звончица Написано Јануар 6, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2015 Свашта може да ме расплаче... углавном емотивни моменти у песмама, њиховом извођењу, у књижевним делима, филмовима и углавном све што обилује емоцијама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 6, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2015 Ух много тога,поред ових филмских,музичких ,медијских сцена,прича трагедија судбина,губитка или сама помисао на губитак драгих људи, највише ме погађају ствари којим реално у животу присуствујем... Не морају те ствари да по правилу буду тужне или да асоцирају на то,већ просто нешто што те може и оплеменити Рецимо вечерас сам испред максија видео једну девојчицу 10-11 год,онако ушушкану,напољу зима, а она продаје бадњаке и оне саксије са раном пшеницим... Она је вероватно то са својим родитељима,баком тако лепо направила,тако ненаметљиво нудили људима , још је била некако стидљиво удаљена од других,који су то исто продавали. Ето њој џепарца , можда сања о некој ствари коју ће моћи купити,или просто донети неки приход у свој дом,.. А мени тако емотивном,каквог ме Бог створи, крену суза низ лице,и све ми се скупи,и моји лични проблеми и ове државе и народа,али и нека радост надолазећег празника и сама помисао да је и Христос ту негде међу тим бадњацима са овом девојчицом... Можда вам ово звучи патетично,.али то је заиста био мој осећај,који сам сада поделио са вама... Јелина, Дијана., Данче* and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 6, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2015 Кад ми Зоске лупи корпу... Kaludjerovic Sreten and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 6, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2015 Неће ни да ми лајкује... шмрц... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 6, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2015 Ајде бре Зоске-расплакаћете ме... Иначе, ја на моју покојну бабу по мајци повук`о, па иако сам се бавио у животу тим неким баш "мушким" адреналинским занимањем, веома често умем да се заплачем и сузе уопште не кријем... Сем оних које боле... А емпатисјки плач, да га тако назовем, па плач изазван неком сетом, сузе радоснице, то и не кријем... Дакле, подужи је списак... Уме да ме расплаче све оно што је Зосима поменуо и у ономадошњем посту са почетка теме и ово сад... Умем да пустим сузу и када видим како је мој старији син тинејџер "неспретан" у тежњама да буде пажљив према некој другарици-можда и симпатији... Раплачем се често и овде на Форуму.. Ето јуче два пута. Прво због уводног поста у теми коју је покренуо Срђан о оном декици који нуди 500 динџи, па после због три песме које је Ђоловић посветио кћеркама и жени... Вечерас ме расплака и Милојков са својом песмом у поводу празника сутрашњег... Неко је поменуо "Крвааву бајку". Ту плачем обавезно, затим уз "Модру ријеку" Мехмедалије Диздара... Расплаче ме и жена по неки пут оабсипајући ме љубављу које и нисам можда толико достојан... Наравно, ал` то сам већ "зипов`о" позивајући се на Зоскета, све неправде, болести, тежак живот и материјлана беда наших људи... Да не заборавим, а помињао сам то већ овде на Форуму, и кад ми се не плаче, увек могу да заплачем гледајући сцену из "Мој рођак са села" са покојном Милевом Жикић, на самртној постељи и Небојшом Глоговцем у улози свештеника и песму "А што ти је мила `ћери"... Тако да сам ја једна велика плачи...., што би рек`о наш народ Снежана, Agaton Vuzman, Grizzly Adams and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 6, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2015 Ови емотивци, иду ми на живци, јер кад попијем пивац и сам сам емотивац. Кад пријатељ ме изда, плачем као беба, знам да то не треба, ал` срчка ме стегне, оћу да побегнем, посебно кад гледнем, филм о ескадрили, где партизани били, Далибор кад лети, а неће баца бомбе, Немцима се свети, да запржи им чорбе. Милан Ракић, Снежана, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 6, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2015 Ови емотивци, иду ми на живци, јер кад попијем пивац и сам сам емотивац. Кад пријатељ ме изда, плачем као беба, знам да то не треба, ал` срчка ме стегне, оћу да побегнем, посебно кад гледнем, филм о ескадрили, где партизани били, Далибор кад лети, а неће баца бомбе, Немцима се свети, да запржи им чорбе. :good2: Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Јануар 6, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2015 Ова песма ме увек расплаче. Неко добро дело, ма има сијасет тих стварчица на које ми се очи напуне сузама. Иоанна је реаговао/ла на ово 1 Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јануар 6, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2015 Milost i Blagodat Božja... мирођија, Данче* and Мarija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 6, 2015 Nisam plakao od kada sam bio dete. covek stena.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Јануар 6, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2015 U poslednja tri meseca sam se isplakala kao što neću pa taman još tri života da imam... Nemoć je čudo... Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Јануар 6, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2015 Nisam plakao od kada sam bio dete. Уђох на ову тему да видим шта то тебе дирне, а ти тако?! :-P JESSY је реаговао/ла на ово 1 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 6, 2015 poslednja tri meseca sam se isplakala to je dobro....ja bih volela da mogu da placem, placem, placem... Снежана је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 6, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2015 Раплачем се често и овде на Форуму.. Ето јуче два пута. Прво због уводног поста у теми коју је покренуо Срђан о оном декици који нуди 500 динџи Мени је та прича улепшала дан , и било би лепо када би сваки дан прочитао неку сличну причу. Милан Ракић, Kaludjerovic Sreten and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Јануар 6, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2015 Жао ми је кад видим унесрећену животињу.... Ненад Р., Kaludjerovic Sreten, Човек Жоја and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука