Jump to content

Препоручена порука

Куп Србије и Квалификациони турнир у латиноамеричким и стандардним плесовима одржаће се у Бачкој Тополи 18. децембра  спортска хала  ОШ. "Чаки Лајош"  финале  по распису почиње у 20:00

:)  па ако неко може нек погледа  joooj

Подели на овим сајтовима

• 2 years later...

irski-ples1.jpgples-1.jpgples1.jpg

...данас доста људи иде на разне врсте плеса....нарочито млади....

...да ли и ви идете....?....волите ли да играте....?

...или волите да посматрате друге како играју....?

...коју врсту плеса највише волите?

• Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ухватим се за уши и играм .smesko.
а што тако брате....?

зар није лепше ухватити особу супротног пола и уживати у плесу....?   :)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

:) :) :) Obožavam da igram, sve od kola do rock&rolla, ako ne igram, onda cupkam, u svakom slučaju imam pundravce :). Na žalost nikada nisam učila da igram...

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Волим све што има везе са музиком па тако и плес! Волим валцер и танго! Валцер као нешто и знам да плешем, али танго не знам! :) Мада ја те плесове волим више због сиболике коју они носе него због тога што би их нешто хтјела да научим! :) :) 

Увијек ме учење плеса подсјети на овај цртић ;) 

:) :) 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Obožavam da igram,
dada
Na žalost nikada nisam učila da igram...
никад није касно....:)

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Da, volim, i to mnogo...., ali sam graciozna bas ovako

:cmizdrenje:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Волим 1

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...