Jump to content

Brutalni incident sokirao Novi Sad

Препоручена порука

Само да не буде забуне,ова дешавања се присутна свуда,на западу и Америци и северној и јужној,Русији,и целом бившом источном блоку,и много горе него овде код нас...

Дакле то су тековине "демократија и слобода", и сад се ми чудимо,шта се то нама дешава...

Ви сте овде сви релативно млади,и по дифолту проклињете бившу сфрј,систем, а нигде није било тако безбедно ,мирно и спокојно ,као у време ех ју....

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Само да не буде забуне,ова дешавања се присутна свуда,на западу и Америци и северној и јужној,Русији,и целом бившом источном блоку,и много горе него овде код нас...

Дакле то су тековине "демократија и слобода", и сад се ми чудимо,шта се то нама дешава...

Ви сте овде сви релативно млади,и по дифолту проклињете бившу сфрј,систем, а нигде није било тако безбедно ,мирно и спокојно ,као у време ех ју....

У логорима се људи такође нису међусобно убијали, то је радила управа. Тако је било и у СФРЈ.

Подели на овим сајтовима

А како ће бити мирно кад су(смо)  се удаљили од Бога?

Шта ће бит кад одрасту? Разбојници?

Фале нама осећања итекако!

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Школство греши кад науче дечурлију која су им права!

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

У логорима се људи такође нису међусобно убијали, то је радила управа. Тако је било и у СФРЈ.

Каквим ,логорима,мислиш голи оток ... и колико их страдало тамо,милион,два три ?

Дајте бре пустите те приче, хиљаде светлосних година је Југа била далеко испред  комунистичког источног блока, ја причам о 70- 80 тим, у којима сам живео...

Да нам запад није бацио коску националистичку,коју су наши ментоли прихватили и пошибали се,верујем да би данас Ју била једна од најразвијених земаља света....

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Vidiš da su pištolji i noževi out  :)))

Ako sam dobro skontao, ovo je udarna vest jer je NS zahvatio neki talas nasilja i ovo je ne znam koji po redu incident već u roku od nekoliko dana...tako sam ja bar ukapirao. Možda zato sad daju publicitet.

Прича ми један полицајац да се такве ствари дешавају у Бг сваког дана, само што нико не спомиње . Изгледа  да је неком у интересу да се створи атмосфера да је у НС дивљи запад ,мислим да се спрема неки партијски обрачун

Подели на овим сајтовима

Каквим ,логорима,мислиш голи оток ... и колико их страдало тамо,милион,два три ?

Дајте бре пустите те приче, хиљаде светлосних година је Југа била далеко испред  комунистичког источног блока, ја причам о 70- 80 тим, у којима сам живео...

Да нам запад није бацио коску националистичку,коју су наши ментоли прихватили и пошибали се,верујем да би данас Ју била једна од најразвијених земаља света....

Још је краљ Александар зезнуо ствар што је правио Југославију, али не вреди да ти причам то кад је теби под другом тииитом било добро. Ниси једини, ако ти је на утеху...

Племе моје сном мртвијем спава.

Но, добра ствар, бар на форуму, је да се полако кристалише ко је ко и за кога. :) Ја мислио ти неки четник почетник који само није упознат са слободарским наслеђем свог народа. Кад оно титољубац. Чек, јеси ли ти оно пре неког времена рекао да ти дође да поново извадиш Стаљинову слику и окачиш на зид?

Ето ко нас на форуму учи православној држави и православљу...

Подели на овим сајтовима

могу замерити јесте то што нико не сме да распали по раду државних органа (полиције)

Мафија У Плавом. То нико не помиње вероватно јер се код нас то већ подразумева... 

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Још је краљ Александар зезнуо ствар што је правио Југославију, али не вреди да ти причам то кад је теби под другом тииитом било добро. Ниси једини, ако ти је на утеху...

Племе моје сном мртвијем спава.

Но, добра ствар, бар на форуму, је да се полако кристалише ко је ко и за кога. :) Ја мислио ти неки четник почетник који само није упознат са слободарским наслеђем свог народа. Кад оно титољубац. Чек, јеси ли ти оно пре неког времена рекао да ти дође да поново извадиш Стаљинову слику и окачиш на зид?

Ето ко нас на форуму учи православној држави и православљу...

Postovi ti iz dana u dan postaju sve ogavniji.

Mislim da ne bi trebao ovolko vremena da provodis na forumu, ocigledno da ti ne prija...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Мафија У Плавом. То нико не помиње вероватно јер се код нас то већ подразумева... 

Не мислим да треба генерализовати. Генерализацијом се гурају под тепих руководиоци у врху. Има часних полицајаца који за мале паре ризикују свој живот. Него кажем да је директор полиције низашта, и то је то, па нек ме апси. Ево, само што је стигао из САД-а одмах је почео да решава случај од значаја за њега, не и за државу. Ова тема занима га ко лански снег.

Свакако добијеш амин, то се већ подразумева.

Ништа не ваља када земља има високу стопу (не)откривених случаја, генерално се има лоша репутација и низак полицијски морал. Веома је непристојно, као што видимо у последње време појединци у врху полиције се понашају као обична руља.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Менталитет који влада у данашњем друштву наноси деци зло. Данашње друштво има друкчију психологију и друкчију педагогију, које су намењене безбожничкој деци. Тај менталитет води децу у безобзирност.

Старац Порфирије Кавсокаливит

https://www.pouke.org/forum/topic/28426-%D0%BE-%D0%B2%D0%B0%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%9A%D1%83-%D0%B4%D0%B5%D1%86%D0%B5-%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%86-%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%84%D0%B8%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B5-%D0%BA%D0%B0%D0%B2%D1%81%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%B8/

Подели на овим сајтовима

Postovi ti iz dana u dan postaju sve ogavniji.

Mislim da ne bi trebao ovolko vremena da provodis na forumu, ocigledno da ti ne prija...

Не могу да потврдим нити да оповргнем ту изјаву.

Подели на овим сајтовима

Не мислим да треба генерализовати. Генерализацијом се гурају под тепих руководиоци у врху. Има часних полицајаца који за мале паре ризикују свој живот. Него кажем да је директор полиције низашта, и то је то, па нек ме апси. Ево, само што је стигао из САД-а одмах је почео да решава случај од значаја за њега, не и за државу. Ова тема занима га ко лански снег.

Свакако добијеш амин, то се већ подразумева.

Ма ни ја не генерализујем, увек када причамо озбиљно нагласим да има много часних и добрих људи у свакој професији па и у полицији, него ја не само што делим мишљење о тренутном (и уопште малтене откад постоји српска/ југословенска држава) руководству полиције и служби безбедности, него и уопште органски не подносим органе репресије и њихову улогу у савременом друштву... Због тога смо, између осталог, и дискутвали онолико о ЈСО-у, јер сам по дифолту сумњичав према свим органима реда, тужилаштвима и екипи...

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...