JESSY Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 ....неке особе су лаке на сузама, док је другима потребан стварно јак разлог да би пустили сузу..... ...шта је то што код вас може да изазове сузе.....? ines је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 uh... bre Jess... jedine suze koji drugi mogu da vide su suze radosnice... a ove druge, ni ne pustam... a ako pustim po koju, onda sam sigurno sama ... znaci teska sam ... i na suzama Драшко, Vesna Milovic, Дијана. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 uh... bre Jess... jedine suze koji drugi mogu da vide su suze radosnice... a ove druge, ni ne pustam... a ako pustim po koju, onda sam sigurno sama ... znaci teska sam ... i na suzama тотално те капирам...... keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 баш ме интересује мишљење мушког дела форума.....на памтим када сам видела мушке сузе.... :.mislise. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 баш ме интересује мишљење мушког дела форума.....на памтим када сам видела мушке сузе.... :.mislise. мушкарци плачу кад их нико не види Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 баш ме интересује мишљење мушког дела форума.....на памтим када сам видела мушке сузе.... :.mislise. Ni ne treba da ih vidis! drvce, Срђан Шијакињић and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 мушкарци плачу кад их нико не види а јел....? јел` то по систему - мушко не сме да плаче.....? зашто се сматра да мушкарци не плачу....? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 а јел....? 8086.gif јес тако "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Ljudi trpe, a zene naricu;nema posla u plaha glavara ! LISA је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 а јел....? јел` то по систему - мушко не сме да плаче.....? зашто се сматра да мушкарци не плачу....? није по том систему, већ су то веома интимне сузе уопште се не шалим, причам о својем искуству а мислим да је тако и са другима Никола Поповић and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Да плачем, мислим да сам претерано емотиван, мада углавном то нико не види... Прилично ме инспиршу догађаји,дал прочитани у новинама,књизи,медијима,филму поготово, а везани за пожртвовање,љубав,искреност,страдања ... Изузетно сам осетљив и на увреде,ругања и понижења које људи због својих недостатака или мана, бивају изложени од стране бездушних људи... Све у свему,плачем кад се саосећам са многим страдалницима , као и са свим искреним доброчинитељима који ми враћају веру у људе... Упс испаде ја овде једна велика плачи..... Лидија Миленковић, Жика, Дијана. and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Uvek me rasplacu: duga, cvetna livada i pcela koja ne zna put do kosnice, salterska sluzbenica kojoj se ulojavio burek, friendly fire headshot, ... Срђан Ранђеловић, Плутон, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 klasična muzika... a potresno mi je i jevandjelje (i u hramu i kući)... osim toga još verovatno iskreni komentari moje dece koji dolaze direktno iz srca za vreme dok ih nešto kritikujem ili besnim od nervoze Данче*, JESSY, ВИЛМА and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 ја кад имам потребу плачем јер ми је после много лакше. разне ситуације ме расплачу-злоупотреба(поготову деце),неправда,кад се свађам са мојима... родитељске сузе... http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 zadnji put me rasplakala "Koliba", ali samo zato jer nijesam očekivao sljedeći put ću bit` spreman. e? Никола Поповић, keka, JESSY and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука