упознаш неку особу, а касније и да је видиш...( то се ,by the way, не односи на мене јер сам удата) :D

дакле, било би веома лепо да два православна хришћанина са овог нашег форума ступе у брак... :cheesy2:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

мени се лично допада што је Зоске поставио ову тему...није она интересантна само због шала, већ мислим да постоје реалне шансе да се деси оно што пише у наслову...ја бих то јако волела...доста времена се проводи на форуму и има доста истомишљеника...један од начина да доста упознаш неку особу, а касније и да је видиш...( то се ,by the way, не односи на мене јер сам удата) :D

дакле, било би веома лепо да два православна хришћанина са овог нашег форума ступе у брак... :cheesy2:

Добро рече...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...