Гости Guest - . . .- Написано Септембар 13, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Шта мислите о овоме? Драган Јашић and Тања1 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 13, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Драган Јашић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Meni se svidza druga aljina odozgo... mislim da bi mi savršeno stajala zbog mojih bujnih grudi i širokih kukova a krst bi se fenomenalno uklopio sa bojom očiju Срђан Ранђеловић, Никола Поповић and Саша Јанковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 dezeni , motivi, kroj stvarno odlicno ali neumesno. Likovi svetaca zarad mode, ne ide nikako. Trebalo bi ga unajmiti da dizajnira odezde, tu bi dosao so izrazaja :-) Милан М., Natasa., Гордана Николић and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Trebalo bi ga unajmiti da dizajnira odezde, tu bi dosao so izrazaja :-) Зар педери да креирају одежде Биљана, obi-wan, DYNABLASTER and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 никако ми се то не допада....изнад свега је неумесно.... Bokisha, obi-wan and Natasa. је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Зар педери да креирају одежде pa sad... da se iskoristi talenat za nesto korisno :-) Grizzly Adams, Никола Поповић, Гордана Николић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Ма као да ће ово неко и да носи... Нема шансе, мислим, замислите да све што сашију ти ,,уметници” људи стварно почну да носе у свакодневном животу?! Са једне стране, стварно делује као нека спрдња, али са друге и није тако лоше, у смислу није баш толико неумесно (нема изразитих деколтеа, баш кратких сукњи итд). Ма само привлаче пажњу, ипак је то најсигурнији бизнис данас (привлачити пажњу). Али дефинитивно се слажем да би ово могла да буде добра идеја за одежде Ангелина Поповић, Sasa Kolbas and Гордана Николић је реаговао/ла на ово 3 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 О, забога...мислим...ма, нек иде живот Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Ikona ima iskljucivo liturgicki smisao, NIJE ukras. Zato je ovo pravo i potpuno svetogrdje, svesno ili nesvesno, svejedno je. To kao prvo i jedino stvarno vazno. Kao drugo, gledano zmureci na ovo prvo, krojevi su totalno bljaque... gandalf, Justin Waters and Bokisha је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 A sta mislite o ovome? Adam Lambert, pevac homoseksulanog opredeljenja "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Мислим да му је фризура океј. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 A sta mislite o ovome? катастрофа.... gandalf, obi-wan and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 A sta mislite o ovome? Adam Lambert, pevac homoseksulanog opredeljenja Класичан болид модерног типа, али не бих искључио ни утицај непомјаника (врло вјероватно несвјестан) Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука