Jump to content

Шта може да вас расплаче....?

JESSY

Препоручена порука

....неке особе су лаке на сузама, док је другима потребан стварно јак разлог да би пустили сузу.....

...шта је то што код вас може да изазове сузе.....?

suze.jpg

• Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Одговори 136
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

uh... bre Jess... jedine suze koji drugi mogu da vide su suze radosnice... 

a ove druge, ni ne pustam... a ako pustim po koju, onda sam sigurno sama ...

znaci teska sam ... i na suzama  ;)

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

uh... bre Jess... jedine suze koji drugi mogu da vide su suze radosnice... 

a ove druge, ni ne pustam... a ako pustim po koju, onda sam sigurno sama ...

znaci teska sam ... i na suzama  ;)

тотално те капирам...... :))):cmizdrenje:

• Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

баш ме интересује мишљење мушког дела форума.....на памтим када сам видела мушке сузе.... :.mislise.

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

баш ме интересује мишљење мушког дела форума.....на памтим када сам видела мушке сузе.... :.mislise.

мушкарци плачу кад их нико не види :)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Ni ne treba da ih vidis!

Подели на овим сајтовима

мушкарци плачу кад их нико не види :)

а јел....? :ladan:

јел` то по систему - мушко не сме да плаче.....?

зашто се сматра да мушкарци не плачу....?

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

а јел....? :ladan:

јел` то по систему - мушко не сме да плаче.....?

зашто се сматра да мушкарци не плачу....?

није по том систему, већ су то веома интимне сузе :)

уопште се не шалим, причам о својем искуству а мислим да је тако и са другима :)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Да плачем, мислим да сам претерано емотиван, мада углавном то нико не види...

Прилично ме инспиршу догађаји,дал прочитани у новинама,књизи,медијима,филму поготово, а везани за пожртвовање,љубав,искреност,страдања ...

Изузетно сам осетљив и на увреде,ругања  и понижења које људи због својих недостатака или мана, бивају изложени од стране бездушних људи...

Све у свему,плачем кад се саосећам са многим страдалницима , као и са свим искреним доброчинитељима који ми враћају веру у људе...

Упс испаде ја овде једна велика плачи.....  joooj

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Uvek me rasplacu:

duga, cvetna livada i pcela koja ne zna put do kosnice, salterska sluzbenica kojoj se ulojavio burek, friendly fire headshot, ...

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

klasična muzika... a potresno mi je i jevandjelje (i u hramu i kući)... osim toga još verovatno iskreni komentari moje dece koji dolaze direktno iz srca za vreme dok ih nešto kritikujem ili besnim od nervoze

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

ја кад имам потребу плачем јер ми је после много лакше.

разне ситуације ме расплачу-злоупотреба(поготову деце),неправда,кад се свађам са мојима...

родитељске сузе...

Подели на овим сајтовима

zadnji put me rasplakala "Koliba", ali samo zato jer nijesam očekivao

sljedeći put ću bit` spreman.

e?

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...