Дуња Написано Новембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2011 Живо блато. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2011 tu ima deverika kakvih nisam video nikad uzivo tolke, jednu najmanju sam izvukao samo, dve mnogo vece su mi pobegle, jednu smo videli u vodi, kaze drugar svinja da je imala glavu ko pesnaja, a meni je izgledala ko braon zlatna velika riba hahahahaha evo manja srebrna izvinjavam se zbog provajdera slika :lol: verovali ili ne na tom mestu sam upecao skoro sve vrste riba sto ih ima u kanalu a ima ih dosta, i to na kukuruz!! Bucov torpedo mi se katapultirao na kukuruz dok sam izvlacio plovak da zabacim ponovo, BAAAAAAAAAAAAAAAAM!!! borba je trajala 3 sekunde, savio mi stap od 5m ko kiflu, naginjuci ka pereci, hrabro sam se borio 0110_hahaha tu ima i jedna vidra koja mi pravila konkurenciju, tj malo se folirala samo a ptica kakvih ima, juju neverovatno, koje su to boje koja lepota anajrim and Ратко :( је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Новембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2011 Један проб'о... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 tu ima deverika kakvih nisam video nikad uzivo tolke, jednu najmanju sam izvukao samo, dve mnogo vece su mi pobegle, jednu smo videli u vodi, kaze drugar svinja da je imala glavu ko pesnaja, a meni je izgledala ko braon zlatna velika riba hahahahaha E, ovo ja znaci naj ..... Carski ..... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 смејте се ви колико оћете ал ја знадем до два добра брака оних што се упознаше ође на овога нета чудноватог један браче беше са фејсбукве други беше ворумскије браче шта би било сад у томе лошо нашли људи заједнички језик барем тако веле старе бабе сродне душе увек се пронађу ђе ћеш боље место од ворума свако бира ворум наспрам себе и то ти је кључ од успеха боље тако неголи никако ође дође млого разних људи но већина мисли врло слично и верује у истога Бога и држи се некијех принципа е сад има туне једна зврцка знам ти млого ворумскијех прича симпатишу тако једни друге све им мило и са свим се слажу све лајкују и све им се свиђа ал кад треба слику да прикажу ту се млоги двоуме и ломе неки су ти стидљиви од себе неки мисле да су врло ружни док се неки боје шта ће рећи онај други кад их стварно види џаба прича и џаба ћаскање стопут чути а једном виђети није исто нит је икад било е то ти је велика препрека зато сваки нека одма меће место ове слике на аватар своју праву слику из профила Дијана., Mилена КШ, nishizawa and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 Zeljko, odusevljena desetercem , a i vala pravo zboris . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 ... џаба прича и џаба ћаскање стопут чути а једном виђети није исто нит је икад било е то ти је велика препрека зато сваки нека одма меће место ове слике на аватар своју праву слику из профила Ја бих предложио и implante. Видим тема је богато илустрована, па ето. мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 Ја бих предложио и implante. Видим тема је богато илустрована, па ето. Evolucija ide u tom pravcu http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 U,bre Zeleni,ovo je tako...pa neatraktivno,sva sam se stresla od jeze. Gde ti nalaziš uvek ovako neobične fotke. 0102_laugh “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 неки мисле да су врло ружни Их, ко да је то битно. И ја сам ружан, па сам се опет двапут женио... DYNABLASTER, Александрида, Анастасија and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 Их, ко да је то битно. И ја сам ружан, па сам се опет двапут женио... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 Их, ко да је то битно. И ја сам ружан, па сам се опет двапут женио... ааа значи тако побратиме бре зато мећеш овога кинеза што са бритком сабљом ође маше да прикришеј својега изгледа мада веруј ништа ми не значи све и да си каква бабарога е сад незнам како женском роду може да се чини твоја слика, него реци кад си већма почо јел ти жена бар љепша од тебе ? anajrim and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 него реци кад си већма почо јел ти жена бар љепша од тебе ? Рекох - ружан, а не слеп... Анастасија, Mironosica and anajrim је реаговао/ла на ово 3 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 U,bre Zeleni,ovo je tako...pa neatraktivno,sva sam se stresla od jeze. Gde ti nalaziš uvek ovako neobične fotke. 0102_laugh Штооо? Implant-heals је сад fancy. Да не кажем in, волем и ја моду... пратим magazine. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 Рекох - ружан, а не слеп... а ни глуп нешто ми се чини... Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука