Jump to content

Brutalni incident sokirao Novi Sad

Препоручена порука

... Због тога смо, између осталог, и дискутвали онолико о ЈСО-у, јер сам по дифолту сумњичав према свим органима реда, тужилаштвима и екипи...

Jединица је распуштена пре десет година.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Jединица је распуштена пре десет година.

Ма то сам рекао невезано за ову тему, у вези са тим што мени лично нису драге ни блиске било које полицијске, специјалне и сличне јединице... (Што опет нема везе са темом, али ето, волим да лутам, као што се да приметити. :) )

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Ма то сам рекао невезано за ову тему, у вези са тим што мени лично нису драге ни блиске било које полицијске, специјалне и сличне јединице... (Што опет нема везе са темом, али ето, волим да лутам, као што се да приметити. :) )

Потпуно разумем, али не разумем зашто не подносиш органе репресије? Репресија може да се односи и на поступак против зла које се већ догодило, или спречавање криминала. У данашњем друштву без полиције, специјалних јединица и слично...боље да не мислим шта би се све дешавало.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Ovo je uvertira i montiranje atmosfere za odvajanje Vojvodine.Biće toga još!

Kad smo vec kod teorija zavere, mislim da su nasilni dogadjaji u NS kulminirali uoci poslednjeg exita, tj primetio sam podudarnost.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Каквим ,логорима,мислиш голи оток ... и колико их страдало тамо,милион,два три ?

Дајте бре пустите те приче, хиљаде светлосних година је Југа била далеко испред  комунистичког источног блока, ја причам о 70- 80 тим, у којима сам живео...

Да нам запад није бацио коску националистичку,коју су наши ментоли прихватили и пошибали се,верујем да би данас Ју била једна од најразвијених земаља света....

Мени нико није убацио национализам. 80-их сам био националиста.

Јесте у комунистичкој Југославији сам спавао у Новом Саду у парку на клупи ноћом  без икаквог проблема. Међутим кад је полицијски режим те Југе почео да ради, легитимисали су ме на сваком ћошку а за "непримерене" речи упућене заиста глупим пандурима неколико пута сам добио пендреком по бубрезима. Имао сам срећу што је систем био на издисају иначе бих сигурно завршио у затвору као некаква реакција, страни елемент ( довољно је испитивање школског психолога зашто ми је св. Сава узор и с ким се моји родитељи у дијаспори друже) итд. у сваком случају противник режима. На моју срећу тај систем је пропао. Верујем да су многи управо због тога били несрећни.

Што се тиче нарастања криминала и насиља, то је просто, где нема репресивног државног апарата ту је насиље повећано и криминал. Насиље се заправо увек дешава па или га врши држава над народом или народ сам над собом.

Уосталом шта је држава, није ли то институција коју је народ овластио да врши насиље?

Подели на овим сајтовима

Код нас нема више смисла ићи код психијатра...све се види на први поглед.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Vidiš da su pištolji i noževi out  :)))

Ako sam dobro skontao, ovo je udarna vest jer je NS zahvatio neki talas nasilja i ovo je ne znam koji po redu incident već u roku od nekoliko dana...tako sam ja bar ukapirao. Možda zato sad daju publicitet.

Taj "talas" nasilja postoji u Srbiji vec 20 godina... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Kad smo vec kod teorija zavere, mislim da su nasilni dogadjaji u NS kulminirali uoci poslednjeg exita, tj primetio sam podudarnost.

Nema to veze sa teorijom zavere,to je stari istorijski oprobani recept koji služi da se na određenom mestu podigne potrebna tenizja i određeno raspoloženje stanovnika u svrhu manipulisanja javnim mnjenjem.Na taj način ćeš moći da kažeš-"Republičke vlasti na teritoriji Vojvodine nisu sposobne da obezbede ni minimum bezbednosti na ovoj teritoriji" i stvari u tom stilu,te se lako može uvesti treća strana(Brisel) kao kontrolni faktor,idemo dalje... :)

Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći

Подели на овим сајтовима

У овој држави једино број убистава расте планираним темпом..

Самоубице, препустите се планираном расту и дозволите убицама да осете задовољство свог посла...не одузимајте им то задовољство, нити доволите да држава и планирани раст трпе због вас...фуј!

Подели на овим сајтовима

Слобода не значи аутоматски више насиља, напротив. Насиље је тамо где људи не живе нормално, а за то није неопходна "полицијска држава".

Та трагедија код нас се дешава зато што људи живе бедно, немају никакву наду, посебно млади, и онда им не преостаје ништа друго него насиље... Које на први поглед изгледа потпуно бесмислено, али није. Има своје разлоге и узроке.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Једни бесомучно краду, други са слашћу убијају, трећи патолошки лажу, четврти су опасно психички болесни, пети би у свом лудилу да поцепају сваки педаљ Србије и буду мали господари...одавно није било овако узбудљиво у Србији.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...